Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

צמיגים לסיוויק 2009

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2860 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

שלום,

רביעיית צמיגים לרכב הנ"ל. כרגע על הפרק שלוש אופציות:

1. פירלי P7 שעולים כ-320 ליחידה

2. קונטיננטל Premium Contact 2/5 שעולים כ-400 ליחידה.

3. מישלין Primacy 3 שעולים כ-400 ליחידה גם כן.

מה הייתם ממליצים ?

עריכה אחרונה על ידי erosen
פורסם

אני ממליץ על המישלין, היה לי את הפרימסי 3 על אותה הונדה, עשו עבודה מעולה.

שים לב שיצא לא מזמן דגם פרימסי 4, המחיר זהה לפרימיסי 3, לדעתי כדאי לחפש את הדגם החדש יותר.

פורסם

כל הצמיגים האלה יהיו טובים לרכב שלך, גם Pirelli P7.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

יותר זמן או יותר קילומטרים?

לדעתי, מה שאתה מחפש בצמיגים נקרא Goodyear efficient grip perfomance.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

אני צריך צמיג בטיחותי, שקט ועמיד ככל האפשר.

נסועה שנתית נמוכה מאוד, לא מגיע ל-10K לכן אלמנט הזמן חשוב יותר מאלמנט הקילמוטראז'.

פורסם

היי יש ברשותי גם סיוויק כמו שלך

פירלי צמיג מעולה ... אני איתו שנתיים

שקט יחסית. אחיזה טובה

לפני היה קונטיננטל וגם נהנתי ממנו

פורסם

Continental premium 2 מעולים.

הוחלפו אחרי 4 שנים ללא סדקים בסט חדש זהה. חדשים היו תוצרת רומניה, והרגישו מעט קשיחים יותר בנסיעה.

פורסם

בשביל כל כך מעט קילומטרז הייתי הולך על פאלקן. חבל להשקיע הרבה כסף בצמיגים שכמעט ולא ייסעו ובעצם יתייבשו מהר.

אם תרשום מידה נוכל לעזור באיתור דגם מתאים...

פורסם
Continental premium 2 מעולים.

הוחלפו אחרי 4 שנים ללא סדקים בסט חדש זהה. חדשים היו תוצרת רומניה, והרגישו מעט קשיחים יותר בנסיעה.

זה מה שיש לי עכשיו על הרכב. מה בעצם בכלל ההבדל בינם לבין 5 ?

פורסם
בשביל כל כך מעט קילומטרז הייתי הולך על פאלקן. חבל להשקיע הרבה כסף בצמיגים שכמעט ולא ייסעו ובעצם יתייבשו מהר.

אם תרשום מידה נוכל לעזור באיתור דגם מתאים...

205/55/16.

היו לי רביעיית צמיגי פאלקן חדשים על הרכב הקודם שלי, האמת היא שלא זוכר את הדגם, לא הייתי מצוי בפרטים בזמנו, הצמיגאי שלי המליץ עליהם וזה גם היה "רכב סטודנטים כזה" אז זה היה פשרה בין סיני שלא רציתי למשהו יקר יותר.

זכור לי שהם לא היו שקטים כל-כך ואחרי קרוב לשלוש שנים כבר היו די גמורים. הקונטיננטל הנוכחיים שלי כבר עברו 5 שנים ועדיין לא נס ליחם...

פורסם
205/55/16.

היו לי רביעיית צמיגי פאלקן חדשים על הרכב הקודם שלי, האמת היא שלא זוכר את הדגם, לא הייתי מצוי בפרטים בזמנו, הצמיגאי שלי המליץ עליהם וזה גם היה "רכב סטודנטים כזה" אז זה היה פשרה בין סיני שלא רציתי למשהו יקר יותר.

זכור לי שהם לא היו שקטים כל-כך ואחרי קרוב לשלוש שנים כבר היו די גמורים. הקונטיננטל הנוכחיים שלי כבר עברו 5 שנים ועדיין לא נס ליחם...

אני התקנתי על הסיויק שלי (2010) Goodyear efficientgrip performance תוצרת פולין והייתי מרוצה. יעלה לך באזור ה320 לצמיג

Peugeot 208 GTI 2014

• תוכן חדש...