Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מאזדה 2 2013 יד 2 ק''מ 26,000

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2889 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום ,

אתמול בדקתי במכון "סופר טסט" בחיפה, שמתי לב שברישיון אין ק"מ של 2017 אז שאלתי את הבוחן הוא אמר שבטסט הבא אני יראה את הק"מ ובנוסף לזאת ברישיון הרכב רשום "תנאים והגבלות: הפקדת סוחר - רישיון לטסט היו בעלים קודמים" ששאלתי את הבוחן הוא אמר שזה תו סחר (לא כל כך הבנתי מה זה אומר, הבעל הרכב טוען שהאוטו היה רשום על בן דודו) .

לאחר הבדיקה במכון הממצאים שאני רוצה להיות בטוח לגביהם הם :

שלדת מרכב- ליקויים בעלי משמעות נמוכה : סימני פגיעה ותיקון במרכב , תיקוני תאונה בחזית , נזק בתא מנוע , הוחלפו/ פורקו חלקי מרכב , סימני מילוי חומר , תיקוני פח וצבע סביב הרכב , מעיכות , נזק פגושים , פלסטיקים פגומים . עוד שאלה שמציקה לי האוטו נמצא אצל הבחור כ שנה וקצת איך לדעת הק"מ 26 אלף שהוא אמיתי ללא זיופים?

תודה לכולם.

פורסם
נשמע שאתה צריך לעבר לרכב הבא כמה שיותר מהר.

אשמח שתרחיב מאשר להגיב מבלי שתגיד בדיוק למה . כי הטסטר אמר שהמנוע בסדר , הגיר .האוטו טוב ככה אמר

פורסם

עם כמה שאני מסכים עם המגיב הראשון, נשמע שאתה לא הכי מבין בתחום ובכל מה שקורה אז אנסה להסביר לך כמה דברים.

המשפט שראית אומר דבר אחד-הרכב נקנה על ידי סוחר ובנתיים לא מוסיף יד נוספת,

השאלה הנדרשת היא האם מדובר במוכר או בבחור שמכר לו, לפי הסיפור על בן דודו נשמע כאילו הבחור שמולך הוא סוחר.

גם הסיפור על הקילומטראז שלא מצויין ברישיון נשמע תמוהה למדי, המכון אליו לקחת את הרכב זה מקום שהוא המליץ לך עליו במקרה?

נזק בתא מנוע זה ממש לא נשמע משמעות נמוכה אלא תאונת חזית לא קלה בכלל לדעתי.

כמו שאני רואה את זה עדיף לך לדלג לרכב הבא, יותר מידי נורות אדומות נדלקו בסיפור וזה רק ממה שאנחנו יודעים.

והיה ואתה ממש לחוץ לקנות את הרכב הזה-תלך איתו ביחד לעמדה של רשיונומט ותבקש שיוציא רישיון רכב עדכני, אם הוא אכן סוחר המשפט על בעלות סוחר יישאר.

בנוסף, יש סיכוי שתגלה הפתעה לא קטנה בעניין הקילומטראז'.

שוב-לטעמי לדלג לרכב הבא בלי להסס

פורסם

כדי שתוכל לקבל עצה אמיתית לא ניחושים תעלה לפה צילום של טופס הבדיקה ורשיון (בטישטוש פרטים מזהים)

Sent from my LG-H840 using Tapatalk

פורסם
כדי שתוכל לקבל עצה אמיתית לא ניחושים תעלה לפה צילום של טופס הבדיקה ורשיון (בטישטוש פרטים מזהים)

Sent from my LG-H840 using Tapatalk

שלחתי אשמח שתסתכל (:

פורסם

שים לב שהרכב עבר בעלות בסוף יולי (בסעיף של בעלים קודמים - ההדפסה טיפה עקומה, יש שם תאריך במקום) ונעשה לו טסט כעבור שבועיים. כנראה שהרכב היה ללא טסט מעל שנה (מאחר ומופיע ק"מ של שנת 2016, זה אומר שב2017 לא נעשה לו טסט ולכן גם לא מצוין ברישיון שתקף עד 2019 הק"מ של שנת 2017).

אני חושד שהרכב הזה כנראה הוכרז כאובדן להלכה ונמכר לסוחר שתיקן אותו ועכשיו מוכר אותו.

Peugeot 208 GTI 2014

פורסם
שים לב שהרכב עבר בעלות בסוף יולי (בסעיף של בעלים קודמים - ההדפסה טיפה עקומה, יש שם תאריך במקום) ונעשה לו טסט כעבור שבועיים. כנראה שהרכב היה ללא טסט מעל שנה (מאחר ומופיע ק"מ של שנת 2016, זה אומר שב2017 לא נעשה לו טסט ולכן גם לא מצוין ברישיון שתקף עד 2019 הק"מ של שנת 2017).

אני חושד שהרכב הזה כנראה הוכרז כאובדן להלכה ונמכר לסוחר שתיקן אותו ועכשיו מוכר אותו.

אפשר לדבר איתך בפרטי / נייד ? אשמח לעזרה .

פורסם

קודם כל מצויין שהגעת לכאן. עכשיו דבר שני תברח מהרכב הזה כמה שיותר מהר ולהבא תקרא את המדרכים כאן בפורום כדי למנוע מצבים כאלו בעתיד כך שהקנייה שלך באמת תהיה מוצלחת.

מזלך שהוא לא תפס אותך ברשת היית נתקע עם רכב שספק אם מישהו יודע מכמה מכוניות מולחם.

פורסם

תודה על המענה , אני כבר לא יודע איפה לחפש אוטו טוב עדיפות למאזדה 2 עם ק''מ מתחת ל100 האם להמשיך ביד 2 כי אין כל כך הצעות שם , או ללכת לאלבר , שלמה , וכל אלו ?

פורסם
אפשר לדבר איתך בפרטי / נייד ? אשמח לעזרה .

אתה מוזמן לשלוח הודעה פרטית, אשמח לעזור לך.

לגבי חברות הליסינג, אני לא בטוח שתמצא שם את הדגם מהשנתון הזה, כנראה שזה יהיה משנתון טיפה מתקדם יותר.

Peugeot 208 GTI 2014

• תוכן חדש...