Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

המלצה לפנצריה באזור השרון, ולצמיגים 195/50R15 82V

amos2
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2360 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

היי,

פעם ראשונה מחליף צמיגים (4) לרכב, אחרי 5 שנים. ברשותכם כמה שאלות.

1 - יש למישהו המלצה לפנצריה באזור רמת השרון - הרצליה - נתניה?

2 - צריך גם לעשות איזון וכיוון? זה בדרך כלל כלול במחיר? אם לא, כמה זה עולה?

3 - מה לגבי הגלגל הרזבי, גם / לא צריך להחליף?

4. לגבי הצמיג עצמו -

ברשיון רכב רשום 195/50R15 82V. יש לי Hankook K107 וסבבה לי (בתור אחד שלא מבין בתחום ונוהג כדי להגיע). אני מתכוון להחזיק את הרכב כל עוד שהוא לא רואה מוסך, שזה כמובן אי אפשר לדעת מתי זה.

פה אני רואה ש Falken ZE914 קצת יותר טוב וקצת יותר זול, ו Dunlop SPFM800, Goodyear EFFIGRIP PERF יותר טובים אבל יותר יקרים. השאלה היא האם שווה הנתונים שם (אחיזת כביש ודלק) באמת אומרים משהו, או שזה משהו שהיצרן רושם. האם שווה לשלם יותר?

5 - עוד משהו שצריך לדעת לפני שניגשים לפנצריה?

תודה מראש,

ע.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

1. צמיגי המושבה פ''ת, תבדוק ביד2 מה העלות של הצמיגים דרכם ואז תבוא לשם עם הידע מראש.

2. כולל איזון גלגלים. כיוון פרונט לא כולל וגם לא קשור (אלא אם כן ההגה מושך לך הצידה)

3. לא להחליף, רק לנפח. אם אתה מודאג, תבקש מהפנצ'רמעאכר שיבדוק האם הגלגל מפונצ'ר.

4. הפאלקן מומלצים

5. לבדוק ביד2 צמיגים קודם מה המחיר בערך, ובהצלחה.

לכל הצדקנים שלא מכירים מקרוב וממשיכים לשכנע אנשים שאין תקלות .

בסוף מאחוריי הייעוץ יש בן אדם שיפגע.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

למה הפלקן ZE914 מומלץ יותר לעומת ה- Goodyear EfficientGrip Performance, לפחות לפי הנתונים היבשים הגודייר מוביל עליו במידה הזו מעט באחיזה ברטוב וגם קצת בצריכת דלק. בטח בנושא הרעש שהגודייר שקט יותר:

http://www.tireclub.co.il/195/50R15-82V-TL-3860.html

https://www.goodyear.eu/en_gb/consumer/tires/results.html?w=195&h=50&r=15&l=82&s=V&type=size

בתאריך 23.5.2021 בשעה 22:04, Shab00 כתב:

(פורד פיאסטהאוטו מצוין אבל למי שתכנן את בקרת האקלים בו מחכה מקום שמור בגהנום.

מדויק לחלוטין. 😂🤣.

עריכה: תודה על 6 שנות שירות פיאסטה יקרה. היי שלום!..... ולא להתראות🤪.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שאלתי גם על פרונט, כי ביד 2 הרבה רושמים בקטן, פרונט ב X כסף. וגם שאני מחפש בגוגל צמיגים, אני מקבל הרבה כיוון פרונט.

לגבי רעש, מדובר על רעש מחוץ לרכב, כן? אז למה זה חשוב לי כנהג? (מי נוסע עם חלונות פתוחים?).

אני רואה שההבדל במחירים הוא זניח, ובהודעות שונות בפורומים, מעדיפים את ה Goodyear EFFIGRIP מ Dunlop SPFM800, אז נראה לי אלך על ה EFFIGRIP.

עדיין אשמח להמלצות באזורים שציינתי.

תודה לכולם,

ע.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

חיפשתי את ה

EFFIGRIP,

ופה ראיתי שיש כמה תתי סוגים (יקרים שם, אבל גילית שיש תתי סוגים):

195/50R15 82V EFFICIENTGRIP FP TL

195/50R15 82V EFFIGRIP PERF FP TL

195/50R15 82H EFFIGRIP PERF FP TL

מה ההבדלים? זה משנה?

לגבי 82H, אני לא מתקרב למהירויות הללו, זה עדיין חשוב?

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שלום,

דבר ראשון - אתה לא יכול לקנות צמיגים עם קוד H אם רשום ברישיון הרכב קוד V ,לא משנה האם אתה מגיע למהירויות או לא - הרכב לא יעבור טסט.

דבר שני - פאלקן מומלצים כתמורה למחיר הנמוך.

דבר שלישי - GOODYEAR EFFICIENT PERFOMANCE זה הדגם שמומלץ, ושיהיה לא תוצרת טורקיה.

דבר רביעי - DUNLOP FM800 לא צמיג מומלץ, יש דגם אחר שמוצלח מאוד - DUNLOP BLURESPONCE.

ועוד דגם שלא עלה כאן , והוא מעולה CONTINENTAL CONTI PREMIUM CONTACT 2\5.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

הבעיה עם הדגם הטורקי, שבחלק מהמידות המדדים של הצמיגים פחות טובים (אחיזה ורעש).

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

בוודאי שרשום על הצמיג, גם מדינת הייצור וגם תאריכים - תראה שלא מוכרים לך צמיגים בני שנה+.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תוכן חדש...