Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2730 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הי לכולם.

פוסט ראשון שלי בעקבות פעם ראשונה שלי שאני צריך לקנות רכב.

אנחנו משפחה של זוג + 3 ילדים קטנים, גילאי 4.5-1 (כלומר צריכים כסאות בטיחות).

יש לנו כרגע קיה סיד ex dct מהמעסיק שאנחנו צריכים להחזיר.

מועד עלייה לכביש 03/2107.

בערך 10500 ק״מ היום.

אציין שהוא עונה על הצרכים שלנו כרגע בצורה מצויינת מבחינת מרווח, בגאז׳ וכו׳.

לגבי ילד נוסף - כיום המחשבה היא שאם נביא עוד ילד, זה יהיה בעוד שנתיים פחות או יותר.

לאחר סקירה ראשונית של אפשרויות רכישה/ליסינג פרטי, נראה לי שהשאלה הראשונה שתעזור לי להתמקד היא:

האם לקנות כבר עכשיו רכב בעל 7 מושבים או לקנות 5 מושבים ולהחליף כאשר נצטרך?

לקנות עכשיו 7 מקומות - יתרונות: לא מתעסק עם החלפה תוך שנתיים במידת הצורך. חסרונות: יקר יותר גם לרכוש וגם להחזיק.

לקנות עכשיו 5 מקומות - יתרונות: קונה מה שדרוש עכשיו, זול יותר, מבחר יותר גדול. חסרונות: כאב ראש אפשרי בעוד שנתיים במכירה/קניה.

אשמח לקבל חוות דעת, האם יש משהו שלא חשבתי עליו או אופציות אחרות מלבד קניה/מכירה.

למשל האם כדאי לקחת ליסינג לשנתיים ואז לראות מה לעשות כשיגיע הזמן? האם זה פתרון או רק הוצאה מיותרת?

לאחר שאני אענה על השאלה הזאת, אני חושב שאוכל להמשיך לבדוק דגמים/שנתונים ספציפיים.

תודה

פורסם

תלוי בתדירות החלפת רכב שלך.

אני לא מחליף את הרכב העיקרי שלי (6שנים איתו כבר), לי יש סניק 5 מושבים, ונולד לי השלישי ומצטער שלא קניתי את ה7 מקומות. ההבדל באחזקה ומחיר רכישה קטן (חוץ אולי מהפיקאסו שה5 מקומות זול יותר בעשרות אלפים), אבל אם תשווה 3008 ל5008 ההבדל הוא 15K ורובו יוחזר במכירה, בקודיאק ההבדל עוד יותר קטן.

ה7 מקומות יותר רחב לשימוש יומי, ובמקרים שתצטרך להוביל עוד מישהו, יש מקום.

פורסם

אני בודאות הייתי קונה 7 מקומות, באחזקה היא לא משמעותית יותר יקרה (הנסועה שלך נמוכה יחסית), ובעתיד גם הסחירות שלה תהיה טובה יותר.

פורסם

אני עם 3 בנות בגילאים 2-9

לא מתכנן ילד נוסף ןעדיין, עד שהגדולה תוכל לשבת מקדימה רכשתי לאשתי גרנד סניק 7 מק' מודל 14.

מאוד מקל בחיי היום יום.

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם

הייתם משנים את התשובות אם העניין של ילד נוסף הוא עדיין בסימן שאלה?

כלומר, יש סיכוי שנעצור ב-3.

תודה

פורסם

אני אומר, אם היום הרכב עונה לך על כל הצרכים, תשאר איתו. כלומר תחזיר את הרכב הספציפי, ותקנה אחד באופן פרטי.

בזמנו הסיד 0 ק"מ סטיישן נמכרה ב 102,000 על הכביש. לא יודע אם עדיין קיים.

קרוז סטיישן 0 ק"מ עולה 94,000 ש"ח.

ברכבי 7 מקומות יש כרגע את האופל זאפירה ב 122,000 ש"ח, מעבר לזה רכבי 7 מקומות אחרים מ 0 ק"מ מתחילים ב 150,000. לדעתי הפער גדול.

אני לא רואה טעם לשלם על משהו שלא משתמשים בו, לא בכלל ולא ברכב בפרט.

אם תצטרך, כשתצטרך, תעשה את ההחלפה.

להשכרה: חתימה בפורום הרכב המוביל בישראל!

• תוכן חדש...