Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2830 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני חושב שכיון שהאירוע לא מכירתי אלא חוויתי אין באמת כל כך מה לחוות באמצע היום במיציבושי ספייס סטאר, בקושי באקליפס, מציע להפוך את האירוע לחוויתי + מכירתי בהטבות ייחודיות לחברי הפורום, ככה אירוע כזה ימשוך לקוחות שגם רוצים לקנות ורוצים להרגיש שקבלו הטבה ייחודית.

למעשה יש כזה "קהילה" שעושה את זה שנים רבות ובהצלחה מרובה, קוראים לה "חבר"

• תגובות 47
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

תשובות עצובות בפורום של חובבי רכב.

אירוע חוויתי של מפגש עם בכירים מטעם היבואן ונסיעות הדגמה - לא.

אירוע מכירות - כן.

:brickwall:

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם

בדיוק כך, יעיד כמות הנרשמים לאירוע חוויתי של מוצרי מיציבושי, לא מעניין כמעט אך אחד, מה בדיוק יספר הבכיר היקר בכלמוביל, שמיציבושי עלו על פטנט ייחודי של פתחי אוורור מאחור לאאוטלנדר?

כנראה שאנשים חובבים רכבים מעניינים ולא סטנדרט שאחד מהם יצא מהארכיון מלפני 8 שנים

אירוע מכירות אולי. (גם זה הרי נמכר במחירים זולים בערוץ 01)

פורסם

לא יודע מה הבכירים שם יספרו.

אם הייתי יודע אז באמת היה מיותר להגיע.

גם אתה לא יודע מה ייאמר שם.

והם מתמקדים בשני דגמים מעניינים בשוק - אקליפס ו asx.

אירוע מכירות - לא תודה.

אירוע איכותי בלי אנשי מכירות נודניקים שרק רואים בי את העמלה שלהם - מצויין.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם

מצטער, אבל לא הצלחתי להבין את תחושת האנטייטלממט של חלק מהמגיבים.

לא טוב לכם? אל תבואו. מה, אתם בר רפאלי שחייבים לארגן לכם סיבוב באיזו מרצדס AMG או הנחת סלב? מי שלא מתעניין, יכול פשוט לא להגיע. לא על כל דבר צריך להגיב באופן שלילי.

בסך הכל מתארגן פה ארוע עם פוטנציאל מעניין. אני באופן אישי לא רואה את עצמי קונה את אחד מהרכבים האלו מתישהו, אז הארוע פחות מדבר אלי, אבל אני מעריך יבואן שעורך ארוע מכובד בלי לבקש תמורה.

For I am a bear of very little brain, and long words bother me

לפני 25 דקות, m3x7r3m3 כתב:

אני מסכים איתך

פורסם (נערך)

הגבתי רק כאשר המגיב "קבוצת כלמוביל" לא הבין מדוע כמות הנרשמים (שמעידה יותר מכל תגובה זו או אחרת) נמוכה וחוזר ומדרבן את החברים להרשם, כשההודעה האחרונה היא בסגנון "מאיים", הם כבר עומדים "לקבל החלטות".. פשוט עזרתי להם קצת.

לגופו של עניין, לדעתי בלבד, אין שום חוויה בנסיעה ברכבים האלה (לעומת, לדוגמא, יום שטח חוויתי בפג'רו האהוב (והעתיק)) וזה זלזול להגיד לחובב רכב שזו תהיה חוויה בשבילו. מוטב אם היה מוגדר כ"אירוע מתעניינים/מכירות והטבות רק לחברי הפורום".

אין קשר בין הרכבים לבין A45. גם אין קשר בין צ'ופר בדמות הופעה של אדיר מילר לעבודה בנמל אבל זה עדיין יביא את כל עובדי הנמל לאירוע.

מכסח השדים, אכן פונים אלי ואז אני פונה לבחון את הרכב המבוקש ואם צריך גם נסיעת מבחן, זהו "תיק" שמבצעים בשמחה כעזרה לקרובינו.. בטח לא "חוויה".

לפגוש את אנשי המפתח? לא רואה הבדל בינם לבין בן אנוש אחר שאני פוגש באולם התצוגה.

עריכה אחרונה על ידי david brown
פורסם

בוקר טוב לכולם,

לצערנו, לאור היענות נמוכה, אנחנו נאלצים לדחות את האירוע למועד מאוחר יותר, שכמובן נודיע עליו מספיק זמן מראש.

כל מי שנרשם - אנחנו מאוד מאוד מודים לכם, וכמובן שנשמח לארח אתכם גם בעתיד.

לאור הדיון שהתפתח כאן, ואשר קראנו אותו בעניין רב, נשמח אם תשתפו אותנו בסוג האירועים שיעניינו אתכם.

אם תרצו אירוע מכירות, אם תרצו אירוע היכרות וכד'.

במסגרת הפעילות שלנו באתר אנחנו פועלים עבור המותגים יונדאי ומיצובישי ועבור כלמוביל טרייד אין, ולא עבור המותגים האחרים, כך שהמיקוד בתובנות צריך להיות במותגים בהם אנחנו מטפלים.

מתנצלים בפני מי שנרשם - ונשמח לארח אתכם במועד החדש שייקבע.

בברכה,

צוות הדיגיטל של כלמוביל

פורסם
מכסח השדים, אכן פונים אלי ואז אני פונה לבחון את הרכב המבוקש ואם צריך גם נסיעת מבחן, זהו "תיק" שמבצעים בשמחה כעזרה לקרובינו.. בטח לא "חוויה".

לפגוש את אנשי המפתח? לא רואה הבדל בינם לבין בן אנוש אחר שאני פוגש באולם התצוגה.

אתה לא רואה הבדל בין נציג מכירות לבין מנהל מכירות ארצי? או ההבדל בין נציג מכירות לבין מנהל טכני?

A good drive is measured with G's, not KMH

Always go sideways

פורסם

עד שבאים ומארגנים ארוע אז אין היענות. כל כך הרבה חברי פורום ואין מספיק אנשים שרוצים.

העיקר לרצות I30N או A45. נותנים במתנה אצבע אבל רוצים את כל היד....

פורסם
בדיוק כך, יעיד כמות הנרשמים לאירוע חוויתי של מוצרי מיציבושי, לא מעניין כמעט אך אחד, מה בדיוק יספר הבכיר היקר בכלמוביל, שמיציבושי עלו על פטנט ייחודי של פתחי אוורור מאחור לאאוטלנדר?

כנראה שאנשים חובבים רכבים מעניינים ולא סטנדרט שאחד מהם יצא מהארכיון מלפני 8 שנים

אירוע מכירות אולי. (גם זה הרי נמכר במחירים זולים בערוץ 01)

עד עכשיו לא הגבתי כאן כי התאריך לא מסתדר לי אבל לאור התגובות כאן החלטתי כן להגיב למרות שאני לא יכול להגיע.

בא יבואן ומוכן להשקיע מזמנו, מרצו וכספו בשבילנו והזלזול הזה ממש לא במקום. אני לא קהל היעד לא לאקליפס ולא ל ASX אבל אם הייתי יכול מבחינת זמנים הייתי שמח להגיע לאירוע. עד שסוף סוף יש אירוע לא מכירתי אלא ענייני אני יכול רק לברך עליו.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

אני דווקא מעדיף אירוע כפי שהוצג ופחות אירועי מכירות (שמהם יש חדשות לבקרים שפתוחים לקהל הרחב). אכן נרשמתי לאירוע המדובר ואשמח להגיע לפעם הבאה שיהיה אירוע מן הסוג הזה.

לטעמי, זו הזדמנות לחובבי רכב שכמונו לפגוש את האנשים הטכניים שמאחורי הקלעים שתמיד רצינו לשאול שאלה אחת או שתיים (או יותר) ולא התאפשר לנו.

היוזמה ברוכה והלוואי שעוד יבואנים ירימו את הכפפה ומקווה שכלמוביל ימשיכו בכיוון הנ"ל.

פורסם

אף אחד לא מזלזל. חס וחלילה. אינטרנט היבואן בשורה התחתונה זה להרוויח כסף וזאת הסיבה שהוא פתח יוזר ומנסה לארגן אירוע ״חוויתי״. עובדתית האירוע לא מעניין כמעט אף אחד לרכבים הספציפיים המדוברים כולל אותך ואת שאר מגיבי הפורום שלא נרשמו מכל מיני סיבות.

אני סך הכל אמרתי שלו האירוע היה מוצג כאירוע מכירתי יחד עם מנהלי המותג למשל עם הטבות ייחודיות לחברי הפורום כנראה שזה היה מועיל יותר לשני הצדדים.

לעניין אירוע חוויה אני מציע לכלמוביל לתת יום כזה עם הaקלאס החדשה במגוון גרסאות ונראה כמה יהיה היענות.

סך הכל כוחות השוק קובעים את סדר היום ולא טוב ליבו של אף אחד.

פורסם

נו באמת.

כאילו שלארוע מכירתי של ה-A קלאס, שעולה יותר מהאאוטלנדר, יגיעו יותר מתעניינים. פתאום יהיה ביקוש בפורום לרכישת מרצדס...

גם אם זה היה קורה, תאמין לי שהיו כאלה שבאים ובוכים שלא נתנו להם הנחה מספיק גדולה.

יש עוד יבואן שהציע משהו דומה, ולו על הרכבים הכי פשוטים בליין שלו? לא זוכר דבר כזה.

• תוכן חדש...