Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2913 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

יש לי מאזדה לאנטיס 2004 1.6

1. המים במיכל עיבוי רותחים לאחר נסיעה אפילו קצרה (15 דקות)- יום למחרת בדקתי מים במיכל עיבוי והוא היה כמעט ריק לחלוטין

2. המד חום ברכב מראה שהכל בסדר (תמיד נעצר באיזור האמצע)

3. התנעתי את הרכב ופתחתי מכסה מנוע, המיכל עיבוי התחיל להתמלא לאט לאט (לא חזר להיות כמו שהיה במקור) וגם ראיתי ממש קצת בועות במיכל עיבוי לא בטוח אם זו הייתה התחלת רתיחה.

מה יכולה להיות הבעיה ?

תודה לכולם!

פורסם

תתחיל מהחלפת מכסה לראדיאטור.

תת היגוי זה כאשר אתה פוגע בקיר עם החלק הקדמי של הרכב, היגוי יתר זה כאשר אתה פוגע בקיר עם החלק האחורי של הרכב. כוחות סוס זה באיזו מהירות פגעת בקיר, מומנט זה לאיזה מרחק לקחת את הקיר איתך.

פורסם

פקק של איזה חברה נחשב איכותי ? וכמה בגדול אמור לעלות ?

אני צריך לחץ של 0.9 (זה מה שראיתי שרשום על מה שיש לי היום)

פורסם

מיכזה הרדיאטור לא מצליח כניראה לשמור על לחץ במערכת ולאטום את הרדיאטור ולכן בשלב הראשוני שהמנוע קר עוברים מיים ממנו למיכל העיבוי. אופציה שניה והפחות נעימה היא חדירת גזים למערכת הקירור מה שאומר אטם ראש מנוע פרוץ. כדי לבדוק זאת תניע את הרכב שהמנוע קר לחלוטין ומיכסה הרדיאטור פתוח וראה אם בזמן ההנעה ושהמנוע עובד ישנם בועות במיים או שהם קופצים.

פורסם

עוד נתון אחד ששכחתי להוסיף, שאחרי שאני ממלא נוזל קירור במיכל העיבוי (שהצבע שלו כחול),

אחרי נסיעה נוזל הקירור במיכל העיבוי מעכיר

פורסם

כרגע זה בצבע כחול כי מילאתי אחרי הנסיעה האחרונה, אעלה תמונה ברגע שיעכיר.

הורדתי את מיכסה הרדיאטור והפעלתי את המנוע, לא היו בועות, אבל המים קפצו קצת, לפי דעתי זה בגלל הרעידות של המנוע, זה תקין , לא ?

בכל מקרה אחליף את המכסה רדיאטור.

פורסם

החלפתי מכסה רדיאטור,התנעתי את הרכב ל 20 דקות ועדיין מיכל העיבוי התמלא לדעתי קצת פחות מלפני ההחלפה.

מה זה יכול להיות ?

• חודש מאוחר יותר...
פורסם

הייתי במוסך והחליפו לי רדיאטור

החליפו לי גם אטם מכסה שסתומים ו4 פלאגים (לא קשור לבעיה המקורית תמיד היתה קצת דליפת שמן שם והחלטתי לטפל גם בזה).

נסעתי עם האוטו מיד אחרי ההחלפה (במישור לא הייתה בעיה) ואחרי נסיעה מאומצת בעליה של 5 דקות המד חום הגיע למקסימום ויצע עשן מהמנוע, עצרתי כמובן מייד בצד והזמנתי גרר למוסך.

אמרו לי שהצינור של הרדיאטור (התחתון) נקרע וברחו משם המים ולכן החום של המנוע עלה.

ממה יכל להיגרם שניקרע הצינור ? יש בעיה יותר רצינית שכדאי לבדוק או אפשר להסתפק בהחלפת הצינור ?

תודה.

פורסם

תחזיק אצבעות שלא נגרם נזק למנוע מהאירוע.

בדקת שאין בריחת קומפרסיה? אם אטם הראש פרוץ, הלחץ במערכת הקירור הרבה יותר גבוה ממה שהוא תוכנן, ואז המים בורחים בנקודת חולשה.

החלפת הצינור ובדיקת לחץ הפוך, זה הצעדים הבאים.

• תוכן חדש...