Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

תאריך חיוב כרטיס אשראי,איזה הכי נוח?

much
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2355 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

אם אתה רוצה לדעת לנהל כלכלה נבונה? תנסה שכל ההורדות שלך, כולל הכל

יהיו במקביל למשכורת. רק ככה תדע באמת כמה כסף נשאר לך בכיס. (לא על חשבון הבנק שנותן אותו בנדיבות...)

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אם המשכורת תמיד נכנסת ב 1 לחודש, בלי איחורים - בפועל לא משנה, אבל פסיכולוגית לחלק מהאנשים עדיף שהחיובים יירדו ב 2 לחודש. ככה הם לא מספיקים לבזבז בכמה ימים האלה עד החיוב , תוך כדי אשליה שיש יותר כסף בחשבון.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• חברי המעגל הראשון

אצלי כל הכרטיסים יורדים ב- 15 לחודש.

מתכלה מתחת לכיסוי:

🚗 .Alfa 147 2.0 Manual With B12 Pro- Kit+ Eibach Antiroll kit+ EBC Yellowstuff brakes kit+ 17" GT wheels with Toyo R888R+ Red leather seats|

המחליפה: Alfa 159 TB

עם חלונות חשמל ונעילה מרכזית.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

נראה לי שהשאלה לא הייתה ברורה לכולם.

השאלה שנשאלה הייתה האם יש משמעות לתאריך החיוב בכרטיסי אשראי? לתאריך השכר?

אין משמעות לרשום תאריך הורדה בלבד - בלי לציין סעיף זה, ולהבין את משמעותו בניהול כלכלי.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

הכי נוח שיהיה סמוך למשכורת, באותו יום או יום אחרי מקסימום, ככה שלא יקרה מצב שתבזבז כסף לפני שהחיובים הצפויים יורדים.

בעידן הוראות קבע מהחשבון גם ביקשתי שירדו בתאריך של המשכורת, וכשלקחתי הלוואות, עשיתי ככה גם, ככה שכל משכורת הכל מתאפס ואתה מתחיל דף חדש. גם לא עושים קניות גדולות לפני שיורדים חיובים (כל מה שאני יכול לקנות בלי לחלק לתשלומים, אני קונה בלי לחלק לתשלומים, ואם אין כסף, וגם אם יש, בודק טוב טוב עד כמה אני באמת צריך את זה).

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

1-4 ימים אחרי המשכורת (יש חברות אשראי שמאפשרות גם הורדה ב-5 בחודש).

יש מעסיקים שלעתים מפקששים בתאריך העברת המשכורת - אני סבלתי מכך בעבר, אם כי לא בשנים האחרונות. לכן עיקר הורדת כרטיסי האשראי שלי היא ב-10 בחודש (המשכורת נכנסת ב-5 בו).

אם יש לך יותר מכרטיס אשראי אחד - ואני ממליץ על כך מסיבות שפירטתי כאן פעמים רבות בעבר - פצל אותם לתאריכי חיוב שונים כך שתוכל "לשחק" עם תראיכי החיוב על מנת לצמצם ימי אוברדראפט, אם אתה סובל מהקללה הזו.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

עניין אישי מאד.

כאשר אני נכנס לדף כרטיסי האשראי באתר הבנק אני רואה בכותרת את סכום החיוב הקרוב בכל כרטיס, כך שהתמונה ברורה לגמרי.

אם אתה מתקשה לעקוב אחר הפעילות בחשבון הבנק זו בעיה נפרדת, לאו דווקא של כרטיס האשראי אלא של כל ההתנהלות הכלכלית שלך.

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

גם כן אתה עם ההקצנות שלך

כרטיסים לאותו תאריך יותר נוחים למעקב ולניהול מאשר כרטיסים שונים לתאריכים שונים (ועוד לתכנן לפי זה את האוברדראפט)

גם לי גם לך

ציטוט

יבגניפ כתב:

אוף. למה אני מגיב פה? 

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אברג'ל - האם מטרתך היא נוחות או חסכון כספי?

אם נוחות - בחר בגישה שלך.

אם חסכון כספי - בשלי.

רבית האוברדראפט שלפיה האוצר מציע לחשב את העלות קרובה ל-10% בשנה. ברבית ברמה הזו, ואם מדובר באוברדראפט משמעותי של כמה אלפי ש"ח, הפחתת מספר ימי האוברדראפט במחצית תחסוך די הרבה מאות שקלים בשנה. בהחלט מצדיק הצצה יומית בחשבון ותכנון של ההוצאות.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שכחת דבר אחד

אתה לא מפחית בחצי מ365 ל 182

אתה מפחית מ60 ל30 (זה עם הסיבוך שאתה מציע עם כרטיסי האשראי)

זה שקלים בודדים

ולנוחות הזאת יש משמעות כלכלית, זה לא רק נוחות גרידא. פחות סיבוך, יותר קל לעקוב אחרי ההוצאות, יותר קל לתכנן, יותר קל להבין איפה ניתן לחסוך, כל זה שווה כסף.

לכן אני גם ממליץ על כרטיס אשראי פעיל אחד בלבד (שלא כמוך), ועוד אחד ספייר למקרי חירום / גניבה / אבדן, אבל אינו פעיל בשוטף.

ציטוט

יבגניפ כתב:

אוף. למה אני מגיב פה? 

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תוכן חדש...