Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2887 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום אז אני מחפש רכב שני לבית , מחפש רכב שיהיה נח ,(היפניות לא נוחות לי,יש לי בעיות גב)

מחפש רכב בסביבות ה30 אלף שח כמובן שמוכן בצד עוד 5 אלף לצורך ישור קו

אשמח איזה מבין הרכבים מומלץ יותר ,או אולי לפזול לכיוון מרצדס C/E דיזל מונית לשעבר.

בין השנים 2006-2009

תודה מראש לעוזרים

פורסם

מרצדס מונית לשעבר עלולה להיות לא זולה אחזקה, אישית לא הייתי נכנס לזה בכלל.

כדאי שתבדוק את שתי המועמדות האחרות שלך, ותעשה נסיעה ממושכת, כי בכלל לא בטוח שהן תהיינה נוחות לך.

ולגבי נוחות בכלל - אל תכליל, סובארו B4 למשל ידועה כנוחה מאד והיא בכלל יפנית.

גם היונדאי סונטה נוחה מאד למרות היותה קוראנית.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

חייב רכב "מנהלים"?

אם לא אז תשקול פלואנס. זולה לקנייה, מאוד מרווחת ומאוד נוחה.

מבין השתיים שנתת המאליבו זולה לאחזקה בזכות מכלולים ותיקים ואמינים. מבחינת נוחות בדוק אותה טוב כי היא לא מתאימה לכל גב.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

גם אני סובל מאוד ממושבים ברכב, עברתי לא מעט רכבים, מהנסיון שלי: מאזדה 3 ולנטיס על הפנים בתחום הזה, הונדה crv גם לא משהו. סקודה אוקטביה כנ"ל, יונדאי i25 ואקסנט פשוט אסון, סיטרואן c4 לנסיעות קצרות נוחה, ארוכות פחות, סובארו xv סבירה,גם מאזדה פרמסי בסדר גמור, רנו סניק גם דור 2 וגם דור 3 נוחות מאוד גם לנסיעות ארוכות, מקווה שעזרתי.

פורסם
שלום אז אני מחפש רכב שני לבית , מחפש רכב שיהיה נח ,(היפניות לא נוחות לי,יש לי בעיות גב)

מחפש רכב בסביבות ה30 אלף שח כמובן שמוכן בצד עוד 5 אלף לצורך ישור קו

אשמח איזה מבין הרכבים מומלץ יותר ,או אולי לפזול לכיוון מרצדס C/E דיזל מונית לשעבר.

בין השנים 2006-2009

תודה מראש לעוזרים

לא הייתי הולך על מונית לשעבר, מבחינת ק"מ ועלויות תחזוקה שעלולים להיות יקרים כעט.

כן הייתי מנסה נסיעת מבחן ארוכה רכבים אחרים כמו סובארו B4 ויונדאי.

פורסם

S60 מנוע 2.4 אטמוספירי עליה לכביש 2009:

מבחינה מכנית הרכב גילה עד כה אמינות יחסית טובה כאשר עד כה הוחלף סהכ משולשים וחלק קטן בקפיצים הקדמיים.

לרכב ישנה חיבה מוזרה לשריפת נורות ובבקרים קרים החיישני רוורס לוקחים הפסקה. ביחס לגיל של הרכב אני מחבק את התקלות האלה ב2 ידיים.

מבחינה אסטית קצת פחות להיט... המושבי עור הקדמיים נראים רע מאוד כבר מספר שנים, הקורות A התקלף להן הבד פעם לאחר פעם, הצבע בחוץ עם סימני שמש בגג, לא מעט פלסטיקים הלבינו מאוד ובמספר מקומות גם נסדקו...

פורסם

בסביבות ה-20 תוכל למצוא C5 מ-2010, עם המנוע והגיר הקודמים (2.0 ליטר ו-AL4).

זה לא הרכב הכי מסעיר לנהיגה, וצריכת הדלק שלו לא מדהימה (בטח יחסית לביצועים), אבל האמינות סבירה (והעלויות סבירות אם מטפלים במוסכים מתמחים ולא במורשים) ומבחינת נוחות (גם בולמים וגם כיסאות, סליחה, כורסאות) הוא אוכל את כולם בלי מלח.

מכיון שמ-2011 המנוע הוחלף לאחד הרבה פחות מוצלח, תוכל לשמור את העודף ליישור קו ולתקלות, אם יהיו.

For I am a bear of very little brain, and long words bother me

לפני 25 דקות, m3x7r3m3 כתב:

אני מסכים איתך

פורסם

מדובר במנוע זהה בנפח שונה, בשלב מסויים קיבל דגם ה-2.4 הילוך נוסף.

ההבדל בביצועים לא מאד גדול.

על כל 2.4 אחת שנמכרה נמכרו שתי 2.0.

אני לא הייתי ננעל על מנוע מסויים, אלא מחפש רכב במצב טוב, בלי להתחשב בנפח (חוץ מה-3.3 שהוא נהדר אבל אלכוהוליסט)

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

• תוכן חדש...