Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2705 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

ערב טוב לכולם.

צריך חוות דעת של מבינים בנושא.

ברשותי פורד פוקוס שנת 2007 עם מנוע 2.0 אוטומטית. עברה כבר 165.000 ק"מ ייש כבר דחיפות קלות בהעברת הילוכים. אין מכה בשילוב לרברס. כידוע ישנם 2 אופציות לטפל בנושא, להחליף בורג שלוחץ על בנד מאצור (בלימה) בחלק העליון לארוך יותר או החלפה של הבנד עצמו אשר דורש גם החלפת שמן מלאה כולל פילטר. כל מוסך שאני פונה אליו לא לגמרי מבין מה אני רוצה מהם או שלא מוכן לעשות את זה ומפנה למכון גירים. מכון גירים רוצים על זה תשלום ברמת שיפוץ גיר (WTF?)

האם יש למישהו נסיון בביצוע פעולות הנ"ל? להחליף בורד מותח לא סיפור כלל. לפי סרטוני הסברה לא נראה מסובך להחליף גם בנד עצמו. סך הכל לפרק בית פילטר אוויר ותושבת שמאלית. בצד של הגיר יש מכסה עם 4 ברגים.

במידה ושנוא מסוכן ורגיש אשמח להמלצה למוסך באזור צפון שיכול לעשות החלפה במחיר שפוי כי באמת מדובר על עבודה של חצי שעה.

נ"א:

למי שלא יודע על מה מדובר, מצרף לינק לתמונה

https://www.google.com/search?tbm=isch&q=%D1%82%D0%BE%D1%80%D0%BC%D0%BE%D0%B7%D0%BD%D0%B0%D1%8F+%D0%BB%D0%B5%D0%BD%D1%82%D0%B0+%D0%B0%D0%BA%D0%BF%D0%BF+%D1%84%D1%842&spell=1&sa=X&ved=0ahUKEwiz_K3v56rgAhVKr6QKHdXgB2kQBQgxKAA&biw=1600&bih=794&dpr=1#imgdii=5nc6Ibc5diwcQM:&imgrc=XUa8CA-NdyeY5M:

סרטוט:

https://www.google.com/search?tbm=isch&q=%D1%82%D0%BE%D1%80%D0%BC%D0%BE%D0%B7%D0%BD%D0%B0%D1%8F+%D0%BB%D0%B5%D0%BD%D1%82%D0%B0+%D0%B0%D0%BA%D0%BF%D0%BF+%D1%84%D1%842&spell=1&sa=X&ved=0ahUKEwiz_K3v56rgAhVKr6QKHdXgB2kQBQgxKAA&biw=1600&bih=794&dpr=1#imgrc=DtWWUPY2vK7THM:

עריכה אחרונה על ידי Leklerk

Ford Focus mk2 2009 1.6 trend ז"ל

סקודה אוקטביה 1.2 TSI DGS7 שנת 2012 אלגנס wife mode

פורד פוקוס 2007 chia 2.0

פורסם

לא שמעתי על מישהו שעשה את התיקון הזה בארץ, מכיר את הפתרון של הבורג מאותם מקורות שאתה מכיר אותו...

יש לי פוקוס כזאת גם (אותו מודל ואותו מנוע) עם פחות ק"מ, הבעיה אצלי זה שילוב לא חלק מהילוך שני להילוך ראשון, הילוכים אחרים יותר טוב.

אחרי קראית כל החומר הזה ועוד, לא הבנתי אם החלפת הבורג לארוך יותר תעזור לבעיה ספציפית של הילוך ראשון. חשבתי להזמין את הבורג בכמה מידות אורך ולנסות אבל בנתיים לא עשיתי עם זה כלום.

פורסם

אם יש לך דחיפות רק בהילוך שני וראשון אז לפי סקירות שעשיתי נדרש עדכון גרסה של הגיר. הבעיה היא שלא ברור האם יודעים לעשות את זה בארץ. נושא של בורג זהו הפתרון הזמני בלבד לזמן קצר כי בנד הרי גם נשחק (בחלקו הפנימי יש ציפוי מיוחד) וגם נמתך. אצלי יש העברת הילוך משני לראשון לא בצורה חלקה ויש דחיפות קלות בהעברת הילוכים אחרים. לא קריטי אנל אני דורש עבודה מושלמת :) לכן רוצה לבצע החלפה יזומה של כל השמן גיר (8-10 ליטר) כולל פילטר וניקוי מגנט. ועל הדרך כבר להחליף את הבנד. ולאחר מכן לבצע החלפה יזומה של שמן (חלקית) כל 60.000 ק"מ. כל הסיפורים של מוסכים שבגיר הזה לא מחליפים שמן זה בולשיט אחד גדול. באירופה מחליפים כל 60 וכך גם רשום בספר. יצרן לא היה עושה מדיד מילוי שמן לגיר אם באמת לא היה צורך בהחלפה.

בפוקוס הקודמת שנת 2009 1.6 הייתי מחליף כל 50 וגיר היה עובד כל כף חלק שלא הייתי מרגיש העברות הילוכים בכלל ושילובי מצבים היו כל כך לא מורגשים שלפעמים הייתי בודק את עצמי האם בכלל שילבתי לD או N :)

פורד פוקוס 2007 chia 2.0

פורסם
אם יש לך דחיפות רק בהילוך שני וראשון אז לפי סקירות שעשיתי נדרש עדכון גרסה של הגיר.

מראשון לשני תקין. כל יתר ההילוכים גם פחות או יותר תקין.

רק ההרדה משני לראשון במהירות נמוכה מאוד, לא חלקה.

פורסם

הבנד זה חלק מהבעיה אבל הוא לא יפתור אותה בגיר הזה יש בוכנה עם פין שלוחצת על הבנד היא אוכלת את הבית שלה ומקבלת חופש כשמשפצים גיר חורטים שם את המקום ומכניסים תותב מנחושת

פורסם
מראשון לשני תקין. כל יתר ההילוכים גם פחות או יותר תקין.

רק ההרדה משני לראשון במהירות נמוכה מאוד, לא חלקה.

מה שאתה מתאר זאת מחלה ידועה בדגמים שלפני מתיחת פנים. מתקנים את זה על ידי עדכון גרסה בגיר

פורד פוקוס 2007 chia 2.0

פורסם
הבנד זה חלק מהבעיה אבל הוא לא יפתור אותה בגיר הזה יש בוכנה עם פין שלוחצת על הבנד היא אוכלת את הבית שלה ומקבלת חופש כשמשפצים גיר חורטים שם את המקום ומכניסים תותב מנחושת

יש פתרון יותר זול במקרה הזה, לשים בורג מותחן עליון ארוך יותר בכמה מ"מ

פורד פוקוס 2007 chia 2.0

• תוכן חדש...