Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2832 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב,

אני ואישתי מחפשים לרכוש רכב אוטומטי לנסיעות ארוכות מהדרום לצפון. אישתי לומדת במרחק הליכה מהבית ולי יש עבודה עם הסעות, כך שהרכב הולך בעיקר לעמוד ברחוב כל השבוע, ורק בסופשי שבוע נוציא אותו לנסיעה ארוכה מאוד מהדרום לצפון לבקר את המשפחות. בסה"כ אני צופה שהרכב יעשה כ-10K ק"מ בשנה בכבישים מהירים, לכן צריכת הדלק לא כל כך חשובה לי, מה שכן חשוב לי:

1. שיהיה אמין עם כמה שפחות תקלות

2. בטיחותי באופן סביר

3. בגלל הנסיעה הארוכה החלטנו שאנחנו לא רוצים רכב מיני, שיהיה לפחות בינוני

יצא לי קצת לדפדף במחירון של יד2 וקצת נדלקתי על קיה ריו, פשוט מהסיבה שאני אוהב את המראה שלה וגם ניתן להשיג בתקציב שלנו אחת יחסית חדשה(2012-2013). אשמח לחוות דעת על הרכב הזה ממי שמכיר וכמובן שאשמח להמלצות לרכבים אחרים במסגרת התקציב שיתאימו לשימוש שלי.

תודה לכל העוזרים! :lol::lol::lol:

פורסם

יש לי ריו משנת 2012 במשפחה ומאד מרוצים ממנה, אחלה אוטו.

לפי הצרכים שלך היא בהחלט אופציה טובה, נוחה ומרווחת ביחס לקטגוריה שלה, ומאד אמינה.

החסרונות שלה זה שהמנוע מתקשה מעט בעליות, וצריכת הדלק סבירה.

פורסם

בתקציב הזה הייתי בודק את הפיגו 208, לדעתי היא נוחה מהקיה ריו אם כי פחות מרווחת מאחור.

יש לה מנוע חזק יותר אם כי גם לה תיבה בת ארבעה היחוכיםמכי של מדובר על רכב חיסכוני.

Sent from my iPhone using Tapatalk

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

קיה ריו זהו רכב סל הכל מוצלח,כלי תחבור זול ואמין להגיע מנק א-ב.

אך מבחינת מרווח,איכות,ונוחות הנסיעה הוא עדיין בגדר של כלי תחבורה בסיסי וזול.

במידה וצריכת הדלק לא בעדיפות ראשונה שלך הייתי ממליץ לחפש הונדה סיוויק משנתונים 10-12(תלוי במזל וכושר מיקוח שלך).

אולי תרד שנה שנתיים בשנתון אבל בתמורה תקבל רכב משמעותית יותר איכותי,נוח,מהנה ויש היגידו בטיחותי,אשר בו הנסיעות הארוכות יעברו בעונג רב יותר.

ואם אתה קצת יוצא מהקופסה של משפחתיות,בתקציב שלך אפשר בקלות למצוא סובארו b4 משנתונים 10-11 שתהיה מרווחת מפנקת ובמידה והוחזקה כראוי אמינה מאוד.

בתור בעלים של אחת כזאת,נסיעות ארוכות איתה זה תענוג רצוף ובין עירוני אני משיג צריכת דלק יפה מאוד(1/12 מדוד משאבה).

פורסם

דווקא לריו מרווח טוב מאוד מאחור.

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
קיה ריו זהו רכב סל הכל מוצלח,כלי תחבור זול ואמין להגיע מנק א-ב.

אך מבחינת מרווח,איכות,ונוחות הנסיעה הוא עדיין בגדר של כלי תחבורה בסיסי וזול.

במידה וצריכת הדלק לא בעדיפות ראשונה שלך הייתי ממליץ לחפש הונדה סיוויק משנתונים 10-12(תלוי במזל וכושר מיקוח שלך).

אולי תרד שנה שנתיים בשנתון אבל בתמורה תקבל רכב משמעותית יותר איכותי,נוח,מהנה ויש היגידו בטיחותי,אשר בו הנסיעות הארוכות יעברו בעונג רב יותר.

ואם אתה קצת יוצא מהקופסה של משפחתיות,בתקציב שלך אפשר בקלות למצוא סובארו b4 משנתונים 10-11 שתהיה מרווחת מפנקת ובמידה והוחזקה כראוי אמינה מאוד.

בתור בעלים של אחת כזאת,נסיעות ארוכות איתה זה תענוג רצוף ובין עירוני אני משיג צריכת דלק יפה מאוד(1/12 מדוד משאבה).

תודה רבה,

בהתחלה הייתי מסתכל רק על רכבים יפניים, אבל קצת התבאסתי שצריך לרדת ל-2010-2011 כדי להכנס לתקציב שלי. השאלה מה עדיף יפנית מבוגרת או קוריאנית קצת יותר צעירה.

פורסם
תודה רבה,

בהתחלה הייתי מסתכל רק על רכבים יפניים, אבל קצת התבאסתי שצריך לרדת ל-2010-2011 כדי להכנס לתקציב שלי. השאלה מה עדיף יפנית מבוגרת או קוריאנית קצת יותר צעירה.

כח דגם לגופו אבל הקוריאנים כמו הריו דווקא פשוטים מכאנית ואמינים.

• תוכן חדש...