Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2853 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים,

ביום שישי האחרון הייתי בחברה לרכישת רכב, בהתחלה הייתי נעול על סוזוקי סויפט, אך לאחר מכן הציעו לי את היונדאי I20 שלטעמי הוא רכב מצויין שעונה על הדרישות שלי.

השנתון הוא 2014, המחיר הוא מצויין (36 אלף ש"ח) אך האוטו מגיע עם 110 אלף קילומטר שהוא ביצע (ב-4 שנים!).

האם כדאי ולהסתכן לקנות רכב כזה שהקילומטראז' שלו כל כך גבוה? אני באופן אישי לא חושב שאנסע יותר מ-12 ק"מ בשנה, אך יחד עם זאת, אני מפחד לקנות רכב שיבקר במוסך.

מציין כי החברה עצמה מספקת שירותי אחריות לשנה על מרבית הרכיבים (מנוע, גיר, מערכת הנעה, סרנים, בלמים, מערכת חשמל, מיזוג אוויר, מערכת אספקת דלק, מערכת קירור מנוע ומערכת המתלים).

פורסם

מה ההיסטוריה של הרכב?(פרטי, השכרה, ליסינג?) האם טופל במורשה ובזמן?.

בכל מקרה מה התקציב שלך לרכישת רכב?.

Honda Civic Si Sedan 1.5 6MT 2019

פורסם

הרכב מגיע מליסינג. לגבי השאלה של הטיפולים: כן, ואף הגדלתי וביקשתי דף עם היסטוריית טיפולים (והכל בוצע בזמן ובמוסך מורשה).

התקציב שלי הוא עד 38 אש"ח.

פורסם

מבחינת כמה שהוא נסע זה לא כזה נורא יש לנו רכב כזה בחברה שנסע כבר כמעט 300 אלף בלי בעיות חוץ מטיפולים שוטפים, אז אם אתה לא מתכוון לסוע הרבה בשנה לא צריכה להיות לך בעיה, גם למכור אותו עוד כמה שנים

Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk

פורסם

הק"מ לא נמוך אבל אם תחזקו את הרכב כמו שצריך ולא חסכו,אולי קנייה טובה.

לשים לב,שטופלו מס' מחלות ילדות כמו יוניט אור בלם,קצה כבל ידית פתיחת דלת נהג שנוטה להישבר ועולה בסביבות האלפייה (מחליפים את כל המנגנון לאחר שמפרקים את דיפון הדלת) ו"הדובדבן שבקצפת"- קופלונג הגה שיש להחליף בגלל רעש/נקישות בהגה

(לרכבי הקונצרן הזה יש תקלה סדרתית בהגה החשמלי שדורש החלפת חלק כזה- במוסך מומחה באיזור ה 900-1000 במורשה קצת יותר).אם תקח את הרכב לבדיקה וימצאו רעשים מההגה תתעקש על תיקון במורשה או לחתוך במחיר.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

מוזמן לקרוא כאן את חוות הדעת והסקירה ארוכת הטווח של הרכב שלי.

https://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?630182-סקירה-ארוכת-טווח-4-5-עם-יונדאי-I20-2009-שגמעה-מעל-202000-ק-quot-מ

מנסיון המחשבה הזו של לקנות רכב טחון בק"מ היא שגויה במיוחד מליסינג שהרכב עבר טיפולים לא תמיד לפי הספר (אם בכלל) והרבה םעמים נהגים חוראניים שלא איכפת להם כי הם מחזירים את הנבלה הסרוחה לחברה בבעיטה אחרי כמה זמן (לא כולם, אבל דיי נפוץ).

• תוכן חדש...