Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

קיה סול החדשה נחשפת

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2748 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מה אתם חושבים על הסול החדשה? או על הקונספט של הסול באופן כללי? מגניבה? מיותרת? גאונית? מטופשת?

קיה-סול-2019-MAIN.jpg

הצטרפו לקהילת הרכב של ישראל בפייסבוק ובאינסטגרם

אוהבים את מה שאנחנו עושים? רוצים לתמוך בנו ולקבל הטבות בו זמנית? עשו מנוי לאתר.

פורסם

רכב מיוחד שמשום מה הצורה הזאת תופסת רק בצפון אמריקה, גם הפורד פלקס נראה ככה, בארץ נראה לי, שאין לו מקום, כמו גם לשוק האירופאי

Sent from my Mi Note 3 using Tapatalk

פורסם

הדור היוצא דווקא נראה סבבה, אך למרות תכנון טוב ורכב מצויין לא הצליח מקומית. סביר להניח שהמחליפה לא תזכה לראות את ארץ הקודש...

Subaru BRZ 2.4 6MT | Ford Focus 1.5 ST_Line  

פורסם

מאוד מתחבר לקונספט, לז'אנר ולביצוע.

רק חבל שלא עשו אותה קצת יותר גבוהה.

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם

אבל אז היה יוצא לך עוד קרוסאובר, מה שלקיה לא חסר.

לא אופטימי לגבי אורך החיים של הדגם הזה , למרות המרווח הפנימי המצוין של הדגם היוצא.

פורסם

נהגתי על סול 1.6 (מושכרת) בארה"ב לפני חודש.

בסך הכל רכב נחמד. תנוחת ישיבה טובה, מרווחת. מנגד, איכות החומרים והנדסת האנוש לא מוצלחים, והיא הרגישה לי נוקשה מאוד ולא נוחה.

נראה שהחדשה מעוצבת מגניב ועדיין לא התרחקה יותר מדי מקווי המתאר של הנוכחית.

משהו בפרונט מזכיר לי את הסמיילי הזה:

serious_1365010.png

פורסם

כל הזמן אמרתי על היצרן שלדעתי חלק מהדגמים שלו כמו מותג סיני - מעוצבים בהשראה של יצרנים אחרים. גם פורום הזה היו כמה שעלו על זה וכמה שלא הסכימו.

משהו בקיונדאי החדשות מתקרב לעבר הרעיון העיצובי הכללי של PSA ומותגיה הצרפתיים, ואז יוצא שהפרונט לא הכי מתחבר לי לשאר הרכב שמעוצב כמו הצורות הקודמות. בפנים יצא להם מאוד רנואי.

אני לא חושב שזה דגם מיותר. אני חושב שהסול מתאימה מאוד לטכנאים שבאים עד הבית וצריכים רכב גם למשפחה, כמו הסי3 פיקאסו.

ט.ל.ח

פורסם

נהגתי על הישנה, 2011 או 2012,היא גם מכונית מייקרו וואן, גם מכונית מיני גדולה וגם

מזכירה ג'יפון, היא לא נוחה, 4 הילוכים קדמיים, זאת אומרת שהיא מיושנת, אנמית, עגלתית וגמלונית, רועשת במהירויות

מעל 75 קמש רעשי מתלים ורוח, אולי בתור מכונית עירונית היא טובה, אבל גם שם היא, עצלה רועשת (רעש מתלים), לא נוחה.

מה שכן היא מביאה איתה יחודיות ומרחב פנימי נוח יחסית לרכב שהוא 4.0 מטר וקצת. רכב מעוצב שנהגי המוניות קפצו עליו

מרוב שמחה ובצדק. אבל חוץ מעיצוב חיצוני מעניין, אין לי דברים טובים להגיד עליה.

פורסם

אם לשפוט לפי מה שקרה לרכבים דומים אז כנראה שגם הדגם הזה לא יחיה עוד הרבה זמן:

C3 Picasso - ייצור הופסק

Fiat 500L - ייצור הופסק

Skoda Roomster - ייצור הופסק

פורסם
נהגתי על הישנה, 2011 או 2012,היא גם מכונית מייקרו וואן, גם מכונית מיני גדולה וגם

מזכירה ג'יפון, היא לא נוחה, 4 הילוכים קדמיים, זאת אומרת שהיא מיושנת, אנמית, עגלתית וגמלונית, רועשת במהירויות

מעל 75 קמש רעשי מתלים ורוח, אולי בתור מכונית עירונית היא טובה, אבל גם שם היא, עצלה רועשת (רעש מתלים), לא נוחה.

מה שכן היא מביאה איתה יחודיות ומרחב פנימי נוח יחסית לרכב שהוא 4.0 מטר וקצת. רכב מעוצב שנהגי המוניות קפצו עליו

מרוב שמחה ובצדק. אבל חוץ מעיצוב חיצוני מעניין, אין לי דברים טובים להגיד עליה.

מה שכתבת נכון לדגם הראשון של הסול. הדגם שבא אחריו (הדגם הנוכחי, היוצא) היה מבוסס על שלדת הסיד והציע נוחות נסיעה טובה, הוא צוייד בגיר אוט' 6 הילוכים והצטיין גם במרווח בספסל מאחור. מכונית טובה מאד.

Subaru BRZ 2.4 6MT | Ford Focus 1.5 ST_Line  

פורסם
אם לשפוט לפי מה שקרה לרכבים דומים אז כנראה שגם הדגם הזה לא יחיה עוד הרבה זמן:

C3 Picasso - ייצור הופסק

Fiat 500L - ייצור הופסק

Skoda Roomster - ייצור הופסק

תוסיף לרשימה גם את הניסן קיוב.

אנשים מעדיפים להוסיף עוד כמה עלפים ועבור למיני SUV במקום הרכבים הפונקציונליים האלה.

.We apologise for the inconvenience

• תוכן חדש...