Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2734 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני לא מבין למה אתם לא מפעילים לחץ על היצרן בחו"ל שיחליף על חשבונו.

הם בעצמם עדכנו את החלק לחלק יותר עמיד.

הנה TSB של יונדאי בנושא שתוכל להפנות את המוסך אליו:

http://australiancar.reviews/_pdfs/Technical-Service-Bulletin-14-ST-002-1.pdf

לפני 8 שעות, זבובון כתב:

המוסכניק שלי באמת נראה שעובד בניסוי והטעיה

פורסם
גם אם הבעיה במסרק עדיין 6,500 גם אם כולל מע"מ זה אבי אבות השודים ואבי אבות שיטת מצליח.

ברכב הקודם שלי I30 דור 1 שאמנם שונה מ I35 , אמרו שאם מסרק הגה נדפק בגלל חופש אז מדובר על כ 2,000 ש"ח שגם זה לא ממש זול.

בהמקרה שלך,ברכב בן 4-5 קשה לי משום מה להאמין שהמסרק העלך ויותר בכיוון של ציריות דופקות או באמת תקלה בהגה אבל לא כזו שמחייבת החלפתו של כל המוט,אלא החלפת קופלונג מספיקה בהחלט.

דבר נוסף- ברכב שאינו באחריות יבואן ממש לא חייבים לטפל במורשה יבואן-יש מספיק מוסכים כלליים/מתמחים ברכב שהם טובים לא פחות ויעלו הרבה פחות.

2000 שח למסרק הגה ברכב הזה עם עבודה זה יקר מאוד מאוד! מסרק הגה לרכב הנל בחנות חלפים נימכר בסביבות ה 700 שח למחודש. עבודה שמצריכה הורדה של הגשר לוקחת סביב השעתיים ללא ליפט..אז על מה נילקח עוד 1300 ש"ח? מחיר מוגזם מאוד.

פורסם

חבל שסתם תתחרבש ותבזבז זמן...הקופלונג גמור, קנה לך אחד מקורי ותראה בדיוק איך בוצעה ההחלפה לפי המדריך. אתה יכול גם להתייעץ עם הנפשות המבינות פה ולהיעזר בלא מעט שכבר ביצעו את התהליך בעצמם..אני מאמין גם שכמה נפשות נשמות טובות שכאלה יגישו לך כבר עזרתם בעניין..וזה יחסוך לך את ה 800 שח מינימום. תעדכן.

פורסם

פותח שרשור נכבד אם הגעת וטרחת כדי להגיע לקארזפורום לפחות אל תצא פראייר ואל תתקם אצלם במחיר הזה.

כמו שכתבתי לך אם אתה לא רוצה לתקן לבד זה בסדר יש אחלה מוסכים בבאר שבע וגם רשמתי לך אחד בקריית מלאכי 40 דקות ממך.

פורסם
תודה רבה על התשובה

דיברתי עם כלמוביל ובדקו לפי מספר הרכב

הם טוענים שהרכב שלי לא כלול בקריאה כזאת

כמובן שהוא לא כלול, כי אין קריאה בארץ. יש בארה"ב (קמפיין ולא ריקול) וכנראה גם באוסטרליה.

צריך להמציא אותה !

פורסם (נערך)

שלום לכולם

הלכתי למוסך המתמחה ביונדאי והחליף קופלוג בשעתיים לקח 950 שח

יש פגיעה קלה על הקופלונג אבל מה שמוזר שהוא היה רך יחסית לחדש (ממש אפשר לקפל אותו) וזה כנראה גרם לתקתוק

מסתבר שהמכונאי נתקל ביונדאי משנת 2017 ששם אי אפשר היה להחליף - אמר שיש שם קופלונג ממתכת בצורת צינור קטן אבל הרכב היה באחריות אז החליפו הכל

תודה על עזרתכם

עריכה אחרונה על ידי iittaammaarr
פורסם

עדיף מלשלם 6500 ש"ח זה בטוח. בתאכלס כשביררתי קיבלתי הצעות שנעו סביב 850-1200 ש"ח אז המחיר ששילמת סביר.

באיזה מוסך ביצעת את התיקון אם אפשר לשאול?.

פורסם
2000 שח למסרק הגה ברכב הזה עם עבודה זה יקר מאוד מאוד! מסרק הגה לרכב הנל בחנות חלפים נימכר בסביבות ה 700 שח למחודש. עבודה שמצריכה הורדה של הגשר לוקחת סביב השעתיים ללא ליפט..אז על מה נילקח עוד 1300 ש"ח? מחיר מוגזם מאוד.

לא תיקנתי-הרכב אחרי החלפת קופלונג עדיין עשה בעיות ואמרו שאם יש חופש במסרק הצעת מחיר בין 1500-2,000 כולל הכל.

הרכב נמכר כי לא רציתי פשוט להשקיע יותר

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

• 5 חודשים מאוחר יותר...
פורסם
בדקתי הרגע עם מוסך פרטי (לא מורשה היבואן) שהנו מומחה למכוניות יונדאישאמר לי שניתן להחליף את הקופלונג בלבד וכמובן שהמחיר זול בהרבה.הוא נמצא בת"א והאם זה יתאים לך.בברכה - רפי לין
יש לי בעיה דומה ביונדאי I35 שנת 2012המוסך המורשה טען שהוא לא מתקן אלא מחליף את כל ההגה החשמאלי (משופץ) ב 1800 שחאפשר לקבל את פרטי המוסך בתא ? אם יש מוסך באזור הוד השרון עוד יותר טוב
פורסם

ל

לא תיקנתי-הרכב אחרי החלפת קופלונג עדיין עשה בעיות ואמרו שאם יש חופש במסרק הצעת מחיר בין 1500-2,000 כולל הכל.

הרכב נמכר כי לא רציתי פשוט להשקיע יותר

Sent from my SM-A530F using Tapatalk

• תוכן חדש...