Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

Audi A6 C6 2006 רעידות ברכב בטורים מסויימים ולפעמים בעמידה

Msika93
שימו לב! השרשור הזה בן 2196 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

פוסטים מומלצים

שלום לכולם וחג שמח ושנה טובה

יש ברשותי רכב אאודי A6 C6 2006

נכנסו לי ברכב בצד ימין מאחורה הפח קיבל מכה ונכנס פנימה וכנל גם טיפה האגזוז לדעתי

עכשיו מאז התחילו לי רעידות ורעשים מוזרים ברכב גם מבחוץ שומעים אותם מכיוון האגזוז לדעתי

יכול להיות שבגלל המכה שהטמבון האחורי קיבל והאגזוז ככל הנראה גם קיבל את המכה אז התחילו לי רעידות ורעשים מעצבנים

למשל אם אני עומד על P אז הרכב טיפה רועד ממש טיפה משהו שלא היה בעבר כנל גם ההגה

ושאני מגיע למצב שאני נוסע במהירות בין 90-110 הטורים נמצאים טיפה מתחת ל2 או על 2 יש רעידות מוזרות כאלה ונשמע כאילו בה מכיוון האגזוז וגם רעש מציק של רעידות כמו הד כזה..

נגיד אני מוריד את הדוושה מהגז אז הטורים יורדים כמו שצריך לאט לאט עד שהוא מגיע לקטע שהוא כבר הגיע לטורים של 1.5 כבר אין רעשים והרעש נעלם כנל הרעידות

יש מצב שמשהו נפגע באגזוז הימני שלי מהמכה שהטמבון קיבל מאחורה? [אצלי ברכב יש 2 אגזוזים ו2 דודים מן הסתם]

ושאני עומד על P ומעלה את הטורים ל2 ומשאיר קבוע יש רעש הבה כזה מכיוון האגזוז

מה יש סיכוי שנהרס שם? שגורם לרעידות כאלה ולרעש מציק

תודה לכולם

My Car: Audi A6 C6 2.4 V6 2006

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שימו לב! השרשור הזה בן 2196 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...