Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2915 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
במנוע הfire אין נזק אם הטיימינג נקרע.

אופציה ראשונה בכלל לא נשמעת טוב אין טסט תקופה ארוכה, לא עדה טיפולים בכלל..

האופציה השניה עדיפה אם כבר אבל צריך להוריד את עלות הטיימינג.

איפה היו תיקוני צבע? המוכר מתחייב לשילוב תקינה?

היה טיפול אחד בזמן, ב30אלף ק"מ. מאז מות בעלה של המוכרת הרכב הזה ששימש אותו לא היה כל כך בשימוש, וזה כולל את זה שלא טרחה לעשות טסט משנה שעברה.

אלו הסברים טכניים שמחינתי הם מניחים את הדעת. מבחינה מעשית אם הרכב ימצא תקין בבדיקה יש עדין סיבה לפסול אותו (נגיד בתנאי שתעביר אותו טסט לפני)?

פורסם

טיפול אחרי 5 שנים זה ממש לא בזמן, גם אם הרכב נסע רק 30,000 ק"מ בזמן הזה. ההגדרה היא טיפול כל x ק"מ או y שנים (שנה או במקרה הכי גרוע שנתיים), המוקדם מבינהם. אם לרכב אין טסט כבר שנה זה כנראה אומר שהוא לא נסע כבר שנה, וזה ממש לא מוסיף לעניין האין טיפולים.

גם לדעתי, תוותר, ק"מ זה ממש לא חזות הכל. אתה לא יודע איזה הפתעות תקבל ברכב שלא החליפו בו שמן 5 שנים ושעומד כבר שנה.

זה ממש עצוב לראות אנשים קונים רכב חדש בעשרות אלפי שקלים ואז מתקמצנים על כמה מאות שקלים בשנה. כבר אמר אחד, א. איינשטיין, "יש שני דברים אינסופיים, היקום, והטמטום האנושי".

For I am a bear of very little brain, and long words bother me

לפני 25 דקות, m3x7r3m3 כתב:

אני מסכים איתך

פורסם

1. אם הרכב עובר בירושה (היא היורשת החוקית) לא צריכה להתווסף יד. כתבת שהרכב בעלות 02, משמע שלישית. אז כמה ידיים עבר? מתי בעלה רכש אותו?

2. רכב בן 6 צריך לעבור מינימום 3 טיפולים (אם נלך לפי הנחייה של 30 או שנתיים), לא טיפול אחד.

3. אתה מסתנוור מק"מ נמוך, זה מפתה, אבל מדובר ברכב שעבר 4000 ק"מ בשנתיים (מאז טיפול 30) ונראה שהוא עומד כבר שנה לפחות ללא שימוש. בריא זה בטח לא.

גם אם נניח שהבדיקה יוצאת בסדר, אתה צריך ביום הרכישה להשקיע: טסט, טיפול מקיף, טיימינג, צמיגים. מה קיבלנו? שילמת מעל 25K עבור רכב עם דפיקות בכנפיים, שוק חלש, אתה יד4.

בסכום כזה אתה כבר מקבל פונטו איבו ידנית במצב מעולה.

(לגבי AUX, ההתקנה די פשוטה כי האופציה קיימת במערכת המקורי).

Mini Cooper S R56 - לכיף

פורסם
כבר אמר אחד, א. איינשטיין, "יש שני דברים אינסופיים, היקום, והטמטום האנושי".

הציטוט השלם: ״רק שני דברים הם אינסופיים - היקום והטמטום האנושי, ואני לא בטוח לגבי הראשון״.

פורסם
1. אם הרכב עובר בירושה (היא היורשת החוקית) לא צריכה להתווסף יד. כתבת שהרכב בעלות 02, משמע שלישית. אז כמה ידיים עבר? מתי בעלה רכש אותו?

2. רכב בן 6 צריך לעבור מינימום 3 טיפולים (אם נלך לפי הנחייה של 30 או שנתיים), לא טיפול אחד.

3. אתה מסתנוור מק"מ נמוך, זה מפתה, אבל מדובר ברכב שעבר 4000 ק"מ בשנתיים (מאז טיפול 30) ונראה שהוא עומד כבר שנה לפחות ללא שימוש. בריא זה בטח לא.

גם אם נניח שהבדיקה יוצאת בסדר, אתה צריך ביום הרכישה להשקיע: טסט, טיפול מקיף, טיימינג, צמיגים. מה קיבלנו? שילמת מעל 25K עבור רכב עם דפיקות בכנפיים, שוק חלש, אתה יד4.

בסכום כזה אתה כבר מקבל פונטו איבו ידנית במצב מעולה.

(לגבי AUX, ההתקנה די פשוטה כי האופציה קיימת במערכת המקורי).

כן, אני באמת מסתנוור - זאת הסיבה שכתבתי כאן, כדי לקבל עוד פרספקטיבה.

ובכל זאת, מצד שני, אני עדין חושב שאולי לא העברתי את המידע כראוי ואתם כן מחמירים (תודה, לטובתי). הפער בהעברת המידע כמובן בגללי, חלק מזה משום זו הייתה הפעם הראשונה שראיתי רכב, אז גם לא שאלתי את כל השאלות ולא התעקשתי לוודא את כל מה שצריך.

אני אבדוק כמה טיפולים אכן בוצעו ואולי גם לנסות לדרוש שהמוכרת תעביר טסט לפני המכירה. יישור קו מבחינת טיפולים והחלפת הרצועה אשקלל במו"מ.

לגבי הבעלות -

אני ראיתי את רשיון הרכב שעליו כתוב שהבעלות הקודמת הייתה 01. בנוסף ראיתי טופס העברת בעלות מהבעל לאישה. לא יודע מה היה הרקע להעברה (לפני או אחרי שנפטר) או מה הבירוקטריה. מההיכרות השטחית עם המוכרת היא נראית אמינה, אבל בכל מקרה היא יד 02.

פורסם

מכיר את המודעה, תודה.

אני לא נייד, אז מחכה לאיזה יום פנוי ואולי אסע לבדוק רכבים מרוחקים (ראיתי גם בירושלים וחדרה). כרגע אני מרכז את החיפוש באזור המרכז. הכיף שמדובר בפנדה אז המוכרים מגיעים אלי.

Sent from my XT1575 using Tapatalk

פורסם

היתה לי פנדה 2011 והחזקתי בה 3 שנים. קניתי אותה בזמנו חדשה במבצע שהיה, לאחר קריאת ביקורת מקיפה של יוליאן. ממש נדלקתי על הרכב והאמת שלא התאכזבתי. באמת אחד הרכבים הכי טובים שהיו לי מבחינת VFM. מדובר בפנדה דור קודם, היא היתה חסכונית, נוחה לנהיגה, נוחה בתמרונים בעיר והגיר הידני היה כל כך קל וזורם (בניגוד למשל לגיר בניסאן מיקרה). האמת שהתכוונתי להחליף אותה בדגם החדש עם מנוע 0.9 טורבו כי היה חסר לי קצת כוח בכבישים מהירים (כן, יודע את הביקורות לגבי המנוע, אבל אני אישית מאוד מחבב רעש של וספה) אבל עד שגיבשתי החלטה, הפסיקו לייבא את הגרסה (אז קניתי אבארט...אבל זה כבר סיפור נפרד). בהצלחה בחיפוש.

• תוכן חדש...