Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7796 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי בעייה חמורה באוטו (פז'ו 205 GR שנת 89 )

אני הכי לא מבין במכונאות ויש לי בעייה - אני לוחץ על הגז תוך כדי נסיעה,הטורים עולים אבל האוטו לא מגיב כמעט ללחיצה. ז"א שלמרות הלחיצה על הגז האוטו כמעט ולא נוסע . לי זה היה נידמה שהלך הקלץ' אבל אני לא בטוח אולי משהו יכול לעזור?

פורסם

אחרי שהבנתי שהלך הקלץ' באוטו (פז'ו 205 GR שנת 89 ), יש למישהו מושג כמה דבר כזה צריך לעלות במוסך?..

א.ב.ש...

פורסם
אחרי שהבנתי שהלך הקלץ' באוטו (פז'ו 205 GR שנת 89 ), יש למישהו מושג כמה דבר כזה צריך לעלות במוסך?..

א.ב.ש...

אחרי שצעקת הצילו, והבנת שהלך הקלץ, מה דעתך ללכת למוסך ולשאול שם???

"איך לא חשבתי על זה"???

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

פורסם

ערב טוב,

כשאתה אומר: "הטורים עולים" - אתה יכול, בבקשה, לפרט לערך על איזה טווח סל"ד אתה מדבר?

אם תוכל גם לפרט על חוסר הסחיבה המורגש.

ביצעת ברכב טיפולים\שינויים כלשהם לאחרונה?

או לחילופין, אולי הגיע הזמן לבצע טיפול כלשהו.

פורסם
ערב טוב,

כשאתה אומר: "הטורים עולים" - אתה יכול, בבקשה, לפרט לערך על איזה טווח סל"ד אתה מדבר?

אם תוכל גם לפרט על חוסר הסחיבה המורגש.

ביצעת ברכב טיפולים\שינויים כלשהם לאחרונה?

או לחילופין, אולי הגיע הזמן לבצע טיפול כלשהו.

לא רלוונטי,

אפשר למחוק.

תודה.

פורסם
לי זה היה נידמה שהלך הקלץ'
נשמע הגיוני מאוד.

הינך מתאר מצב של קלאץ' מחליק, דהיינו מצמד על ערש דווי.

גש למוסך לבדיקה, וככל הנראה להחלפת המצמד, והכן את כיסך להוצאה של כאלפיה או יותר במקרה זה.

בברכה,

שחף בן צבי.

בברכה,

שחף בן צבי.

פורסם

א.ב.ש...

כמו שרשמתי לך בה"פ הבעיה היא שהקלאץ' מחליק ויש להחליפו. עלות תיקון מוערכת 500-1000 ש"ח, תלוי במוסך ותלוי איזה קלאץ' הוא מתקין לך.

פורסם

קלאצ' יעלה לך בין 300 עד 350 ש"ח ובאשר לעבודה תצטרך מוכנאי שיעשה לך מחיר טוב

106 ראלי -VR-6 - V-5 -- קינג קצר-- MGVVC-נמכרו

wv-v6 גולף + WRX- GTI306 *GTI -נמכרו

נמכרה ---Sti

clio sport כיום

פורסם

יש בשוק הישראלי קלץ' של כמה חברות יש למשל תוצרת קוריה (זול אך האיכות לא משהו) תוצרת צרפת(זה המקורי של חברת "VALEO" המחיר הוא כ- 450 שקלים כדאי לך ללכת על הקלץ' הזה)

סה"כ אם עבודה ביחד לא צריך לעלות לך יותר מ 1000-1300 שקל....

If there is a car in front of you, you are going too slow... :-D:drinking:

• תוכן חדש...