Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב פוזה ב10-15K

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7798 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מחפש רכב פוזה בין 10 ל15 אלף....רצוי מצב מכני טוב שלא יהיה הרבה במוסך שיהיה עליו פוזה... ואם לא אז שיהיה אפשר לעשות ממנו פוזה.....

איביזה הישנות עולות משו בסגנון כזה לא? או אופל קדט.... ראיתי אחת ממש יפה אז אל תצחקו...

אל תגידו לי פיאט אונו או פג'ו 205 וכאלה לא מחפש תאוטו *** תאוטו = את האוטו *** הזה אין עליו פוזה בגרוש

בבקשה תעזרו לי .... ידני חובה!! עדיף אוטו עם תחת לא חובה בכלל!

יש למחוק חתימות חסרות טעם, ויפה שעה אחת קודם!

פורסם

שום סובארו פשע..... ובקשר לפג'ו לא אומר שהיא לא טובה לא אוהב את הצורה שלה... אנשים תעזרו לי בבקשה ..... תנו עצות לא עולה לי בראש מכונוית פוזות כאלה אני מסוגל לקנות ואז לראות משו יותר יפה ולמכור וחבל ליייי אז בבקשה תנו עצות אולי יש דברים שלא חשבתי עליהם

יש למחוק חתימות חסרות טעם, ויפה שעה אחת קודם!

פורסם

הפורום הוקם ע"י חובבי רכב עבור חובבי רכב.

הוא לא הוקם כדי לייעץ לאנשים איזה רכב פוזה אפשר לקנות ב-10K.

לא חסרים פורומים אחרים ברשת. נסה בהם.

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7798 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...