Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2925 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

גם אני המלצתי על השרייד שנמצאת כאן בלוח מכירה, אם עדיין רלוונטית.

נשמע שאפשר להתגלגל איתה חצי שנה ללא עלות מעשית לרכישה מעבר לעלויות הקבועות של כל רכב.

אם רואה כי טוב, אפשר להמשיך להתגלגל, עם טיפול נכון כמובן.

במילניום הנוכחי חלו שיפורים מאוד משמעותיים בתחום הבטיחות. בהתחלה בענייני מבחני ריסוק ולאחר מכן במערכות אלקט' שונות למניעת תאונה.

לא רומז להתקין מובילאי לרכב, אבל דע שאם תצבור עוד כמה גרושים בעוד חצי שנה תוכל להתקדם לרכב הרבה יותר בטוח, שידרוש פחות התעסקות יומיומית (בראשן טסט מידי שישה חודשים וכל הנלווה לכך).

ואם יורשה לי להעיר בענייני פיסוק:

לפני סימן הפסק אין לרווח. ובסוף כל משפט לרוב תבוא נקודה, או סימן פיסוק כגון סימן קריאה יחיד או שאלה יחיד.

קשה להאמין אבל רצף של שלושה ח' ומעלה אסור לפי חוקי הפורום. אולי התכוונת ל"חיזוק חיובי" או "חן חן", ובמקרים אלה יש להשתמש בגרשיים כך: ח"ח.

ורק בגלל שהתחלתי כבר עם ענייני לשון, אם אתה בעצמך (ולא אדם נוסף) תעבוד בעזרת הרכב, אז צריך לרשום:

אעבוד, ואז גם מיותר לציין "אני" לפני כן.

חן חן, ובהצלחה!

יכול לחזור לספר כאן התרשמות מהחוויה.

פורסם

הרנו בזול תעלה ביוקר. היתה לי מגאן והגיר הפסיק להעביר הילוכים, היה תקוע ב d וכאילו זה היה הילוך שלישי. השקעתי הון בזמנו ושבועות הרכב שכב במוסכים שונים. אל תכנס להרפתקאה כזו, זה ממש ממש לא שווה את זה

בעבר: טויוטה קורולה 2009 GLI (רובוטית), טויוטה קורולה 2014 GLI

בהווה: BMW 330e 2018

פורסם

הכות דיבר על גיר ידני, ולכן מי שמדבר על אוטומט, מטעה.

היה לי רכס דומה 1.6 ידני שנת 2002 מנוע 16 שסתומים.

צדק מי שאמר שעלות הטיימינג במנוע זה גבוהה, סביב ה 3,000 ש"ח.

הרכב היה מאוד אמין.

בדוק מזב המזגן, האם הרכב אוכל שמן ? האם יש ירידה בגבה נוזל קירור ?

יש מערכת שמע סבירה ? כמה זמן יש לרכב טסט ?

יאאלה, איך בא לי ג'חנון עכשיו...

פורסם
הכות דיבר על גיר ידני, ולכן מי שמדבר על אוטומט, מטעה.

היה לי רכס דומה 1.6 ידני שנת 2002 מנוע 16 שסתומים.

צדק מי שאמר שעלות הטיימינג במנוע זה גבוהה, סביב ה 3,000 ש"ח.

הרכב היה מאוד אמין.

בדוק מזב המזגן, האם הרכב אוכל שמן ? האם יש ירידה בגבה נוזל קירור ?

יש מערכת שמע סבירה ? כמה זמן יש לרכב טסט ?

המזגן במצב מצוין מוציא אוויר ממש חזק ומקרר.

אני לא יודע אם הרכב אוכל שמן ואם תוכל להסביר לי מה זה ירידה בגבה נוזל קירור אני אשמח.

לגבי המערכת יש רמקולים כל הרכב נחמדים לא יותר מזה יש רדיו דיסק עם בלוטוס,טסט לעוד חודשיים

פורסם

אם אלו האפשרויות, תעשה לעצמך טובה ותמצא לך איזו סוזוקי בלנו ישנה ושמורה בסכום הזה.

"מכרתי" אחת מעולה בהרבה פחות מ-3000 ושננהגת יום יום בכבישי הצפון, בשקט "מכני" מופתי ועם מזגן רוצייח.

פורסם
הרנו בזול תעלה ביוקר. היתה לי מגאן והגיר הפסיק להעביר הילוכים, היה תקוע ב d וכאילו זה היה הילוך שלישי. השקעתי הון בזמנו ושבועות הרכב שכב במוסכים שונים. אל תכנס להרפתקאה כזו, זה ממש ממש לא שווה את זה

מה הקשר?

הוא מדבר על גיר ידני.

העיקר להגיב.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

מכרתי לפני כמה חודשים דייהטסו YRV אמינה ביותר (!!!) ב-3,000 שנת 2001, תחפש משהו יותר אמין, או תוריד במחיר

Daihatsu YRV 01' 86 HP << Sold

KIA Cerato 08' LX 122 HP << Sold

Chevrolet Cruz 13' LT Wagon 141 HP 1.8L

80 Mitsubishi Attrage 15' INSTYLE HP 1.2L

• תוכן חדש...