Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2825 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אחותי הלכה ללא ידיעתי לטיפול קטן בו החליפו רק שמן + פילטר

עזבו שהעלות יצאה 470 אחרי הנחה רק לשני הדברים האלו שזה נראה לי מוגזם מאוד.

200 ש"ח השמן

90 ש"ח הפילטר

ועוד עבודה 250

שמו לה שמן 5W40 בעוד על הפקק של הרכב רשום 5W30 וגם בספר הרכב.

האם להתעקש שירוקנו מחדש?

אני גם רואה ששמו לי פילטר שמן עם מקט 26300-35503 שמתאים ליונדאי I20 בכלל

בעוד ראיתי שביונדאי שופ המקט ל I10 הוא: 26300-02751

האם קריטי?

פורסם

470 שח לטיפול קטן זה זיל הזול. לא חסרים שרשורים בפורום על טיפול ראשון שאנשים העלו עם מחירים שנעים בין 700 ל 1000 עבור פילטר ושמן.ברור שמי שעושה לבד סוגר סיפור ב 200 שח לכל היותר

Casper כתב: "היום יום שני בשבוע. זהו יום הרביעי במספרו שלא נגעתי באוטו.ורק מהמחשבה הזאת עולה אצלי לחץ דם.נראה לי שאלך להחליף ריחן." :roflmao: 30.1.2006 פורום VAG

פורסם

סתם מתוך סקרנות הייתי שמח לשמוע כמה עולה אצל רון או אורן או גבע, (כולם מוסכים כלליים ) להחליף שמן ופילטר .

אני מנחש שזה ינוע בין 450 ל 550 תלוי בדגם

Casper כתב: "היום יום שני בשבוע. זהו יום הרביעי במספרו שלא נגעתי באוטו.ורק מהמחשבה הזאת עולה אצלי לחץ דם.נראה לי שאלך להחליף ריחן." :roflmao: 30.1.2006 פורום VAG

• תוכן חדש...