Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2857 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כשעומדים והרכב מתחמם המאוורר לא עובד במהירות גבוהה, רק נמוכה.

כשאני מפעיל מזגן המאוורר מתחיל מגבוה ותוך שניה מתיצב על מהירות נמוכה, חוץ מזה לא עובד מהר

לפי obd הטמפ נעה בין 100-85.יכול להיות אפילו 105. הרכב לא נותן התראה של התחממות.

מה יכולה להיות הסיבה שהמאוורר לא עובד מהר ?

השעון חום קופץ למתחת לחצי תוך כמה שניות מהנעה ונשאר שם קבוע .

פורסם

צריך לבדוק כמה מהירויות יש לנגד המאוורר- אם יש שתיים אז כנראה יש תקלה במהירות השנייה וצריך לגשת לחשמלאי רכב/מוסך לתיקון התקלה.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם
זה מאוור רדיאטור מנוע, יש רק מאוורר אחד.

קרא שוב,הכוונה האם יש לנגד של המאוורר (היחיד) מהירות אחת או שתיים ?

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

לזכרוני בפוקוס של קיים על קונס האוויר של המאוורר בקר מהירויות בעל 3 חוטים 2 עבים ואחד דק שמקבל פיקוד מהמחשב מנוע, הבקר הזה נוטה להתקלקל, הוא נמכר יחד עם הקונס והמאוורר ביחד בארץ.

בכל מקרה בשביל לבדוק את תקינותו יש צורך בחיבור למחשב ושליחת פקודת הפעלה למהירות גבוה ונמוכה ולבדוק את תפקודו לתקינות.

• תוכן חדש...