Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2839 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי מערכת פשוטה עם 4 רמקולים ויש בעיה מתי שמגיע הבאס הסאונד מפסיק לכמה שניות ופועל מפסיק ופועל עד שאני מוריד מהווליום.

הורדתי את הבאס למערכת ואפשר להגביר יותר ממה שאפשר עם באס ממה יכול להיות הבעיה ?

[video=youtube_share;PtWL3iFwtZ8]

פורסם

גם לי יש את הבעיה הזאת, ניסינו לפתור אותה בעבר בפורום והמסקנה בזמנו הייתה שבכל פעם שהבאס היה גבוה מדי המערכת התאמצה ונכנסה למצב הגנה והתחילה רק כשהורדתי את הווליום והפעלתי עליה פחות עומס.

פורסם
גם לי יש את הבעיה הזאת, ניסינו לפתור אותה בעבר בפורום והמסקנה בזמנו הייתה שבכל פעם שהבאס היה גבוה מדי המערכת התאמצה ונכנסה למצב הגנה והתחילה רק כשהורדתי את הווליום והפעלתי עליה פחות עומס.

למה היא מתאמצת ?

פורסם

האם אתה יודע להגיד מה הדגמים המדוייקים של הרמקולים (הר"ד עד כמה שאני רואה הוא מדגם LG LCF800IN)?

האם זה קורה גם כשמנגן ממקור אחר (USB, רדיו, CD)?

האם קורה גם עם טלפון וכבל אחרים?

האם מופעלות ומכוונות אצלך פונקציות כמו ה-EQ או ה-XDSS? אם כן, מה קורה אם מכבה אותן?

פורסם

אין קשר למערכת פח. היו לי מערכות יקרות ברכבים שונים שהמגבר היה נכנס לפרוטקשן.

יש שלל סיבות למה זה נגרם. (חיוט,כמה סטים רמקולים על מגבר בודד,התקנה ועוד)

• תוכן חדש...