Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2974 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קניתי רכב לפני שבוע והיום מתברר שהאוטו בלי טסט כבר 8 חודשים..... איך יכול להיות שעשו לי העברת בעלות בדואר?

ברשיון הרכב כתוב שאגרה שולמה אבל אין חתימה של מבחן שנתי ולא רשום תאריך שהרכב נבחן

פורסם

אל תבהל. יש סיכוי שעדיין עבר טסט כהלכה. התקשרת למשרד התחבורה?

הרבה פעמים אחרי הטסט הם שולחים הביתה רישיון נוסף שבו אין חותמת מכון טסט אלא רק "שולם".

ייתכן שזה הרישיון שבסוף נשאר באוטו מסיבות שונות.

פורסם

תחפש בתא הכפפות העתק אחר של הרישיון שבן כן יש חותמת של מכון רישוי.

אם לא נמצא, אתה יכול להוציא ברישוימט בסניף סופרפארם (לא בכל הסניפים יש, תבדוק באינטרנט איפה יש באיזור שלך) כפל רישין עם תאריך תשלום ותאריך מבחן. זה עולה 30 ש"ח, אותם אפשר לשלם רק עם כרטיס אשראי על שם בעל הרכב.

פורסם

אז המדבקה על השמשה הייתה של שנה שעברה?

התכוונתי לשאול האם יש מדבקה של השנה הנוכחית.

פורסם (נערך)

המדבקה של השנה!! היא בתוקף

כנראה שבמכון רישוי הטעו אותי ועשיתי שוב טסט לחינם או שבאמת לרכב לא היה טסט 8 חודשים אבל אז לא ברור איך עשינו העברת בעלות בדואר כרגיל

עריכה אחרונה על ידי yoni11551
פורסם

מדבקה היא מסמך. על המדבקה יש מספר בדיקה. אותו מספר בדיקה מודבק אחרי ביצוע טסט על רישיון רכב.

אז אם יש מדבקה בתוקף, אמור להיות גם רישיון רכב בתוקף.

פורסם

מישהו פה טעה

המדבקה מונפקת לאחר התשלום והצלחה בטסט.

אם מכון הטסטים העביר אותך טסט הרי שהוא הנפיק לך שוב מדבקה

כלומר יש לך עכשיו שתי מדבקות זהות

זה המצב ?

פורסם
מישהו פה טעה

המדבקה מונפקת לאחר התשלום והצלחה בטסט.

אם מכון הטסטים העביר אותך טסט הרי שהוא הנפיק לך שוב מדבקה

כלומר יש לך עכשיו שתי מדבקות זהות

זה המצב ?

כן זה המצב

פורסם

אני העברתי בעלות על קטנוע בלי טסט מעל חצי שנה אבל ששולמה לו האגרה. כנראה שזה קשור לתשלום

• תוכן חדש...