Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2915 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מדובר על רנו מגאן שאני רוצב לקנות שנת 1999 מנוע 1.4 ידני

שמורה מבפנים מאוד הריפודים המקוריים חדשים היא יד שניה שהראשונה נקנתה מההורים שלו

והיא אצלו כ7 שנים

יש לה 140 אלף קילומטר ולפי הנסיעה בה היא מאוד מאוד שקטה הגיר עובר חלק כיאלו הכל מושלם

הבחוץ כולו מקולף אבל זה לא משנה לי מקסימום נעשה עליה איזה פרויקט

מה דעתכם על הרכב? מבחינת אמינות אחזקה?

הרכב מאוד שמור מבפנים נראה חדש ונוסע מאוד טוב לפי מה שראיתי

והוא מוכן למכור לי אותה ב3 אלף

דעות?

פורסם

יחזיק לא רע , אבל עצוב שהוא הוריד לך 200 שקל מהמחיר שפרסם ביד 2 תחת הכותרת "גמיש במחיר"

פורסם

קניתי אחת כזו ב 500 שקל. היא לא שווה יותר מ 1000 -1500 שח

3000 - בחיים לא.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם

דיסקו צודק, וקמז לא חשוב אלא מצב מכני. אם היא במצב טוב אפשר לקנות ביותר מ1500 כמובן אבל 3000 זה מוגזם.

פורסם

לחבר הייתה כזו במשפחה (לא זוכר איזה מנוע אבל ידנית)ושירתה אותם במשך 364 אלף קמ , ואז בעיה חשמלית גרמה להם להוציא אותה לפנסיה.

לא קונה את הסיפור של דיסקו, לא אחרי הסיפור עם הסניק.

פורסם

לא קונה את הסיפור של דיסקו, לא אחרי הסיפור עם הסניק.

לא הבנתי, מה אתה לא קונה בסיפור של דיסקו?

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם

בהנחה שמדובר במנוע 1.4 עם 8 שסתומים ו 75 כ"ס, זה הדגם הפשוט והאמין ביותר של המגאן.

יותר מ 1000 ש"ח לא הייתי משלם.

פורסם

בוקי, למיטב זכרוני במגאן דור ראשון (לפחות בארץ) ל-1.4 היו 100 כ"ס, וכנראה 16 שסתומים.

For I am a bear of very little brain, and long words bother me

לפני 25 דקות, m3x7r3m3 כתב:

אני מסכים איתך

פורסם

הדגמים המוקדמים לפני מתיחת פנים היו 8 שסתומים, במתיחת פנים שהייתה בדיוק באיזור 1999 - 2000 שודרגו ל 16.

פורסם

ענו לך "לעניין" וגם פירטו למה הם נתנו לך את התשובה ("לעניין" כאמור).

למקרה שפיספסת, 1500 ש"ח היה הגבול העליון שהציעו לך לשלם - כאשר היו כאלו שטענו עד 1000, וגם עד 500.

לכן הולכים על הרף העליון, עד 1500 ש"ח.

נ.ב

כשמנסים לעזור לך, דבר ראשון אומרים "תודה" ואח"כ שואלים תתי שאלות.

כל טוב

לכל הצדקנים שלא מכירים מקרוב וממשיכים לשכנע אנשים שאין תקלות .

בסוף מאחוריי הייעוץ יש בן אדם שיפגע.

פורסם
חברה תענו לעיניין לא אכפת לי כמה שסתומים יש לרכב , המחיר יקר מידי ? לא מומלץ?
לעניין, אם זה בתור פרוייקט לימוד והתעסקות, זה מצויין.

ברכב כזה צריך להיות איכפת לך מהכל. אם אתה מעוניין להחזיק אותו בלי להוציא פי 5 ממה ששיילמת בקניה, אתה צריך להכיר את הרכב הייטב ולדעת לטפל בדברים הקטנים לבד.

בתור התחלה, לדעת איזה מנוע יש ברכב וכמה שסתומים יש במנוע. זה הבסיס. למשל טיימינג במנוע 16 שסתומים עולה יותר מהרכב עצמו. ב 8 שסתומים, פחות.

פורסם

הרכב אצלי יסע , יסע לעבודה יסע ללימודים ואולי יעבוד איתו גם זה העיניין, לא מכיר את הרכב והרבה המליצו לי שלא כי בכל זאת זה רנו והתדמית עליה לא וואו במיוחד לא על הישנות אז פה אני מאמין שיש אנשים יותר מבינים ובגלל זה אני שואל

הרכב לפני 40 אלף קילומטר עבר טיימינג, אם לא רנו מגאן אז איזה רכב יותר מומלץ ולמרות שהייתי בטוח עליה ועכשיו יותר טוב שנתתם לי מידע נחוץ חח

תודה רבה

• תוכן חדש...