Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2816 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

היי,

קניתי לפני שבועיים מאזדה 3 ספיריט עם ג'אנטים 18 אינץ', הבעלים הקודם נכשל בטסט שבוע טרם המכירה על 2 צמיגים קדמיים לא תקינים ועל כן שם 2 ממיטב ההיצע הסיני שקיימים בשוק(יכול לבדוק את שם ה"חברה").

הצמיגים האחוריים זה הדנלופ המקוריים וגם הם דורשים החלפה, מתכוון להחליף אותם למשהו טוב(אשמח להמלצות לצמיג במידה הזאת -215/45/18 ומקום מומלץ לרכישה).

כמה זה נורא שהצמיגים הקדמיים יישארו הסינים החדשים לשנים הקרובות?

או האם כדאי לאחר שנה-שנתיים להחליף אותם?

אם כן ממליצים את הטובים למקם קדימה או אחורה?

תודה מראש לעוזרים!

עריכה אחרונה על ידי adir10
פורסם

נורא ? הם יהיו בעלי אחיזה נחותה, יותר רועשים ויצרכו יותר דלק כנראה. הדבר היחידי שבאמת חשוב זה האחיזה. אישית החיים שלי שווים את הכסף על צמיגים איכותיים. צמיגים איכותיים יכולים להיות ההבדל בין כמעט פגעתי ברכב שלפני לבין אני בתוך המושב האחורי שלו.

"when you see a good move, look for a better one..."

Mazda 2 2014

Kawasaki Z400 2020

פורסם

איזה קוד עומס ומהירות מופיעים ברישיון הרכב?

מאיפה אתה ?

מה סגנון הנהיגה שלך, כמה קילומטרים בשנה אתה נוסע וכמה מוכן לשלם על הצמיגים?

במידה שלך אפשר לקנות פאלקן ב 350₪ לצמיג

https://tires.yad2.co.il/tire-service?tire=5470&cs=1&diameter=9&aspectRatio=11&width=19

ואפשר צמיגים יותר יקרים שנותנים אחיזה גבוהה יותר, אבל מחזיקים פחות קילומטרים.

למשל, goodyear eagle f1 assymetric 2

https://tires.yad2.co.il/tire-service?tire=540&cs=1&diameter=9&aspectRatio=11&width=19

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

תודה לשניכם,

כמובן שבטיחות זה בראש מעייני ואם יש צורך אחליף רביעייה-בעל הצמיגיה שהייתי אצלו אמר לי שבסרן הקדמי זה לא נורא ואין בעיה למשוך איתם(עצת אחיטופל ככל הנראה) .

בכל מקרה לא נוסע רגוע מאוד, כל מקום באזור המרכז יהיה טוב ונוסע כ20-25K לשנה.

ברישיון רשום לי 215/45R18 89w בגדול.

מעדיף להוציא כ400-450 לצמיג, חשוב שתהיה לו אחיזה טובה, לא רועש מידי ואורך חיים ארוך יחסית(לא להחליף כל שנתיים)

פורסם

אם אתה נוסע 25 אלף קילומטרים בשנה, את הקדמיים כן תצטרך להחליף אחרי שנתיים - שנתיים וחצי. גם לא צמיגים ספורטיביים .

אני מציע לך שתקנה 4 צמיגי falken ze914 ( מה שצירפתי לך בלינק הראשון ). הפנצ'ריה שמפרסמת ברמת גן זאת "צמיגי שואף "- מקום מומלץ לרכישה. תתקשר אליהם בקשר למלאי, ואם אין להם בפנצ'ריה, יזמינו לך מהיום למחר.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

• תוכן חדש...