Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

משפחתית ב- 135k (הכותרת נערכה)

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2908 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

כרגע בעלים של יונדאי i30 / 2011 ורוצה להחליף אותה.

אני מחפש רכב משפחתי בתקציב של 135k. רכב אמין חזק וחסכוני, בעל מראה צעיר, מאובזר ומהנה לנהיגה.

ֿ

הסתכלתי קצת באינטרנט ואהבתי את ההונדה סיוויק האצ׳בק 1.5 ל׳ טורבו - אך אינני מבין גדול ברכבים ולכן אשמח לשמוע מכם חבריי חוות דעת, הצעות והמלצות על רכבים בקטגוריה.

רב תודות!

פורסם

ההונדה די חדשה ולא נמכרה הרבה, כך שאי אפשר לומר הרבה לגביי האמינות שלה.

אם אתה מוכן להתפשר על אטמוספרי, תוכל לרכוש מאזדה 3 מנוע 2000 במסגרת התקציב שלך. מניסיון, היא חסכונית מה-i30, סוחבת טוב יותר, נראית לא רע, מאובזרת היטב אפילו ברמת הגימור הבסיסית (בוודאי ברמות הגימור הגבוהות יותר, כולל אבזור בטיחות), לגביי ההנאה מנהיגה - לא התרשמתי כך, אבל אולי אני טועה.

בחריגה קלה יש גם את ה-3008 שהיא קצת שונה, לא משפחתית של ממש, אבל עם מנוע 1.6 טורבו דיזל שמגיב לא רע בכלל, היא תניב צריכת דלק טובה מאוד, היא מאובזרת גם כן לא רע, רק אינני יודע לומר לך לגביי נושא ההנאה מנהיגה. ייתכן שתמצא אותה במבצעי יד שניה 0 ק"מ במסגרת התקציב.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

הונדה סיוויק חדשה זה עניין של טעם.

צריך להגיע לסוכנות, לשבת ברכב, לראות את גודל הבגאז' ( שהוא קטן בגרסת ה 1500 סמ"ק בגלל צורת האגזוז ) ולקחת את הרכב לנסיעת מבחן. הישיבה ברכב הזה נמוכה מאוד והכניסה לא נוחה, לא לנהג ולא לנוסע מקדימה. אולי לצעירים זה לא מפריע או אפילו מגניב ( מין רכב ספורט ). היתרון הגדול של סיוויק - אבזור בטיחותי אקטיבי מקורי.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

סיוויק הצ'בק למשפחה?

תא המטען שלה קטן והמושב האחורי סובל ממרווח ראש מצומצם יחסית.

הרכב נמוך ויהיה קשה לחגור ילד במושב האחורי אם צריך.

מה הצרכים שלך?

למשפחה קטנה הייתי בוחר ביונדאי קונה שמתאימה מאוד לדרישות שרשמת עד כה.

בעבר:205 1400 95׳, אקסנט 00׳,לאנסר 04׳,סוזוקי קרוסאובר 14'

kia sportage 2000 top '17

היום corolla cross 2022

פורסם

ההונדה בחירה לא רעה. הביקורות אמנם לא מהללות אבל מדובר ברכב מאובזר כולל אבזור בטיחות מתקדם. העיצוב הוא עניין של טעם ואני לא התחברתי במאה אחוז, בעיקר לנוכחות המוגזמת ולחלק האחורי המוזר.

מאזדה 3 אפשרות טובה, מאוד מאובזרת ובעלת אמינות מוכחת.

אם אתה מרוצה מהיונדאי אז I30 החדשה מעניקה חבילה טובה עם מנוע טורבו בנזין ואבזור בטיחות מקורי.

פורסם
ההונדה די חדשה ולא נמכרה הרבה, כך שאי אפשר לומר הרבה לגביי האמינות שלה.

אם אתה מוכן להתפשר על אטמוספרי, תוכל לרכוש מאזדה 3 מנוע 2000 במסגרת התקציב שלך. מניסיון, היא חסכונית מה-i30, סוחבת טוב יותר, נראית לא רע, מאובזרת היטב אפילו ברמת הגימור הבסיסית (בוודאי ברמות הגימור הגבוהות יותר, כולל אבזור בטיחות), לגביי ההנאה מנהיגה - לא התרשמתי כך, אבל אולי אני טועה.

בחריגה קלה יש גם את ה-3008 שהיא קצת שונה, לא משפחתית של ממש, אבל עם מנוע 1.6 טורבו דיזל שמגיב לא רע בכלל, היא תניב צריכת דלק טובה מאוד, היא מאובזרת גם כן לא רע, רק אינני יודע לומר לך לגביי נושא ההנאה מנהיגה. ייתכן שתמצא אותה במבצעי יד שניה 0 ק"מ במסגרת התקציב.

תודה, אשקול את המאזדה 3. לגבי הפיג׳ו 3008 נראה רכב מצויין אבל יקר לי מידי.

הונדה סיוויק חדשה זה עניין של טעם.

צריך להגיע לסוכנות, לשבת ברכב, לראות את גודל הבגאז' ( שהוא קטן בגרסת ה 1500 סמ"ק בגלל צורת האגזוז ) ולקחת את הרכב לנסיעת מבחן. הישיבה ברכב הזה נמוכה מאוד והכניסה לא נוחה, לא לנהג ולא לנוסע מקדימה. אולי לצעירים זה לא מפריע או אפילו מגניב ( מין רכב ספורט ). היתרון הגדול של סיוויק - אבזור בטיחותי אקטיבי מקורי.

תודה, אכן צריך ללכת לראות ולקחת את הרכב לנסיעת מבחן שזה מה שכנראה אני אעשה.

סיוויק הצ'בק למשפחה?

תא המטען שלה קטן והמושב האחורי סובל ממרווח ראש מצומצם יחסית.

הרכב נמוך ויהיה קשה לחגור ילד במושב האחורי אם צריך.

מה הצרכים שלך?

למשפחה קטנה הייתי בוחר ביונדאי קונה שמתאימה מאוד לדרישות שרשמת עד כה.

תודה.

הילדים כבר גדולים ועם רישיון כך שאין צורך במושב אחורי. הרכב לעיתים רחוקות מלא. ותא מטען גדול מאוד אני לא צריך,

מספיק לי שיהיה ממוצע ויכנסו שם כמה תיקים.

היונדאי קונה נראת לא רע בכלל אופציה שאקח בחשבון, אבל אני חושב שהצריכת דלק שלה גבוהה? תקן אותי אם אני טועה

פורסם
שלום לכולם,

כרגע בעלים של יונדאי i30 / 2011 ורוצה להחליף אותה.

אני מחפש רכב משפחתי בתקציב של 135k. רכב אמין חזק וחסכוני, בעל מראה צעיר, מאובזר ומהנה לנהיגה.

ֿ

הסתכלתי קצת באינטרנט ואהבתי את ההונדה סיוויק האצ׳בק 1.5 ל׳ טורבו - אך אינני מבין גדול ברכבים ולכן אשמח לשמוע מכם חבריי חוות דעת, הצעות והמלצות על רכבים בקטגוריה.

רב תודות!

הונדה סיוויק יכול להיות נחמד,רק צריך לשים לב לגודל.

כתבת שיש לך רכב משפחתי. כמה אתם במשפחה?

אם יש ילדים קטנים, הייתי הולך לסוכנות עם העגלה וכסא-בוסטר ובודק איך הם נכנסים, וכמה מקום יש.

רכב נוסף ששווה לשקול - מאזדה 3 (מנוע 2.0). אמנם קטן יותר, פחות חזק מהסיוויק, ופחות רך על הכביש, אבל מהנה יותר לנהיגה (מערכת הגה מדוייקת יותר).

והכי חשוב - בצע נסיעת-מבחן לפני קניה כדי לראות איך אתה "מתחבר" לרכב.

בהצלחה

פורסם
הונדה סיוויק יכול להיות נחמד,רק צריך לשים לב לגודל.

כתבת שיש לך רכב משפחתי. כמה אתם במשפחה?

אם יש ילדים קטנים, הייתי הולך לסוכנות עם העגלה וכסא-בוסטר ובודק איך הם נכנסים, וכמה מקום יש.

רכב נוסף ששווה לשקול - מאזדה 3 (מנוע 2.0). אמנם קטן יותר, פחות חזק מהסיוויק, ופחות רך על הכביש, אבל מהנה יותר לנהיגה (מערכת הגה מדוייקת יותר).

והכי חשוב - בצע נסיעת-מבחן לפני קניה כדי לראות איך אתה "מתחבר" לרכב.

בהצלחה

אין ילדים קטנים. תודה אבדוק את האופציה הזו.

פורסם

הצעתי את הקונה בזכות מנוע חזק מאוד וביצועים מצויינים.

זה מגיע על חשבון צריכת הדלק.

ממליץ לבדוק גם קיה נירו - מרווחת, מאובזרת ומאוד חסכונית.

בעבר:205 1400 95׳, אקסנט 00׳,לאנסר 04׳,סוזוקי קרוסאובר 14'

kia sportage 2000 top '17

היום corolla cross 2022

פורסם

הסיוויק מכונית מצוינת, מושב הנהג שלה יכול לרדת נמוך מאוד אבל גם עולה די גבוה והישיבה בפנים היתה לי נוחה מאוד.

אני לא יודע מה הביקורות בארץ אומרות אבל הביקורות של הסיוויק בחו"ל טובות מאוד. ההשוואה למאזדה 3 אמנם מתבקשת והמאזדה היא מכונית מצוינת אבל הסיוויק חסכונית יותר ולטעמי גם מהנה יותר לנהיגה אבל הפאנץ' שאמור לחתום את העסק הוא העובדה שלסיוויק יש בקרת שיוט אדפטיבית עם מערכת זחילה בפקקים כשמולה, המאזדה 3 מגיעה עם צפצפה לאומית שמחרבת כל שהות ברכב. זה דיל מייקר קיצוני מול דיל ברייקר קיצוני.

פורסם

פות"ש ביקש רכב אמין, אני חושב שלהמליץ על סיביק יהיה מעט בעייתי:

א. הרכב לא נמכר מספיק זמן בארץ כדי לומר משהו על האמינות שלו.

ב. יש לא מעט קישורים בגוגל שמפנים לפורומים ואתרים המדברים על בעיות במנוע 1.5 טורבו של הונדה ב-CRV למשל. לא ברור אם זה אותו מנוע המותקן בסיביק, אך כדאי לבדוק את העניין.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

פורסם
הצעתי את הקונה בזכות מנוע חזק מאוד וביצועים מצויינים.

זה מגיע על חשבון צריכת הדלק.

ממליץ לבדוק גם קיה נירו - מרווחת, מאובזרת ומאוד חסכונית.

הסיוויק מכונית מצוינת, מושב הנהג שלה יכול לרדת נמוך מאוד אבל גם עולה די גבוה והישיבה בפנים היתה לי נוחה מאוד.

אני לא יודע מה הביקורות בארץ אומרות אבל הביקורות של הסיוויק בחו"ל טובות מאוד. ההשוואה למאזדה 3 אמנם מתבקשת והמאזדה היא מכונית מצוינת אבל הסיוויק חסכונית יותר ולטעמי גם מהנה יותר לנהיגה אבל הפאנץ' שאמור לחתום את העסק הוא העובדה שלסיוויק יש בקרת שיוט אדפטיבית עם מערכת זחילה בפקקים כשמולה, המאזדה 3 מגיעה עם צפצפה לאומית שמחרבת כל שהות ברכב. זה דיל מייקר קיצוני מול דיל ברייקר קיצוני.

פות"ש ביקש רכב אמין, אני חושב שלהמליץ על סיביק יהיה מעט בעייתי:

א. הרכב לא נמכר מספיק זמן בארץ כדי לומר משהו על האמינות שלו.

ב. יש לא מעט קישורים בגוגל שמפנים לפורומים ואתרים המדברים על בעיות במנוע 1.5 טורבו של הונדה ב-CRV למשל. לא ברור אם זה אותו מנוע המותקן בסיביק, אך כדאי לבדוק את העניין.

תודה לכולם על העזרה!

פורסם

הרץ חיפוש על DSG בפורום ותתרשם בעצמך.

• תוכן חדש...