Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8487 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש מספר דברים שמעצבנים אותי במיוחד , בעצם יש הרבה דברים ולכן לא נכנס אליהם יותר מדי :mad: .

אבל משהו שכל אחד מאתנו בפורום בטח שונא זה שדופקים לך אוטו חדש :mad::mad::mad:

שרטו לנו את הפגוש של הג'ז , הרכב רק בן כמה שבועות, איפשהו בחנייה של איקאה( כנראה ) מישהו ( כנראה מישהי ) שרט לנו את הרכב .

כמובן שזאת לא שריטה רצינית ואין שום עיקום פח אבל זה עדיין מעצבן .

לכן היום עברתי באוטו דיפו וקניתי גומיות הגנה לפגוש ( גומיות עבות ) ... נשבר לי ! ... מה קרה ? , אי אפשר לקנות רכב חדש בלי מגיני פגושים .

איזה עצבים :evil::evil::evil:

פורסם
מישהו ( כנראה מישהי ) שרט לנו את הרכב .

לא יפה...

רוב הגברים הלבנטינים לא ישאירו פתק במקרה כזה, או במקרה

שהוא פתח על דפנת האוטו שלך את הדלת שלו ("אוי, לא שמתי לב" :x ).

לא מחייב שזו אישה... :roll:

MCS 2008

פורסם

הכי מעצבן זה הפתיחת דלתות!!

כבר יש 3 מכות על האלפא מפתיחת דלתות, לא ממש בולטות אבל מעצבנות :evil: !

א ל פ א - רק אם אתה מתאים לה

חולם על 147GTA

פורסם

1. חברה שלי מבקשת סליחה (היא עובדת באיקאה)

2. כשאתה בנתניה תצפה לגרוע מכל. אם רק שרטו לך את הרכב תגיד תודה וסע לשלום. :lol:

3. משתתף בעצבנותך!

:-)

פורסם
1. חברה שלי מבקשת סליחה (היא עובדת באיקאה)

2. כשאתה בנתניה תצפה לגרוע מכל. אם רק שרטו לך את הרכב תגיד תודה וסע לשלום. :lol:

3. משתתף בעצבנותך!

זה לא אני הייתי שם , אמא שלי הייתה ... אני יש לי ראדר לדברים האלו.. הייתי מזהה את השורט/ת ועושה עליו/ה מעשי סדום ועמורה .

פורסם

אולי זה ישמע אגואיסטי, אבל אם המצב גרוע הייתי נוקט בפתרון המגעיל

והישראלי מכולם...

דאבל-פארקינג...

לאחרונה נגמלתי ופשוט אני חונה קרוב לעמודים ורחוק מקווי חניה

מסומנים... :roll:

MCS 2008

פורסם

אני אוסיף ואומר שברמת אביב, הצפונבוניות עושות חנייה ברוורס עד שהן שומעות בום.

ראיתי כבר עשרות מקרים כאלה ואני גר שם רק כמה חודשים....

:evil::evil::evil:

שלא לדבר על פתיחת דלתות על מכוניות אחרות בלי לשים לב שזה דיי ברור....

:twisted:

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

יואווו זה כל כך מרגיז אותי כשעושים את זה!

אפילו יותר מאשר חותכים בכביש או משהו כזה!!!!!

אבל יודע מה יותר היה מרגיז אותך?

אם היית למשל משקיע באותו מסוים, נגיד והיה לך הונדה סיוויק, והייתה משקיע בגריל שלה ועושה אותה יפה ושם סמל מיוחד מיוחד מקדימה בגריל. תאר לך אתה קם בבוקר ורואה שזה איננו?!זה פשוט _____!!!(צינזור עצמי).

או לא יודע מה, למשל מי שיש לו יגואר, אתה יודע כמה עולה הסמל הזה של היגואר מקדימה הבולט? הסמל של ב.מ.וו זה שטויות, סתם עיגול כזה, לא רציני, אבל הסמל של היגואר עולה כ 3000 שקל. 3000 שקל!!! ואחרי שגונבים את הסמל, נשאר לך סימן כזה איפה שהיה הסמל ואתה פשוט חייב להחליף לסמל חדש כי זה מכוער בצורה לא רגילה ושמים לב לזה.

ויש עוד הרבה...המדבקות שמדביקים על האוטו?!

או התאונות שעושים לך באוטו וראסמי מעקמים את הפח, ולא משאירים לא פתק ולא כלום. אפשר להתפוצץ מאנשים מסוימים בארץ הזאת. משקיעים את הנשמה על האוטו, קונים אוטו חדש כמו הונדה ג'אז במקרה שלך, ואחרי כמה שבועות כבר הביאו לו "נשיקה" קטנה. :snipersm:

Back to the original - NC again.

פורסם
אני אוסיף ואומר שברמת אביב, הצפונבוניות עושות חנייה ברוורס עד שהן שומעות בום.

ראיתי כבר עשרות מקרים כאלה ואני גר שם רק כמה חודשים....

:evil::evil::evil:

שלא לדבר על פתיחת דלתות על מכוניות אחרות בלי לשים לב שזה דיי ברור....

:twisted:

אתה כל כך צודק , אני פעם חוזר מהספר ורואה איש מחנה את הרכב מאחורי שלי והיא פשוט נוסעת אחורה עד שיש בום ... ועשתה את זה כמה פעמים .

אני הסתערתי עליה וכמעט הרגתי אותה ( בצעקות כמובן , בלי מגע פיסי ) .

פורסם
יואווו זה כל כך מרגיז אותי כשעושים את זה!

אפילו יותר מאשר חותכים בכביש או משהו כזה!!!!!

אבל יודע מה יותר היה מרגיז אותך?

אם היית למשל משקיע באותו מסוים, נגיד והיה לך הונדה סיוויק, והייתה משקיע בגריל שלה ועושה אותה יפה ושם סמל מיוחד מיוחד מקדימה בגריל. תאר לך אתה קם בבוקר ורואה שזה איננו?!זה פשוט _____!!!(צינזור עצמי).

או לא יודע מה, למשל מי שיש לו יגואר, אתה יודע כמה עולה הסמל הזה של היגואר מקדימה הבולט? הסמל של ב.מ.וו זה שטויות, סתם עיגול כזה, לא רציני, אבל הסמל של היגואר עולה כ 3000 שקל. 3000 שקל!!! ואחרי שגונבים את הסמל, נשאר לך סימן כזה איפה שהיה הסמל ואתה פשוט חייב להחליף לסמל חדש כי זה מכוער בצורה לא רגילה ושמים לב לזה.

ויש עוד הרבה...המדבקות שמדביקים על האוטו?!

או התאונות שעושים לך באוטו וראסמי מעקמים את הפח, ולא משאירים לא פתק ולא כלום. אפשר להתפוצץ מאנשים מסוימים בארץ הזאת. משקיעים את הנשמה על האוטו, קונים אוטו חדש כמו הונדה ג'אז במקרה שלך, ואחרי כמה שבועות כבר הביאו לו "נשיקה" קטנה. :snipersm:

אני לא חושב שהסמל עולה 3000 , אולי 500-600 שקל , לא 3000 .

תקנו אותי אם אני טועה

פורסם

הסמל עולה 1500 ש"ח בדיוק.

קניתי 2 כאלה.

יש להם גם מתקן שמחבר את זה למכסה מנוע, אבל מי שתולש, פשוט עושה חור במכסה מנוע.

הצטרפו עוד היום לאגודה לשחרור הטלטל.

"הטלטלים השחורים, יולי 2004".

פורסם

תראה, גם 1500 שקל זה גם יקר...מאוד!

אבל אני יודע שזה עלה 2500-3000. אולי השתנה.

אם אפשר לשאול, סיבה מיוחדת למה קנית 2?

(אגב, החור במנוע ממש הורס, לכן חייבים לקנות).

יודעים מה האבסורד? באנגליה זה עולה 150 דולר בערך...אבל שלא נדבר על כמה עולה בכלל יגואר שלמה ולא רק הסמל באנגליה. בכלל גרושים לעומת פה....

Back to the original - NC again.

• תוכן חדש...