Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2727 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קצת פרטים

יונדאי i25 שנת 2012

יד 2 פרטית

ק"מ 130 אלף

מחירון משוקלל לוי יצחק 41500

מחיר לקניה 37 אלף

(לא סוחר,בן אדם פרטי לחלוטין)

מכון אהרון פתח תקווה

20181231_092546-1-1.jpg

פורסם

במבט מהיר על דף הבדיקות, ההמלצה היא לחפש רכב אחר. ישור קו במקרה הזה נראה יקר ומוגזם יחסית לעלות הרכב. במחיר שהוצע יש הרבה רכבים במצב הרבה יותר טוב, שווה להשקיע בלהמשיך לחפש רכב ראוי.

פורסם

אני דווקא הייתי מכניס את הרכב למוסך מורשה שייתן הצעת מחיר ליישור קו מלא בכפוף לממצאי הבדיקה.

נסה לסכם עם המוכר על השתתפות של 50% מעלות ההצעה ותתקדם במידה טאין ממצאים חריגים מדיץ

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם

לדעתי יש פה השקעה של כמה אלפי שקלים, טיפול+ברקסים+מצבר+בולמים. השקעה לא קטנה אבל במחיר הנכון אולי זו יכולה להיות קנייה טובה.

קח הצעות מחיר ממוסך מורשה יבואן כמו שאמרו לך ותבדוק.

אני חושב ש 28K עבור הרכב הנ"ל זה מחיר סביר, אבל זו דעתי לפחות, אולי לא יסכימו איתי פה שאר החברים.

פורסם

חלודה ברכב יחסית חדיש (6-7) זה מבחינתי BIG NO NO מעבר לליקויים המכניים.

בנוסף,יש לבדוק יסודית את מערכת ההיגוי-נקישות יכולות להעיד על קופלונג תקול במקרה הטוב נזק של כמה מאות ש"ח (900) ועד החלפת מסרק הגה שיכול להיגמר גם בפי 2-3 מזה.

לגבי הפלאשינג במנוע,פתח פקק שמן כאשר הרכב קר ואם אתה רואה בעין בוצה משמעותית ממליץ לוותר על הרכב.

בדקת שהיד הראשונה לא היתה ליסינג ? תוצאות הבדיקה מראות על רכב מוזנח משהו.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

אפשר למצוא רכב יותר שמור ובמחיר יותר נמוך.

יודנאי I25 זאת לא מציאה גדולה, יש מיליון רכבים בשוק ותמיד יהיו אנשים שרוצים להיפטר מהרכב מהר

אז ימכרו אפילו מתחת למחיר שלהם אם תראה להם את הכסף.

• תוכן חדש...