Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב 7 מקומות עד 30K

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2785 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בעקבות בלת"ם (טוטלס לא מתוכנן:evil:) נאלץ לחפש רכב חדש.

כל פעם שעולה רכב, מיד מוצאים סיבות למה לא. אז מנסה את חוכמת אנשי הפורום הזה.

אני מחפש רכב שיענה לכמה שיותר מהקריטריונים הבאים:

- 7 מקומות

- בטיחותי

- מיעוד לנסוע שנתית של 40K בשנה

- תחזוקה זולה יחסית

- אמינות

- תקציב 30K (אפשר קצת להתגמש עד 40K)

אשמח לרעיונות

תודה

פורסם (נערך)

אם תוותר על בטיחות על חשבון אמינות תוכל לבדוק את רנו לוגאן. החשש שלי שבמחיר הזה תמצא בעיקר מכוניות שחוטות ואמינות בקרשים.

הנסועה השנתית שלך דיי גבוהה ולכן אם היה תקציב יותר גדול הייתי הולך על דיזל . אולי רכב שרברבים כגון ברלינגו שהוסב וכו ?

אבל צריך לוותר על משהו מהדרישות. אתה רוצה גם וגם וגם...

עריכה אחרונה על ידי save
פורסם

סיטרואן C4 פיקאסו 2008 מנוע 2000 גיר רובוטי, יעלה 10 אש"ח, את השאר תחלק בין דלק ותיקונים.

אפשרות אחרת ותלויה במצבך הפיננסי, גרנד סניק דיזל, תצטרך להכפיל את התקציב, אבל תוכל לקנות שנת 2014 עם 100 אלף ק"מ אאל"ט.

בתקציבך לא תמצא משהו שמתאים לכול הדרישות שלך ביחד.

פורסם

שקול את האפשרות (אם כמובן אתה יכול לעמוד בתשלומים) של ליסינג פרטי לרכב דיזל.

קח בחשבון שלכזה ק"מ,יהיה בסופו של יום קנס לא קטן שתצטרך לשלם לחברה בסיום העסקה.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם (נערך)

שכן שלי מוכר טרנזיט ישנה לאחר שיפוץ מנוע וטסט...יש מיליון מסחריות שכבר נמצאות בגלגול שני ושלישי שייכנסו ב 30 אלף, אבל יצטרכו יישור קו רציני וכל שנה יהיו הוצאות בלאי כתוצאה מהנסועה הגבוהה. סיטרואן ג'מפי, טרנספורטר, ועוד.

טויוטה אוונסיס וורסו 2004 תהיה רכישה טובה, כאשר מרבית החלפים לבלאי רגיל תצטרך לרכוש אצל היבואן או להזמין מאייביי, כי בפירוקיות כמעט אין כלום. רכב נוח ואמין.

אה, כן שכחתי: מאזדה 5 סביבות 2007

עריכה אחרונה על ידי ST12345

יש רק דרך אחת לשחות 100 מטר בשביל להביא מדליה;

אתה מתחיל הכי מהר שלך, ואז לאט לאט אתה מגביר

פורסם

לדעתי רק רנו לוגאן עם קצת כסף לתחזוקה, ידנית תהיה אמינה להפליא,

המאזדה 5 שתיינית לא קטנה

טויטה יהיה קשה מאוד למצוא בתקציב הזה

סיטרואן פיקאסו - גם לא ב10K, אתה תהיה רוב הזמן במוסך.

פורסם

הטויוטה עולה 20 עד 25 אלף. יחסית חסכונית כשנוסעים רגוע עושה 1 ל 11. המאזדה שותה יותר אבל תצמצם עלויות בהעדר מוסכים / מלאי חלפים גדול בפירוקיות. הייתי הולך על הטויוטה עם 40 אלף ק"מ בשנה.

פורסם
אם תוותר על בטיחות על חשבון אמינות תוכל לבדוק את רנו לוגאן. החשש שלי שבמחיר הזה תמצא בעיקר מכוניות שחוטות ואמינות בקרשים.

הנסועה השנתית שלך דיי גבוהה ולכן אם היה תקציב יותר גדול הייתי הולך על דיזל . אולי רכב שרברבים כגון ברלינגו שהוסב וכו ?

אבל צריך לוותר על משהו מהדרישות. אתה רוצה גם וגם וגם...

הרכב שהלך טוטלוס היה לוגאן 2009. אמינות מצויינת, טיפול כל 20K וזה (למעט בלאי טבעי) אבל בטיחות מאוד בעייתית במיוחד לאחר התאונה בים המלח.

פורסם (נערך)

צודק אבל לא בטוח שטיוטה וורסו (ונוסעיה) היו שורדים התנגשות כזו קשה (+התלקחות) עם לנד קרוזר ששוקל 2.3 טון במהירות 100 קמ"ש (ומעלה).

עדיין פות"ש צריך לבחור על מה לוותר מהדרישות שלו.

עריכה אחרונה על ידי save
פורסם

האם זו רנו לוגאן שנשרפה בתאונה בים המלח?

פורסם

לפותח השירשור מצטער אבל אי אפשר לאכול את העוגה ולהשאיר אותה שלמה, רכב ב40K לא יכלול אביזרי בטיחות חדשים מובנים,

והיותר בטוחים (פיקאסו) פחות אמינים.

הבטיחות חשובה לך, קח הלוואה ותעמיד רכב חדש יחסית.

• תוכן חדש...