Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מאזדה 2 2013 יד 2 ק''מ 26,000

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2889 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לידיעתך, אפשר להוציא פלט היסטוריית תביעות של רכב (בתשלום)

כאן: http://www.slika-ins.co.il

אם זה רכב חדש והוא ללא עבר ליסינג (חברות הליסינג לא תמיד מבטחות את הרכב במקיף) סביר להניח שהתביעה תופיע שם.

יחסוך לך את ה500 שקל של הבדיקה. ולהבא בקש המלצות למכוני בדיקה ותיגש למומלצים ולא למה שהמוכר ממליץ.

פורסם
לידיעתך, אפשר להוציא פלט היסטוריית תביעות של רכב (בתשלום)

כאן: http://www.slika-ins.co.il

אם זה רכב חדש והוא ללא עבר ליסינג (חברות הליסינג לא תמיד מבטחות את הרכב במקיף) סביר להניח שהתביעה תופיע שם.

יחסוך לך את ה500 שקל של הבדיקה. ולהבא בקש המלצות למכוני בדיקה ותיגש למומלצים ולא למה שהמוכר ממליץ.

רגע לא הבנתי כבר, אחרי שאני עושה את זה לגבי הרכב שאמרתי לכם והכל בסדר אז אתה אומר כדאי לרכוש אותו?

כי חלק מההודעות אמרו אל תיגע בו

Sent from my SM-G950F using Tapatalk

פורסם

לא ממש לא.

לפי ההשתלשלות שסיפרת, הרכב הספציפי שהעלית את הבדיקה שלו מעלה לי יותר מדי נורות אדומות.

אם יש לך את הסכום ביד, אתה לא צריך טרייד אין, אתה לא צריך מימון - תתמקד באנשים פרטיים ולא בסוחרים.

כאלו שהחזיקו את הרכב, מכירים אותו ומה הוא עבר, ולא כאלו שיודעים עליו פחות ממך.

השוק היום מאוד לטובת הקונים וקשה למכור רכב - היום, זה לטובתך.

פורסם

אחי לא מצליח למצוא מאזדה 2 דינאמי משנת 2013 אשמח שתעזור לי עם ק''נ מתחת ל100

לא ממש לא.

לפי ההשתלשלות שסיפרת, הרכב הספציפי שהעלית את הבדיקה שלו מעלה לי יותר מדי נורות אדומות.

אם יש לך את הסכום ביד, אתה לא צריך טרייד אין, אתה לא צריך מימון - תתמקד באנשים פרטיים ולא בסוחרים.

כאלו שהחזיקו את הרכב, מכירים אותו ומה הוא עבר, ולא כאלו שיודעים עליו פחות ממך.

השוק היום מאוד לטובת הקונים וקשה למכור רכב - היום, זה לטובתך.

פורסם

מה אתה אומר מצאתי רכב 2013 עם ק''מ של 100 זה לא הרבה מידי הוא דורש 39

פורסם
מה אתה אומר מצאתי רכב 2013 עם ק''מ של 100 זה לא הרבה מידי הוא דורש 39

הקמ סביר לא גבוה. חשוב לוודא שיש לרכב הסטוריית טיפולים מסודרת שהרכב עבר את כל הטיפולים ובזמן.

לדעתי יש מקום להסתדר במחיר.

היום: MG E-HS '23 ליסינג זמני/ יונדאי טוסון 17' Open Sky

הקודם: יונדאי טוסון 22' פרימיום 2.0 ליסינג/ טויוטה קורולה F/L GLI '16

פורסם (נערך)

גם אני לא ממליץ על קניית הספציפי הזה (שום דבר נגד מאזדה בכללי).

ד"א,לגבי רישום ק"מ,המכון אמר אמת-גם כאשר אני בא לעשות טסט עכשיו,הק"מ שמוצג לי הוא לא האחרון,אלא של טסט לפני-ראיתי גם ברישיונות רכב הקודמים שלי שלצערי כבר זרקתי,שיש פערים בזמנים,החזקתי את הרכב יותר מ 6 שנים).

מה יש לנו כאן ? סוחר,שמתחזה לאדם פרטי (שקר ראשון ואולי אפילו סוחר מדרכה ולא מגרש מסודר גם אם מפוקפק שזה גרוע אף יותר), מכון בדיקה שקרוב מידי לסוחר ואולי מעורבב איתו (ספק מס' 2), רכב שעבר תאונה עם כזה ק"מ נמוך (לא נדיר,אבל ספק מס' 3).

הסוחרים הללו רק מחכים לאנשים התמימים כדי לדוג אותם ברשת (תקן אותי אם לא הבנתי נכון,אנחנו לא מדברים על מגרש טרייד אין יבואן/חברת ליסינג,אלא על אחד מים הסוחרים ששורץ באיזור).

ממליץ לך,אם כבר קונים מסוחר עושים זאת ממגרש אמין- אם אתה נעול על מאזדה בכללי טיפה בעייתי-אפשרות א' לחפש מאדם פרטי אם אינך זקוק למימון/לגגשת ללובינסקי/קרסו/אוטו סנטר -שם הסיכוי למצוא "מציאה" כמו שמצאת שקול לסיכוי של בחורות שמחפשות את "האביר עם הסוס הלבן" ואפשרות שנייה,לקחת יום חופש,לנסוע לטרייד אין היבואן,טופ טרייד מוטורס ברעננה-שם יש מגוון עצום של רכבים יד ראשונה פרטית ולא ליסינג (כדאי לגלוש באתר שלהם לפני,וודא שמצאת משהו מתאים/להתקשר אליהם ישירות אפילו ולבדוק) והסיכוי ליפול על נבלה נמוך משמעותי.

לאור היכרותי עם סוחרי האזור מעולמות כאלו ואחרים,טוב לא יצא לך מהם ושומר כספו,נפשו ובריאותו ירחק.

עריכה אחרונה על ידי colauti 9

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

מקווה שהבנת שרצה פה קומבינה על חשבונך...

הטסט של הרכב הוא ביוני, חסר הק"מ של 2017 + 2018 ... איפה הניירת הרלוונטית ?

הרכב נמכר על ידי סוחר רכב ולא על ידי הבעלים של הרכב...זה לבדו במרבית המקרים צריך לאותת לך שמדובר בקומבינה.

מה שנראה מסריח ואין לו הסבר הגיוני סביר שהוא באמת מסריח, בקיצור תתרחק.

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

פורסם

אה אז אתה מתאבד על מה שמצאת?

לא מבין את ההיגיון. הגעת עד לפה במקום להעיף את הרמאי כיבינימט עוד יש לך ספק אם לקנות או לא? חפש ביוטיוב לא מזמן הייתה כתבה של "כאן" בנושג הקומבינה של אובדן להלכה ואתה תבין על איזה שרץ אנחנו מדברים.

פורסם

נו מה אתה עושה צחוק? יש מאזדה 2 פרטיות שלא שברו להן את הצורה כמו מים בים ביד 2.

שאלת? אמרו לך שלא כדאי לקנות את הרכב הזה.

אתה רוצה לקנות בכל זאת? תקנה, רק אל תתפלא אם אתה הולך לבכות על זה בעתיד.

לא מצליח למצוא מאזדה 2 בתקציב שלך ותואמת את הציפיות שלך? תעלה תקציב או תוריד ציפיות.

אף אחד פה לא עושה ניסים.

• תוכן חדש...