Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2757 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי,

אז כן, על פי מיטב ידיעתי היה דייר שקנה או השכיר דירה בבניין, והיה לחוצפן הזה 2 מכוניות ואופנוע ועשה מלא בעיות בשהותו הקצרה בבניין. (תופס חניית רכבים עם האופנוע, חוסם מעבר חנייה שהוא מוריד משהו מהבית ומה לא). גם היה ממש לא נחמד ותוקפני שמדברים איתו בנושא.

לפני כחודש,חודש וחצי ראיתי אותו מפרק מצלמה שהיה לו בעינית הדלת (WTF) ומעמיס דברים לרכב הובלות. הג'יפון שלו והאופנוע כבר לא פה ובחור אחר נמצא בדירה, שיש לו מכונית עבודה משלו. על פניו, עבר דירה.

היה לו רכב נוסף שהוא השאיר בחנייה מתחת לבניין וכולו מלא ציוד עכשיו (כיסאות לתינוקות, שקיות וחרטא כזה). אין אפילו מקום לאף אחד לשבת באוטו במצב הנוכחי. נראה כמו מחסן או עזוב. לא זז מהמקום לפחות חודש, חודש וחצי.

לא זה לא מפריע למעבר מכוניות אבל זה כן תופס חנייה.

אני מניח שהוא עבר דירה או משהו או משכיר לאדם אחר, שיש לו אוטו משלו והוא הדייר הנוכחי. (אולי ההוא בעל הבית, אני לא יודע).

בבניין שלנו, ככל ידיעתי, אין חניות בטאבו. זה של הדיירים במשותף.

אין לנו מספיק חניות גם ככה, לא לדבר על מכונית מחסן מיותרת פה בחנייה.

מה אני יכול לעשות במקרה הזה? ניסיתי להתקשר למשטרה לפני כמה דקות ואמרה לי שעל פי התיאור כנראה אני צריך לדבר עם העירייה.

חשבתי בכל מקרה לנסות ללכת מחר למשטרה, להראות להם תמונות ולנסות לפתוח תלונה או לגרום להם לעשות משהו.

פורסם

המשטרה לא תעזור לך מכיוון שמדובר בשטח פרטי. גם לעיריה לא בטוח שיש יכולת (ורצון) לעשות משהו.

לדעתי עליכם להתאגד בקבוצה ולפנות לתרבות הדיור ושהם יכוונו אתכם. רק משם תבוא הישועה.

פורסם

גרוטאה שתפונה ע"י העיריה. תפנה למוקד 106 ותדווח על גרוטאה. אם אתה ממש רוצה להיות רשע, דווח למשטרה שיש רכב חשוד שהבאז' שלו שקוע ויש חוטים שיוצאים מכל מיני מקומות.

לא רק שיפנו את הרכב גם יקרעו אותו לגזרים בחיפוש אחר מטענים לא קיימים.

עדיפות לשפשוף עצמי בבית ולא אצל בעלת מקצוע

צריך גם קרם אני מאמין.

:roll::lol::oops:

פורסם

ואחר כך יקרעו את פות"ש על קריאת שווא

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

רכב אשר אין לו לוחית רישוי מטופל באופן הרבה יותר מהיר על ידי העיריה. כך שאם במקרה נפלה או נעלמה הלוחית מהרכב המפריע העיריה תוכל לפנותו בקלות

פורסם

אז אני צריך לחבל לו ברכב?... באמת שרציתי להמנע מזה...

(הייתי רוצה לדעת איך לפני כ3 חודשים הכריחו שכן אחר כאן לגרור רכב מחסן שהיה למטה במשך כ5 שנים.)

פורסם

(הייתי רוצה לדעת איך לפני כ3 חודשים הכריחו שכן אחר כאן לגרור רכב מחסן שהיה למטה במשך כ5 שנים.)

חס וחלילה לחבל ברכב

פשוט תמתין עוד חמש שנים עד שהעיריה תמצה את התהליכים ותגרור גם את הרכב הזה

פורסם

תעבור לגור באחד המושבים בחבל הבשור. יש מלא חניה. דווקא שם אם יקרה לך אותו מקרה בדיוק, רכב שעומד הרבה זמן באותו מקום, מבחינה סטטיסטית חוטף טיל או פצמ"ר תוך שנתיים.זה עדיף משמעותית על חמש שנים.

1. לך לעירייה שלך למחלקת הנדסה ותוציא תשריט של החניות. וודא שאין שם אנשים שרכשו חניות.

2. את זה יבקשו ממך גם מתרבות הדיור כך שזה מאסט. תצלם העתק בסלולרי.

3. אם אכן החניה פרטית, מה שהוצע לך לא רלוונטי, אז:

https://m.yad2.co.il/ad/3aqhyt

4. אם החניה ציבורית, בדוק את הנחיות העיריה להגדרת "רכב נטוש" ונסה לראות אם זה מתאים.

5. לכבוד שבת: "אִם אֵין אֲנִי לִי, מִי לִי? וּכְשֶׁאֲנִי לְעַצְמִי, מָה אֲנִי? וְאִם לֹא עַכְשָׁיו, אֵימָתַי"

בהצלחה !

יש רק דרך אחת לשחות 100 מטר בשביל להביא מדליה;

אתה מתחיל הכי מהר שלך, ואז לאט לאט אתה מגביר

פורסם

הייתי בתחנה היום, עם מדי מד"א כאילו זה יעזור, ונאמר לי ע"י חוקר שזה לא עבירה פלילית אז אין מה לעשות.

אמרתי לו "מה הקשר פלילי אני רוצה שתבקשו להזיז לא לעצור אותו" אבל כלום.

אני ינסה בעירייה...או יוותר. לא יודע.

וכן למגיב הקודם, רציתי ממזמן לגור באריאל והשומרון, ולו רק בגלל השקט הנפשי של צפיפות אוכלוסייה נמוכה. במרכז זה כל אדם זאב וכל הזמן בודקים גבולות.

פורסם

לא יעשו לו כלום, אבל כלום. אם השטח רשום כשטח לכל בעלי הבתים או הבית.

לא יעשו לו כלום. חוץ מדיבורים ביחד מולו עם כל הדיירים יחד, אבל כולם או רובם יחד,

אן אך להוציא אותו משם.

פורסם
לא יעשו לו כלום, אבל כלום. אם השטח רשום כשטח לכל בעלי הבתים או הבית.

לא יעשו לו כלום. חוץ מדיבורים ביחד מולו עם כל הדיירים יחד, אבל כולם או רובם יחד,

אן אך להוציא אותו משם.

בודאי שיש דרך, מזמינים גרר.

http://web.kehilot.co.il/forum/forumshowmessage.asp?fnumber=118&ID=135719&sunid=135506

פורסם
גרוטאה שתפונה ע"י העיריה. תפנה למוקד 106 ותדווח על גרוטאה. אם אתה ממש רוצה להיות רשע, דווח למשטרה שיש רכב חשוד שהבאז' שלו שקוע ויש חוטים שיוצאים מכל מיני מקומות.

לא רק שיפנו את הרכב גם יקרעו אותו לגזרים בחיפוש אחר מטענים לא קיימים.

הם לא יפנו את האוטו כל עוד יש לו טסט בתוקף, אז צריך לבדוק את זה קודם

כי לא היה לו טסט(המדבקה שעל החלון), סביר להניח

פורסם

אם הוא בעל הדירה, יש לו זכות מסויימת בבניין.

אם הוא שכר דירה והוא לא גר בה אין לו שום זעות להשתמש בשטחי הציבור של הבניין.

פורסם
אם הוא בעל הדירה, יש לו זכות מסויימת בבניין.

אם הוא שכר דירה והוא לא גר בה אין לו שום זעות להשתמש בשטחי הציבור של הבניין.

בדרך כלל הזכות לחנות בחניה משותפת היא לדיירי הבנין, לא לבעלי הדירות. בדיוק כמו שלבעל הדירה אין זכות להכנס לדירה שהשכיר ולישון במיטה, אין לו זכות להשתמש בחניה של הדיירים אם אינו גר בבנין. בכל מקרה, פותח השרשור לא יודע בכלל אם בעל הרכב הוא בעל הדירה או שהיה דייר בשכירות. לפני הכל, הוא צריך לברר את זה. לא הולכים למלחמה בלי להכיר את האוייב.

פורסם

בעל הדירה יכול להשכיר את הדירה ללא חלק מרכיביה: כל הדירה חוץ מחדר מסויים, מחסן או חניה (ואז לשוכר אין זכות להשתמש בחניה)

• תוכן חדש...