Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2897 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מזכיר לי שיש באירופה בניינים שאין בהם מחיצות בכלל בינך לבין השכן במרפסת.

ניכר ששם בוחרים דירה גם לפי השכנים

אז: פיאט פונטו 1999 1.2 כ"ס (אוטו זה מטוס)

אז פחות ישן: רנו מגאן 1.6 16V (מכירים אותי במוסך)

אז הרבה יותר קרוב להיום: אופל אסטרה 1.4 טורבו ENJOY PLUS (מה זה סחירות?)

היום: בעיקר רכבת תחתית אבל גם קצת טראם.

פורסם

תודה על התשובות. אתחיל בזה שלא ידעתי על כך טרם הרכישה. זה פרוייקט במחיר למשתכן אגב. לצערי גם אני חושב שתהיה פה איבוד של פרטיות. על פי מיטב ידיעתי, זה שחולק איתי את המרפסת, מתכוון בכלל להשכיר את הדירה והוא אינו מהאזור אז אני בספק אם יעניין אותו בכלל לסגור שם

פורסם
תודה על התשובות. אתחיל בזה שלא ידעתי על כך טרם הרכישה. זה פרוייקט במחיר למשתכן אגב. לצערי גם אני חושב שתהיה פה איבוד של פרטיות. על פי מיטב ידיעתי, זה שחולק איתי את המרפסת, מתכוון בכלל להשכיר את הדירה והוא אינו מהאזור אז אני בספק אם יעניין אותו בכלל לסגור שם

אז אתה קובע עם בעל הדירה שאתה מזמין בעל מקצוע וסוגר והוא לא צריך לדאוג.

ככה אתה מקבל את האישור שלו ולו? מה אכפת לו אם הקיר סגור או לא.

כל עוד יש לך את הפרטים שלו ואתם בקשר, דבר איתו על כך ותעדכן אותו שאתה מתכוון לסגור ואתה רוצה שיהיה יפה משתי הצדדים.

• תוכן חדש...