Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2958 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ב 01/04 קוצרו מספר שעות העבודה בשעה לשבוע, איך זה השפיע אליכם?

אצלנו במשרד קבלנו מייל מהמנהל חשבונות שבו כתוב בצורה יבשה ששעות העבודה קוצרו בשעה, מה ואיך ההשפעה ומה לעשות לא נכתב.

לשאלתי אמר תדבר עם המנהל שלך.

שאלתי את המנהל שמעלי, מה עושים, האם לדוגמא לבחור יום בשבוע שבו אצא שעה מוקדם יותר. השיב, לא יודע, שאלה טובה, תשאל את המנהל חשבונות.

שאלתי שוב את המנהל חשבונות. השיב, מבחינתי גם אין בעיה שפעם בחודש תצא 4 שעות יותר מוקדם.

בקיצור.

החוק כבר קיים חודשיים, חודשיים אני עובד רגיל ללא כל הפחתה כלשהי בשעות העבודה.

אז מה קורה אצלכם?

• תגובות 69
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

החוק היה לחמש ימי חופש בשנה, להתחיל שבוע עבודה ביום שני בחודשי הקיץ בכל תחילת חודש, כמו בהרבה מדינות בעולם. אבל, כרגיל אצלנו, ברגע האחרון שינו את זה לשטות הזאת, מתוך ידיעה שזה כלום ושום דבר, אף אחד לא יכול להנות מזה, חוץ מכמה שעובדים בהסתדרות, לשאר, פשוט גנבו לנו 5 ימי חופש בשנה,

Sent from my MI 5 using Tapatalk

פורסם

אצלנו סיכמתי עם המנהל הישיר שלי על יום בשבוע בו אני יוצא שעה קודם.

בינתיים עובד מעולה, אני מספיק לקחת את הילדה מהגן וכולם מבסוטים.

פורסם

ההבדל היחיד הוא שהשכר שאני משלם לאנשים עלה. היום הם מקבלים עוד שעה נוספת כל שבוע בנוסף לשכר שהיה להם קודם. על מי שעובד גלובאלי זה לא משפיע.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

לא שינה שום דבר

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

לא שינה לי כלום

גם ככה פעם בשבוע אני יוצא מוקדם לאחהצ עםנהילדים, כך שבשאר השבוע אני צריך להחזיר את הזמן הזה, ועם עוד טיפה שעות נוספות, יוצא ששום דבר לא התשנה.

עובד בשכר גלובלי, משרה מלאה 8-17 בהגדרה

סוזוקי ג'ימני His side- JLX-L 2006 [   ] [][][][][] [   ]

טויוטה קורולה Her side- GLI 2013

שימרו על מרחק בכביש ועל קירבה בלב

• חברי המעגל הראשון
פורסם

לא שינה כלום.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

אצלנו פשוט קבעו את יום שלישי כיום קצר. במקום ב 17 יוצאים ב 16.

למי שצריך להישאר זה נספר כשעה נוספת.

308GTI 2017 - כיום.

1994 CLIO RSI - נמכרה!

פורסם

אצלי יש יום בשבוע שהשעון פשוט רושם חצי שעה פחות.

לא שזה כל כך משנה כי השכר גלובאלי ותמיד יש לי שעות עודפות.

הסתדרות מז$^% עם חוק מטומטם. תארו לכם שמקום זאת היו פשוט מוסיפים לכולם 3 ימי חופש או עושים את תוכנית הסופ"ש הארוך 3 פעמים בשנה...

.We apologise for the inconvenience

פורסם

אני מקווה שאתה יודע שאם אתה מחתים כרטיס לא חוקי לתת שכר גלובאלי.

תשמור רישומי נוכחות ובמידה ויש עודף שעות תמיד תוכל לתבוע אותם.

פורסם

לא חוקי לתת שכר גלובלי נקודה למעט לאנשי מפתח בארגון.

החוק החדש נתן לי תוספת של עוד 4 שעות נוספות בחודש וזה נחמד, אבל מבחינת זמן פנוי ואיזון עבודה - פנאי אין שום השפעה.

חוק סוף שבוע ארוך באמת יכל לבצע מהפך אמיתי בשוק העבודה בישראל ולקרב אותנו לפחות מבחינת שעות עבודה למדינות מערב אירופה, אבל כרגיל בעלי אינטרסים הפעילו מכבש לחצים ובמקום סטייק קיבלנו עצמות תרנגולת.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

מה זה אנשי מפתח?

אני מקבל שכר גלובלי ואני לא חשוב במיוחד.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

בחוזים של שכר גלובלי לפעמים מחלקים את השכר לשני חלקים, שכר עבור השעות הרגילות ושכר עבור שעות נוספות שמשולם בכל מקרה. כך אי אפשר לתבוע תשלום נוסף בגין שעות נוספות.

פורסם (נערך)

אין כזה דבר שכר גלובאלי נקודה.

אתה מקבל שכר בסיס חודשי שמגלם בתוכו 182 שעות עבודה חודשיות.

עובדים רבים במשק מקבלים גם רכיב שכר של שעות נוספות שזה בעצם תשלום מראש של שעות נוספות שמצפים ממך לבצע. אותו רכיב אמור לגלם נניח 20 שעות נוספות וכל שעה נוספת מעבר לבנק שעות שעבורו קיבלת תשלום מזכה בתשלום נוסף על פי חוק.

אז שלא יערבבו אתכם. אין כזה דבר שכר גלובלי למעט לעובדים הבכירים ביותר בארגון שהם מקבלים נניח 50 אלף בחודש ומצפים מהם לעבוד מסביב לשעון. זה אותם אנשים שכאשר יש מעילה הם חולקים תא יחד עם הבוס גדול.

בנוסף מעסיק חייב לנהל יומן נוכחות. מעסיק לא מנהל יומן נוכחות עובר על החוק. במידה ואין למעסיק רישום נוכחות ולעובד יש - הרישומים של העובד קובעים.

עריכה אחרונה על ידי ChemGuy85
פורסם
לא חוקי לתת שכר גלובלי נקודה למעט לאנשי מפתח בארגון.

החוק החדש נתן לי תוספת של עוד 4 שעות נוספות בחודש וזה נחמד, אבל מבחינת זמן פנוי ואיזון עבודה - פנאי אין שום השפעה.

חוק סוף שבוע ארוך באמת יכל לבצע מהפך אמיתי בשוק העבודה בישראל ולקרב אותנו לפחות מבחינת שעות עבודה למדינות מערב אירופה, אבל כרגיל בעלי אינטרסים הפעילו מכבש לחצים ובמקום סטייק קיבלנו עצמות תרנגולת.

לא אנשי מפתח אלא משרות אמון. משרות אמון מוגדרות לא כמשרות מפתח אלא משרות שאי אפשר לפקח על שעות העבודה של האדם (כמו למשל כוננות או איש שירות שאתה לא יכול לפקח על שעות העבודה בפועל שלהם).

• תוכן חדש...