Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2928 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
מנסיוני האישי, בשביל לתכנת או לעשות גרפיקה 3d (כמו סוליד) גם 15 אינץ' זה לא נוח. גם כדי ללמוד בשגרה זה קטן מדי, זה לא מאפשר לקרוא בנוחות 2 מסמכים זה לצד, שזה קורה יחסית הרבה בתור סטודנט.

ההמלצה הכי חמה שניתן לתת זה לקחת מחשב 13 אינץ ולשים בבית מסך נורמלי של 20 ומשהו אינץ. יצא לי לרכוש 2 מסכים כאלה ביד 2 שמשרתים אותי נאמנה, כל אחד עבור 150-200 שח.

בצורה הזאת גם עובדים בצורה נוחה בבית וגם יותר נוח בלימודים, גם מבחינת ההבדל המשמעותי במשקל וגם בגודל (שולחנות סטודנט צרים במקרה הטוב וכסאות סטודנט בשגרה)

תלוי מוסד לימודים.

אצלנו בבן גוריון נגיד, ברוב הכיתות אין בעיה למצוא מקום ללפטופ, עם כיסא סטודנט פחות נוח, אבל כיתות כאלו נדירות יותר. פחות משמשות סטודנטים להנדסה ומדעי הטבע.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

• תגובות 33
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

תתחדש, נראה מחשב טוב

אם צריך אופיס, לסטודנטים בד"כ יש הנחות מאוד גדולות.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם
בסוף נגלה שאנחנו באותה כתה ;)

אולי... אני יודע לפחות על שלושה אנשים שלומדים איתי באותו תואר ובאותו שנתון וגם מגיבים בפורום. אולי אתה תהיה הרביעי?

ולגביי המחשב שנבחר - יש לי דגם מקביל (עם מעבד ישן יותר ופחות RAM) מלפניי שנתיים עם מסך 13.3, המחשב סבבה לגמרי. כדאי לשמור על המסך כי הוא מתלכלך בקלות. הטאץ' אגב, לא שימושי במיוחד.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

פורסם

נראה כמו מפלצת ביצועים, תתחדשו.

מסך המגע דווקא שימושי בעיצוב מצגות באופיס, התפלאתי לגלות. לא יודע עד כמה רלוונטי לתואר :-)

טוב שלא בחרתם בווסטרו, זאת סדרה באיכות בנייה נמוכה בהרבה בלי קשר למפרט היבש.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

לא רוצה לבאס.. אבל במחיר כזאת קונים בחול מחשב של Thinkpad מסדרת P52/P52S שיש לו יתרונות אדירים כמו החומרים ממנו עשוי, מקלדת עמידה בפני מים ועוד ..

אין מה לדבר על השירות של לנובו [בהתייחסות ל Thinkpad] בארץ מבחינת אחריות.. ברגע שהשירות הוא Onsite.. הטיפול נעשה בבית הלקוח, יש אפשרות גם לשדרג את זה בעלות של כמה שקלים

אני באופן אישי בעבר רכשתי מחשב עם אחריות נגד נזקים.. דבר שבארץ לא ממש קיים בקושי יש מחשבים מעל שנה אחריות ואם זה שלוש אז זה איסוף והחזרה שמותיר אותך בלי מחשב כמה ימים..

מקווה שיהיה לך טוב איתו..

פורסם
הדגש היה על מקלדת מוארת. זה היה הדיל ברייקר שבגללו לא נבחר דגם מעט זול יותר מסדרת VOSTRO.

סינדרום ה"אם כבר, אז כבר" הוא אחד הידועים לאנשים שבאים לרכוש מחשב.

כל פעם אני מתחיל בתקציב מוגדר ואז רוכש ביותר. תמיד רוצים עוד איזה שדרוג קטן, רק הבעיה שהם מצטברים :lol:

אני התחלתי בנייח של 3100 שקלים והוא הגיע לסביבות ה-4000 (והיה מגיע ליותר אם היה את כ.המסך שרציתי במלאי).

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם
לא רוצה לבאס.. אבל במחיר כזאת קונים בחול מחשב של Thinkpad מסדרת P52/P52S שיש לו יתרונות אדירים כמו החומרים ממנו עשוי, מקלדת עמידה בפני מים ועוד ..

אין מה לדבר על השירות של לנובו [בהתייחסות ל Thinkpad] בארץ מבחינת אחריות.. ברגע שהשירות הוא Onsite.. הטיפול נעשה בבית הלקוח, יש אפשרות גם לשדרג את זה בעלות של כמה שקלים

אני באופן אישי בעבר רכשתי מחשב עם אחריות נגד נזקים.. דבר שבארץ לא ממש קיים בקושי יש מחשבים מעל שנה אחריות ואם זה שלוש אז זה איסוף והחזרה שמותיר אותך בלי מחשב כמה ימים..

במסגרת התקציב הזה, יש לדל גם מחשבים עם 3 שנות אחריות כולל טיפול באתר הלקוח, הלפטופ שלי מסדרת אינספיירון וכולל את השירות המדובר. לאחותי יש ווסטרו וגם אצלה יש את השירות. נראה שדל הפסיקו לתת את השירות הזה לחלק מהדגמים.

אחריות נגד נזקים זה נחמד, פעם לטושיבה הייתה אחריות דומה (No matter what), כמדומני היום אף אחד לא מציע את זה, לפחות לא ללקוח פרטי.

פורסם

עם כל הכבוד ללנובו, המחשבים שלהם מחורבנים מבחינת איכות.

אצלנו באופן אישי 2 מחשבי לנובו החזירו את נשמתם לבורא לאחר שנתיים, שניהם מתקלות הקשורות למתח.

בסדרות אחרות כמו היוגה יש אינספור דיווחים של "מוות רפאים" (קרה לשני חברים) ובסדרות הטאצ' יש גם לא מעט מקרי "נגיעות רפאים" במסכים.

במרבית הלנובואים שיצא לי לגעת בהם כשהם תקינים משטח המגע היה מעצבן ביותר לשימוש, גם בכאלה מסדרות נחשבות.

לא סתם התמורה פר שקל היא יחסית גבוהה, זה בא על חשבון הרכיבים שלא מופיעים במפרט כמו סוגי הרכיבים החשמליים בלוחות, סוגי הטאצ שנבחרים, משטחי מגע ואבטחת איכות ירודה (QA).

תכלס? לא מאשים אותם, הם מוכרים ככה כמויות משוגעות.

פורסם

תתחדש.

אבל למה אני חשוב שהמחשב הזה יופיע בעוד חצי שנה במדורי המכירות?.

הוצאה של 1500 ש"ח מיותרים, מחשב כבד, גדול ולא נוח לטלטול,ודפות תכונות עדואני גם חושש שלא מהסדרה המתאימה ביותר לצרכים.

כמה הוצאת על אבזרי עזר?

מבקש follow up בעוד שנה.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• תוכן חדש...