Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2726 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכל חברי הפורום,

ברשותי מאזדה 3 האצבק 2014 מנוע 1500 ואני מרגיש שבאלי להשתדרג מצד אחד אני יכול לעלות בשנתון מצד שני אולי יש המלצות לרכבים אחרים אולי ? אני בעקרון לא נוסע הרבה סביבות ה10K קילומטר בשנה

תקציב 75 אלף ( הרכב +15 בערך)

גיר לא משנה לי

שנתון 2015+

רכב זריז אמין שיקח אותי מA לB

תודה מראש

פורסם

אני מבין שבא לך לגוון, אבל לדעתי, הרכב שעונה מצויין לדרישות נקרא מאזדה 3 האצ'בק מנוע 2000.

ועוד משהו - כנראה גם בעתיד הקרוב תרצה להשתדרג, ואז יהיה לך לא קשה למכור מאזדה 2 כזאת.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

אם 3 דלתות לא מפריעות לך, אז סיאט לאון FR ידנית, השוק מכיל הרבה אקזמפלרים, הרכב זריז ובגרסה הידנית לא צפויות לך בעיות מיוחדות.

8) ידני זה הכי אחי 8)
פורסם

אם כבר סיאט אז רק הידני - אם האמינות מאוד חשובה לך

מזדה 3 2 ליטר עדיפה בנסיעה על ה 1.5 זה ברור אבל בגדול זה די אותו רכב ולא ירגיש לך השתדרגות מלבד יותר כח במנוע ופה ושם אבזור

Xpeng P7 LR - For me

Xpeng G6 LR For the wife ;)

פורסם

פורד פוקוס משנתון 2016 אחרי מתיחת פנים.

רכב חזק מאוד (אם פוטנציאל טובה להעלאת הספק), אחיזה מעולה וגם די נוחה.

הרכב נמצא כבר מספיק זמן בשוק והוא מפגין אמינות מעולה.

ניתן למצוא בתקציב שלך שנתונים טובים בהחלט( לחפש רמת גימור טיטניום). הנקודות החלשות בפוקוס זה מרחב הפנים (דומה למזדה 3) וצריכת הדלק שהיא לא נוראית אבל יש טובות יותר.

פורסם

פורד פוקוס אתה מביא במחירים מצחיקים, 65-70 ל 2016 לרכבים די חדשים - יש ביד 2 מספר אופציות מאוד מעניינות, בכוח זה שדרוג וגם המנוע הזה גמיש הרבה יותר מה 2 ליטר של הספיריט, בהתנהגות היא מביישת הרבה מקבילות שלה בסגמנט והיא אמינה מאוד.

Xpeng P7 LR - For me

Xpeng G6 LR For the wife ;)

• תוכן חדש...