Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2749 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לא זוכר מתי הבעיה התחילה בדיוק אבל מזה כמה חודשים כשאני ממלא טנק מלא המחוג של שעון הדלק קופץ רק כמעט עד הסוף, תמיד חסר לו עוד חצי קו כדי להיות באמת עד הסוף בתצוגת הדלק. מה יכולה להיות הבעיה?

נכון זה לא קריטי והרכב מתפקד בלי בעיה אבל עדיין זה קצת מציק לי.

פורסם

בס"ד

לפעמים, כשמתדלקים בסכומים נמוכים(50 ש"ח לדוגמא) , המחוג לא עולה בהתאם למה שהכנסנו, מה שקורה זה כאשר תמלא full, אקדח המילוי יקפוץ, והמיכל מלא, אבל עקב חוסר הפיצוי ממקודם (50 השקלים שמילאת), המיכל מלא, אבל ללא תוספת כמות של 50 השקלים.

בפיג'ו שהייתה לי, נדרש היה לבצע איפוס ע"י חיבור פלג של המשאבה, למשאבה חיצונית, ועוד כמה פעולות שאני לא זוכר.

אני קם כל בוקר בשביל הילדים, בלעדיהם הייתי קם בצהריים...:lol:

פורסם
שווה בטיפול הקרוב לבקש שיסדרו את זה? זו עבודה יקרה?
בס"ד

ממש לא (בפיג'ו בכל אופן), צריך גישה אל הפלג החשמלי של משאבת הדלק.

אני קם כל בוקר בשביל הילדים, בלעדיהם הייתי קם בצהריים...:lol:

פורסם
לא זוכר מתי הבעיה התחילה בדיוק אבל מזה כמה חודשים כשאני ממלא טנק מלא המחוג של שעון הדלק קופץ רק כמעט עד הסוף, תמיד חסר לו עוד חצי קו כדי להיות באמת עד הסוף בתצוגת הדלק. מה יכולה להיות הבעיה?

נכון זה לא קריטי והרכב מתפקד בלי בעיה אבל עדיין זה קצת מציק לי.

תקלה ידועה בדגמי רנו.

קורה כאשר מתדלקים והרכב נמצא במצב של סוייץ פתוח. (כרטיס חכם הוכנס לסלוט , אך הרכב אינו מונע)

פתרון הוא ניתוק המצבר לחצי דקה וחיבור מחדש.

טרם הניתוק תוודא כי יש לך את הקוד למערכת.

בהצלחה.

תת היגוי זה כאשר אתה פוגע בקיר עם החלק הקדמי של הרכב, היגוי יתר זה כאשר אתה פוגע בקיר עם החלק האחורי של הרכב. כוחות סוס זה באיזו מהירות פגעת בקיר, מומנט זה לאיזה מרחק לקחת את הקיר איתך.

פורסם

אין לי את הקוד למערכת את האמת. אולי נחכה עם זה לטיפול כי מן הסתם זה לא קריטי, טוב לשמוע שהפתרון פשוט ואני אקפיד לא לתדלק עוד עם הכרטיס בפנים.

• תוכן חדש...