Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2836 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
מוסך חברה? כלומר מוסך יבואן? אם כן, למה רכב שנת 2009 מטפל במוסך יבואן?

בגדול, להוציא את הסרט שאני אוכל עם האלטרנטור האוטו לא עשה בעיות מיוחדות. בלאי טבעי שלא גורם לי להאשים את תעשיית הרכב בצרפת. לפני הטיפול האחרון פניתי למוסך מתמחה צרפתיות באיזור הצפון לפי המלצה פה בפורום וקיבלתי הצעת מחיר זהה לזו של מוסך היבואן.

כנראה שאם אקנה חלפים לבד ואקח אותם למוסך טוב ככל שיהיה אחסוך קצת כסף אבל הזמן והנוחות גם שווים כסף. פעם בשנה טיפול יחד עם העברת טסט כשמהמוסך באים אלי הביתה, לוקחים את האוטו ומחזירים אחרי טסט אחה״צ זה חסכון של יום עבודה.

ובחזרה לעניין האלטרנטור, מישהו יודע איפה אפשר להשיג חדש של וולאו? האם שווה לייבא לבד מחו״ל או שבחלק כזה כבד מחיר המשלוח אסטרונומי? נראה לי שאחזיק אחד ספייר. בכל מקרה אצור קשר עם גבע ואעבור בתל אביב כדי שיבדקו ואולי יתקינו חדש

• תגובות 60
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
זה נקרא קארמה רעה - הכנסתי היום את ה-C4 שלי לטיפול "קטן" (שנתי), התראתי על נזילת מים שלא הצלחתי לאתר את מקורה (הוספתי מי קירור פעמיים בשבועיים האחרונים) ובנוסף, שמתי לב הבוקר שהאורות רכב מרצדים.

כמו שאומרים "הייתי חייב לפתוח את הפה" - אלטרנטור בטעינת יתר של 25% מעל המותר... (ונזילה מבית הטרמוסטט, מוחלף).

אז גם פה - החלפה שנייה ב-3 שנים.

נראה לי כמו קומבינה של משפצי אלטרנטורים בצפון עם מוסכי לובינסקי :wink:

אולי זה הזמן לבדוק את משפצי המרכז... או חדש

פורסם

אעדכן, אתמול הוחלף אלטרנטור במוסך "צמרת". בחרתי במשופץ שוב מטעמים כלכליים.

לסבר את האוזן - המחיר הנקוב של המשופץ הוא 890 ש"ח בעוד שמקורי של VALEO הוא 1690. עלות חלק בלבד.

הנחות, הטבות וכו' זה כבר תלוי בגורמים אחרים.

קרוב משפחה שמחזיק רכב כזה בדיוק, החליף לפני שנתיים וחצי ל-VALEO, החזיק שנתיים. אצלי המשופץ החזיק שנה וכמעט 8 חודשים.

כנראה שהרעיון של לשמור את האלטרנטור הקודם ולשפץ אותו במקום עצמאי ובבוא הזמן להשתמש בו הוא לא רע.

לזכות המוסך, עשו עבודה נקייה, מהירה ויפה עם שירות כללי אדיב ונעים. המחיר, טוב כנראה שזה המחיר שהולכים למוסך מורשה...

Now: Octavia 1.5T 2020 and 308SW 1.2T 2016

Past: Focus 06, Insight 11, Ibiza 09 + 1.2T, Impreza 14, C4 09, Corolla 17

פורסם

אין לי טענות, קיבלתי שירות מצוין ובבחירתי להגיע למוסך מורשה לא ציפיתי למחירי רצפה.

הייתי שמח להחליף לאלטרנטור של VALEO, אבל הוא כבר הרגיש לי יקר מדי.

פורסם
אעדכן, אתמול הוחלף אלטרנטור במוסך "צמרת". בחרתי במשופץ שוב מטעמים כלכליים.

לסבר את האוזן - המחיר הנקוב של המשופץ הוא 890 ש"ח בעוד שמקורי של VALEO הוא 1690. עלות חלק בלבד.

הנחות, הטבות וכו' זה כבר תלוי בגורמים אחרים.

קרוב משפחה שמחזיק רכב כזה בדיוק, החליף לפני שנתיים וחצי ל-VALEO, החזיק שנתיים. אצלי המשופץ החזיק שנה וכמעט 8 חודשים.

כנראה שהרעיון של לשמור את האלטרנטור הקודם ולשפץ אותו במקום עצמאי ובבוא הזמן להשתמש בו הוא לא רע.

לזכות המוסך, עשו עבודה נקייה, מהירה ויפה עם שירות כללי אדיב ונעים. המחיר, טוב כנראה שזה המחיר שהולכים למוסך מורשה...

אני קניתי את הרכב מליסינג ב-2012 עם הסטוריית טיפולים מלאה והאלטרנטור (כנראה המקורי) הלך לי בפעם הראשונה ב-2015 כך שהוא החזיק מעמד 6 (ולכל הפחות 3) שנים. מאז שהתחלתי להחליף במשופצים יש לי חמישה ב-3 שנים. לפחות בסטטיסטיקה של הרכב שלי החדש ייצא זול יותר מהמשופץ וזה בלי להכניס למשוואה ימי עבודה והחרדה מלוח הנורות של הרכב. למזלי עד היום נתקעתי כשהייתי ברכב לבד ולא עם כל המשפחה בשולי כבישים מהירים.

מה שחסר לי כדי שאהיה משוכנע לגמרי שעדיף להתקין חדש זה לדעת האם ישנה אפשרות שהאלטרנטורים שובקים בגלל כשל סדרתי שיפיל גם אלטרנטור חדש מהאריזה, אבל נראה לי שהשרשור משך יותר נפגעי אלטרנטורים מחשמלאים... טוב, נו, צרת רבים וכו'

פורסם

תודה, מידע חשוב לכל הבאים עם תקלת אלטרנטור למוסך מורשה.

בהחלט, אם הזמן מאפשר, כדאי להזמין את החלק מאורן או ממקום אחר ולבוא איתו למוסך.

תוספת של עד 300 ש"ח בהחלט שווה בשביל ה-VALEO אם שמים תג מחיר של 800-900 על משופץ...

אני חושב על דרך לבדוק את אורך החיים של האלטרנטור של VALEO לעומת משופץ ממוצע, בכל זאת צריך להוכיח שיש הגיון בקניית מקורי.

פורסם

אני לא מבין, 17 אלטרנטורים לאורך שנים ואף אחד לא בדק למה אלא רק מחליף חלק בחלק???

הרי יש כ"כ הרבה תקלות שגומרות אלטרנטורים (וחלקן בכלל לא תקלות אלא סתם לדוגמא, מצבר גדול מידי).

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

כל עוד משתמשים באלטרנטורים משופצים, לא הייתי מסיק מזה דבר.

החשד שלי הוא תמיד בחלקים לא מקוריים. איפה נמצאים החלקים הלא מקורים - כנראה ברלטרנטור המשופץ.

בהפרש מחיר של 300 - 400 ש"ח אין מה לחשוב פעמיים אלא להחליף למקורי.

פורסם

באלטרנטור ראשון? סבבה.

באלטרנטור שני? יאללה, זורם.

חמישה אלטרנטורים? כולם שופצו חרא?

אני מהמר על תקלה/אי התאמה חשמלית שגורמת להם להשרף.

יש ברכב צרכנים חשמליים לא מקוריים?

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם
באלטרנטור ראשון? סבבה.

באלטרנטור שני? יאללה, זורם.

חמישה אלטרנטורים? כולם שופצו חרא?

אני מהמר על תקלה/אי התאמה חשמלית שגורמת להם להשרף.

יש ברכב צרכנים חשמליים לא מקוריים?

לא, אין שום דבר לא מקורי ברכב. אלטרנטורים משני משפצים שונים. גם אני לא בטוח שאין משהו שדופק את כולם וידפוק גם חדש. שני עמודים אני שואל מה זה יכול להיות, ואיך אפשר לבדוק את זה

• תוכן חדש...