Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2924 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי,

באזור פברואר שנה שעברה נגב לי אוטו, ומאז החלטתי להתחיל לחסוך כסף והצלחתי להסדר לא רע עם תחבורה ציבורית.

אומנם אני עדיין לא לחוץ על קניית אוטו, אך כן מעוניין לשמור את העבר הביטוחי הנקי שיהיה לי עד אז למקרה ואקנה אוטו בשנה הקרובה/הבאה.

האם משום שהיה לי ביטוח שנגמר בבפרואר 2017, זה נחשב שהייתי מבוטח בשנת 2017?

ולשאלה העיקרית שלי:

אומנם אני לא גר כבר עם ההורים אבל מדי פעם מבקר אותם (ובמקרים נדירים כשצריך נוהג באוטו שלהם).

האם אני יכול להשתמש בזה כדי לטעון שהייתי מבוטח עם ההורים על האוטו שלהם?

כרגע יש להם ביטוח על כל נהג, השאלה האם אפשרי בצורה כלשהי לרשום את שמי על הביטוח שלהם, גם אם זה כרוך בתשלום?

אם לא אפשרי, יש דרך אחרת בדמות השכרת אוטו?

פורסם

עד כמה שידוע לי אין דרך ריאלית לשמור על העבר הביטוחי במקרים המתוארים..

אצלי אפילו על חוסר ביטוחי של ימים בודדים ביקשו הצהרה כתובה שלא היו תאונות והסברים למה ואיך קרה החוסר הזה.

יום טוב גם לך

פורסם

תבדוק , אולי אפשר להכניס את השם שלך בפוליסת הביטוח של ההורים. אם הם לא תובעים את הפוליסה אז אתה בסדר.

Casper כתב: "היום יום שני בשבוע. זהו יום הרביעי במספרו שלא נגעתי באוטו.ורק מהמחשבה הזאת עולה אצלי לחץ דם.נראה לי שאלך להחליף ריחן." :roflmao: 30.1.2006 פורום VAG

פורסם
מצטרף לשאלה

אותה שאלה - מכרתי את הרכב הפרטי ולקחתי ליסינג מהעבודה, כמובן שביטלתי את הביטוח של הרכב הפרטי, וחברות ליסינג לא מבטחות של הרכבים שלהן בביטוח מקיף (וגם אם כן, הביטוח רשום על חברת ליסינג, ולא הלקוח).

האם יש דרך לשמור על ההיסטוריה, או שהלך?

אפשר לבקש מחברת הליסינג היסטוריית תביעות כשאתה מחזיר את הרכב. את חברות הביטוח זה מספק.

פורסם
מצטרף לשאלה

אותה שאלה - מכרתי את הרכב הפרטי ולקחתי ליסינג מהעבודה, כמובן שביטלתי את הביטוח של הרכב הפרטי, וחברות ליסינג לא מבטחות של הרכבים שלהן בביטוח מקיף (וגם אם כן, הביטוח רשום על חברת ליסינג, ולא הלקוח).

האם יש דרך לשמור על ההיסטוריה, או שהלך?

קצין הרכב או הסמנכ"ל של החברה יכול לתת לך אישור שהיה רכב "מוצמד" אליך ושלא היה לך תאונות, מניסיון חברת הביטוח מקבלת את האישור ללא בעיות.

פורסם (נערך)

בסוף יש מצב שגם אם זה אפשרי, לא בטוח שכדאי לי, כי לאחר בדיקה עם ההורים מסתבר שהייתה להם תביעה השנה.

מה עדיף מבחינת הפרמיה, שנה ללא ביטוח או שנה עם תביעה?

ויש אגב אתרים שאפשר לבדוק מחירי ביטוח משוערים ללא מילוי פרטים אישיים (כמו שפעם היה בוובי עד שהוסיפו את החלק של הפרטים אישיים).

ומהתגובות אני מסיק שהביטוח שהיה לי עד פברואר 2017 לא מכסה את 2017?

עריכה אחרונה על ידי serg90
פורסם

רצף ביטוחי, כשמו כן הוא, דורש שיהיה רצף.

כלומר אם בפברואר תרכוש רכב ותרצה לבטח אותו יהיה לך היעדר תביעות של שנתיים. זה לא טוב כמו העדר תביעות של 3 שנים אבל יכול גם להיות גרוע יותר (ללא העדר בכלל).

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם

כשתקנה רכב ותבטח אותו, תשתדל להצטרף לביטוח קולקטיבי מהעבודה שלך או של האישה, בד"כ בביטוחים קולקטיבים אין חשיבות לעבר הביטוחי.

• תוכן חדש...