Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2912 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

עשו לי לפני החלפת הרדיאטור בדיקה שבה מחברים מכשיר במקום הפקק של הרדיאטור, וכל פעם היה צריך להתניע ולכבות (כל הבדיקה לא יותר מ 2 דקות) ואמרו לי שהראש מנוע בסדר.

אחרי החלפת הרדיאטור לא עשו שום בדיקה.

פורסם

כשמחליפים רדיאטור, (בד"כ) מחליפים גם את הצינורות, העליון והתחתון, או לפחות מאבחנים אותם לבדוק סדקים, יובש ובלאי. מאמין שזה לא היה קורה אם הנ"ל היה מבוצע כראוי. לגבי כל השאר, מה שאמר armagedon, שבוע טוב, בשורות טובות.

הייתי במוסך והחליפו לי רדיאטור

החליפו לי גם אטם מכסה שסתומים ו4 פלאגים (לא קשור לבעיה המקורית תמיד היתה קצת דליפת שמן שם והחלטתי לטפל גם בזה).

נסעתי עם האוטו מיד אחרי ההחלפה (במישור לא הייתה בעיה) ואחרי נסיעה מאומצת בעליה של 5 דקות המד חום הגיע למקסימום ויצע עשן מהמנוע, עצרתי כמובן מייד בצד והזמנתי גרר למוסך.

אמרו לי שהצינור של הרדיאטור (התחתון) נקרע וברחו משם המים ולכן החום של המנוע עלה.

ממה יכל להיגרם שניקרע הצינור ? יש בעיה יותר רצינית שכדאי לבדוק או אפשר להסתפק בהחלפת הצינור ?

תודה.

פורסם

מישהו יכול להמליץ על מקום טוב שבו אוכל לבדוק כמו שצריך את הרכב באיזור חיפה ?

אני רוצה להיות בטוח שהרכב בסדר.

פורסם

מישהו בכל זאת יכול להמליץ על מקום אמין שיעשה בדיקת קומפרסיה ולחץ הפוך באיזור חיפה ? (התקשרתי לכמה מוסכים ואמרו לי שהם לא עושים בדיקות כאלה)

פורסם

אם יש לך זמן מעט להמתין אז אין לי בעיה שנעשה יחד את הבדיקות יש לי את 2 סוגי הסטים גם של הקומפרסיה וגם לחץ הפוך אבל עכשיו אני בתקופה מעט לחוצה אז אם תרצה להמתין שאתפנה...בשמחה.

• תוכן חדש...