Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2896 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב,

יש לי שני רכבים שמבוטחים על שמי.

באחד מהפוליסות יש תביעה בשלוש שנים האחרונות.

בביטוח ישיר אמרו לי שהתביעה תופסת לשני הרכבים, כלומר גם ברכב שכביכול לא היו תביעות התביעה מהרכב השני נחשבת, ואם אני מדווח על היעדר תביעות, אז במקרה של תביעה יכולים לסרב לשלם לי כי דיווחי דיווח שיקרי.

לעומת זאת, אצל הסוכן הפרטי שלי אמרו לי מה פתאום, זה לכל רכב בנפרד ולא לפי בעל הפוליסה ואין שום בעיה.

אז מה נכון?

תודה,

ליאור.

פורסם

העדרי התביעות הם לכל רכב בנפרד, גם חברת ביטוח מבקשת העדרי תביעות ספציפית על הרכב שאתה מבטח ולא על רכבים אחרים

Sent from my ONEPLUS A5000 using Tapatalk

פורסם

לעשות את הביטוח איפה שאומרים לך שזה על כל רכב בנפרד.

אין פה חוקים, יש חוזה בינך לבין חברת הביטוח, אם חברה את אומרת לך שהיא רוצה אישור היעדר תביעות על הנהגים

אז אל תעשה אצלה תוך כדי העלמת המידע, כי היא יכולה לא לשלם.

ואם יש חברה/סוכן שאומר לך שזה לפי הרכבים אז תעשה אצלו...

רק תקרא טוב טוב את הפוליסה, לראות שלא כתוב שם משהו אחר.

פורסם
היעדר תביעות הוא על השם של בעל הפוליסה ולא על הרכב.

אם הפוליסות הן על שמך ותבעת אחת מהן, אין לך היעדר תביעות.

ממש לא. העדרי תביעות הם קודם כל הרכב ואח"כ על בעל הפוליסה. קודם צריך העדרי תביעות על הרכב המבוטח בלבד לאורך כל תקופת הבעלות של בעל הרכב. אם הרכב אצלו לדוגמא רק שנתיים ויש שנה שלישית על רכב אחר, אז הוא מביא על הרכב הנוסף.

פורסם

אם לרכב היו 3 תביעות על הבעלים הקודמים והיום קנית את הרכב ויש לך עבר ביטוח נקי על רכב אחר יקבלו אותך בלי בעיה. בהעדרי תביעות לא מעניין תאונות שהיו לבעלים הקודמים.

פורסם

תכלס, בשנים האחרונות על הרכב שלא היו תביעות אכן קיבלתי טופס היעדר תביעות מחברת הביטוח לפני כל חידוש. אני מאמין שזה מה שאקבל גם בימים הקרובים (הפוליסה הנוכחית מסתיימת בסוף החודש)

פורסם

ד"א, ככל הידוע לי חברת הביטוח לא יכולה להתנער מתשלום בנושא הספציפי הזה, יש תקדימים בנושא ועד כמה זכור לי חברת הביטוח שילמה את הסכום הנתבע פחות ההפרש שהלקוח קיבל כהנחה בגלל שהצהיר על העדר תביעות.

• תוכן חדש...