Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מים קדושים לקורולה 2008

o_prime
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2383 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

שלום חברים וחברות,

לפני יותר מחודשיים התנגשו בקורולה בחזית כאשר חנתה בסמוך לבית, הפוגע השאיר פתק, דיברתי איתו והשארתי הקורולה אצל הפיח, תוקנה לשביעות רצוני המלאה.

לפני חודש פגעו הקורולה מאחור, בחנייה ליד הבית. שוב השאירו פתק והפחח הוסיף קומה לווילה...

אתמול נסעתי עם הקורולה ברחוב אלנבי בחיפה ומול מערת אליהו שוב התנגשו בי מאחורה!

השאלה היא: איזה מים קדושים להשפריץ על הקורולה 2008 המסכנה?

אוהד

זה שכואב לו הלב וגם הגב

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפי דעתי פעמיים שנכנסו בך בחניה זה בגלל צורת חניה שלך, תבדוק אולי אתה חונה במעבר/כניסה לחניה/מסדרון שבו עוברות כל המכוניות בכניסה וביציאה לחניה. לגבי זה שנכנסו בך בכביש, זה באמת יכול לקרות לכל אחד.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

ביש מזל.

פעם בעבר הממש רחוק רכשתי רכב חדש

החבר'ה בעבודה החליטו "לפנק" אותי לכן שפכו על הרכב יין (למזל...) שמו שום בבגאז' (שהסריח בטירוף כי שחכתי שהוא שם) מלח על הגלגלים - בקיצור עשו על הרכב טקס וודו ואני בכלל לא רציתי את זה.

הרכב הנ"ל סבל ממכות (מצרים) שלא הבנתי איך יכול להיות שרכב בודד יכול לקבל כל כך הרבה מכות.

חצי אוטו היה צבוע (רכב חדש כן) מכות חניה שלא רצו להפסיק. השיא היה שחניתי כהרגלי

מתחת למתחם עסקי שמעל ישנם עציצים גדולים. יום אחד קוראים לי להגיע לרכב כי עציץ החליט ליפול

דווקא על הרכב שלי למרות שהיו שם עשרות רכבים יפים יותר.

בנקודה זו החלטתי שהרכב עובר לשכנים. מאז? טוב לא רוצה לפתוח את הפה לשטן...

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

נראה כמו ביש מזל (אא"כ - הרכב אינו עומד במקום שיכול ל"תרום לתאונה". איני מתכוון למקום שהחנייה בו אינה חוקית, אלא פשוט יש חניות במקומות שהם קצת יותר מועדים למכות ותאונות יותר מחניות אחרות).

alfa 156 2.5.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אתמול נסעתי עם הקורולה ברחוב אלנבי בחיפה ומול מערת אליהו שוב התנגשו בי מאחורה!

בפעם הבאה תבקר במערת אליהו לפני התאונה. אם האוטו לא נכנס חפש דגם של מצ'בוקס.

ודאג לקשור חוטים אדומים על מראות הצד.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תוכן חדש...