Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2771 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן חברים.

אני רוצה לרכוש טאבלט עם "עט" שאפשר לכתוב עליו.

ברירת המחדל היא האייפד, אבל המחיר שלו עם העט מגיע לאיזור ה-2000 ש"ח.

האם יש מכשיר זול יותר שעובד טוב עם עט כזאת?

המטרה היא לכתוב על מסמכים/מצגות.

לא מעבר.

פורסם

עד כמה שידוע לי האייפד היחיד עליו תוכל לרשום עם עט (עם העט של אפל בכל אופן) הוא האייפד פרו (לגרסאותיו)

חברה שלי סטודנטית להנדסת תוכנה, עברה בסמסטר קודם ׳לעבוד׳ עם אייפד פרו במקום מחברות, היא מרוצה מאוד (וגם אלו שהיו מצלמים ממנה עד אז)

• חברי המעגל הראשון
פורסם

אולי גלאקסי נוט 8 משומש?

לא בטוח בכמה נמכר כמשומש, אבל כחדש קניתי אותו ב- 4K.

מכוסה בצד:

🚗 .Alfa 147 2.0 Manual With B12 Pro- Kit+ Eibach Antiroll kit+ EBC Yellowstuff brakes kit+ 17" GT wheels with Toyo R888R+ Red leather seats|

נוסעת כל  יום:

Alfa 159 TBi  With Bilstein B6+ Ragazzone Exhausts+ K&N Filter

פורסם
עד כמה שידוע לי האייפד היחיד עליו תוכל לרשום עם עט (עם העט של אפל בכל אופן) הוא האייפד פרו (לגרסאותיו)

חברה שלי סטודנטית להנדסת תוכנה, עברה בסמסטר קודם ׳לעבוד׳ עם אייפד פרו במקום מחברות, היא מרוצה מאוד (וגם אלו שהיו מצלמים ממנה עד אז)

אייפד דור 6 גם תומך בעט, האייפד עולה 1400 שח.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
אולי גלאקסי נוט 8 משומש?

לא בטוח בכמה נמכר כמשומש, אבל כחדש קניתי אותו ב- 4K.

נוט 8 הוא סמארטפון, בתור חדש אני מאמין שאפשר להשיג אותו בקצת יותר מ-2000₪, אם הוא סתם צריך עט - אחלה.

אם הוא צריך עט כדי לרשום בלימודים או משהו בסגנון - פתרון גרוע לדעתי.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם
אהלן חברים.

אני רוצה לרכוש טאבלט עם "עט" שאפשר לכתוב עליו.

ברירת המחדל היא האייפד, אבל המחיר שלו עם העט מגיע לאיזור ה-2000 ש"ח.

האם יש מכשיר זול יותר שעובד טוב עם עט כזאת?

המטרה היא לכתוב על מסמכים/מצגות.

לא מעבר.

בגזרת הטאבלטים, ידה של אפל חזק על העליונה.

לטעמי שווה לחפש אייפד פרו מהדור היוצא (10.5") בנפח 64 ג'יגה (אלא אם כן יש צורך ביותר) ללא SIM (אלא אם כן יש צורך בכזה ; יש לקחת בחשבון שאם זקוקים גם ל GPS, חייבים ללכת על גירסה שכוללת גם את זה) ביד"ש. מאמין שאת הגירסה הבסיסית תוכל למצוא בפחות מהמחיר הזה, לצרף עט זה כבר עניין של איביי או גם יד"ש.

פורסם

אני לאחרונה ושב לנטוש את הסקצ'בוק+קלמר שלי לטובת טאבלט וחופר יחסית הרבה בדבר. אני מחפש טיפה מעבר לשרבוטים, לכן איכות מסך/רגישות/ביצועים הם רכיב קריטי.

כבסיס זול להתחיל עם NOTES יש את

https://www.wacom.com/en-us/products/stylus

מתאים כמעט לכל טלפון וטאבלט.

מהיקר לזול לפי המומלצים ברשת ובדגש על פירמות מוכרות:

wacom mobilestudio pro (יעודי לאמנים/יוצרים, פלטפורמת ווינדוס CORE I5/7, מגיע עם סטילוס)

ipad pro 2 (דגש על יצורים ואמנים, נייד בהרבה, יותר נוח לשימוש יומיומי, פלטרפומת IOS סטיילוס נרכש בנפרד, 100$)

surface pro 5/6 (דומה לאייפד, נדמה שהתפקוד של העט פחות טוב מאייפד, פלטרפורמת ווינדוס, 7/CORE I5,סטיילוס נרכש בנפרד, 100$)

smasung tab 4 (בערך חצי מהמחיר של שני הקודמים, ונחשב למתחרה ראוי, אנדרואידי,מגיע עם סטילוס)

surface GO (ניידות לפני הכל. ווינדוס מובייל,סטיילוס נרכש בנפרד, 100$)

לא סגור על הSURFACE GO וWACOM, כל השאר יכולים לקבל מקלדת יעודית ולהפוך למעין מחשב נייד. לא יכול להעיד כמה הם באמת פרודקטיביים ככאלו. המקלדות האלו עולות משהו כמו 150$ נדמה לי. מהווה יתרון מהותי בניידות לדעתי ל IPAD PRO וSURFACE PRO עם מסך 13"

ישנם טאבלטים סיניים כמו של חברת chuwi שאמורים לתת פייט ראוי, אם היה לי 1600 ש"ח (מחיר דרך יבואן בארץ, כולל עט) להמר עליהם, כנראה שהייתי רוכש אותו. מעדיף לחסוך עוד חודש חודשיים ולרכוש כלי שאני בוטח בו ב100% לצרכים שלי

Mazda diesel rat in the making

Stay tuned

פורסם

למיקרוסופט יש את הsurface - על העט שלו יש ביקורות אפילו טובות יותר משל אפל, אבל הוא לא יהיה זול יותר.

לחילופין יש את הגלקסי TAB שמגיע עם עט

ובגזרה הזולה יותר את לנובו יוגה ואת הוואווי mediapad שגם עליו ביקורות לא רעות ביחס למחיר

.We apologise for the inconvenience

פורסם

לי יש בבית Galaxy Tab 10.1 שעדיין עובד מעולה.

בשביל מה שאתה צריך, כתיבה על גבי מצגות - אני חושב שהוא יעשה את העבודה בצורה טובה מאוד.

לדעתי המוצרים למעלה הם קצת overkill בשביל מה שאתה צריך.

מצד שני - לך תמצא עכשיו טבלט מ2014.

היום: Fiat Bravo Tjet

בעבר: Ford Focus Mk3 2.0 Titanium, BMW Z4 E85 3.0, BMW 118i F20
בעבר הרחוק: האיטלקיה האדומה - Fiat Punto Evo MultiAir Turbo 135 HP

• תוכן חדש...