Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2786 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הי חברים, בעקבות ריח מסריח מהמזגן, החלפתי היום פילטר במוסך. שמו לי פילטר פשוט, לא כמו הפילטר שהיה, שנראה יותר רציני,כבד, ועם סיבים כאלה. שמו לי פילטר של סקודה נראה לי(היה רשום על הקופסא).

זה בסדר? אני לא מחפש להיות צדיק ולעבוד בדיוק לפי הספר. אם לדעתכם זה סבבה אז מספיק לי. תודה!

(בתמונה- משמאל הפילטר הישן, מימין החדש)

פילטר.jpg

פורסם

שמו לך פילטר נייר רגיל לעומת הפליטר פחם פעיל שהיה לך.

ממש לא הייתי נסחף עם התחליף דחוף.

אבל פילטר פחם פעיל עדיף יותר מבחינת איכות הניקוי של האוויר.

אני גם הייתי מחליף

פורסם
תחליף מהר לפילטר פחם פעיל כמו המקורי ולא זבלה סינית שתתפורר לך לתוך מערכת מיזוג האוויר.

ראית פעם פילטר שהתפורר?

AMC לא פילטר אכותי,אבל גם לא יתפורר.

פורסם

זה החלק שאתה צריך:

https://www.amazon.de/dp/B00URDQ27A/ref=pe_3044161_189395811_TE_SCE_dp_3

מדובר במסנן המזגן הטוב ביותר של MANN, אחת מיצרניות המסננים הטובות בעולם. העלות הינה כ-14 אירו ודמי משלוח.

ההחלפה בגולף מאוד פשוטה ולא נדרשים כלים מלבד מברג שטוח.

פיספסת אה הו, אה הו, פיספסת, אה הו. פיספסת, נפלת על פז'ו.

אתה רוצה להתאבד נסה ליפול על שברולט.

פיספסת, פיספסת אה הו.

פורסם

ממליץ לך על מסנן אלרגני מבנה של טכנולוגיית פס רחב S5 חדשנית

1) שכבת סינון חלקיקים.

2) שכבה מולקולרית.

3) שכבת פחמן אקטיבית מהונדסת.

4) שכבה פחמן פעיל ביו פונקציונלית.

5) שכבת מגן.

נראה לי שיש לרון אוחנה

• ספונסר פורום
פורסם
ראית פעם פילטר שהתפורר?

אין יצרן כזה שנקרא AMC ולכן לא תוכל לטעון שום דבר לגבי המוצר הזה

כי האיכות שלו לא אחידה .

זה מותג של היבואן בארץ אהרון מונטקיו קומפני =AMC שקונה /מייצר בסין העממית אורז באריזה

שלו ומשווק בארץ .

מרכז שרות מומחה לרכבי פולקסווגן אודי סיאט וסקודה .

במוסך רון מקבלים שנה אחריות על עבודה וחלפים .

ישראל ב"ק 18 ת"א 035373204 .

פורסם
ראית פעם פילטר שהתפורר?

אכן כן. הפילטר הסיני נראה כמו פילטר שעשוי מנייר להכנת עוגיות בעבודת יד.

אתה מבלבל אותי :x. לרכב שלך אתה קונה חלקים מקורים שמיוצרים אך ורק בגרמניה/ארה"ב ומחליף כול חלק שניתן להחלפה ללא כול סיבה נראית לעין ופתאום אתה יוצא להגנת פילטר סיני מצ'וקמק.

איזה כייף לי :)

פורסם
ולשמחתו הולך לו ממש טוב.

בזכות הבורות של בעלי המקצוע שלא מבינים במסננים הוכחה שקוראים ל cabin filter מסנן מזגן מושג שלא קיים במקצוע שממנו הם מתפרנסים.

לצערי לא כולם רון אוחנה שמבינים שמקצועיות זה גם להשתמש בחלפים איכותיים

פורסם (נערך)
בזכות הבורות של בעלי המקצוע שלא מבינים במסננים הוכחה שקוראים ל cabin filter מסנן מזגן מושג שלא קיים במקצוע שממנו הם מתפרנסים.

תפסיק לעשות הכללות והשימוש בורות בהקשר של מכונאים אינו במקומו. קיימים המון מונחים טכניים אשר השתרשו בקרב מכונאים וגם בקרב חברי הפורום וכולנו יודעים בדיוק למה הכוונה שכותבים פילטר מזגן.

גם ייצרני רכב מסויימים משתמשים במונחים שונים כגון: AIR FILTER או סתם Carbon filter או Pollen filter.

עריכה אחרונה על ידי מרק10

איזה כייף לי :)

פורסם

איך קוראים למסנן הזה זה ממש לא העניין וזה בטח לא מה שמציין בורות.

אני נוטה להסכים עם ההנחה שהרבה מאוד אנשי מוסך לא לגמרי מבינים את החשיבות של המסנן הנ"ל (הרי עד לפני שני עשורים לא היה בכלל מסנן שכזה) ולטובת תמחור טיפול תקופתי זול ללקוחות, מציעים את המסנן הכי פשוט שאפשר.

כמו שאמרתי לא פעם, כוחות השוק והלקוחות לעיתים קרובות מכתיבים איך מתנהגים מוסכים ואין וואקום, לאלו שרוצים זול יהיו מוסכים שלא יהססו ויציעו את מרכולתם בזול.

כל זה ואני עדיין לא מדבר על מה שקורה בטיפולים שעושים חלק מחברות הליסינג שהם לקוח גדול מאוד שיודע מה הוא רוצה והם אולי הגורמים המשפיעים לכניסה של חלקים לא איכותיים למלאי של הנוגעים בדבר של חלקי החילוף, ספקים, יבואנים, חנויות ומוסכים.

• תוכן חדש...