Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2966 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

עושה רושם שנצטרך מכונית שניה עיקרית. (יש לנו C1, אבל מגיע הזמן למשהו גדול יותר.)

בהתחלה חשבתי על משהו פרקטי, כמו קקטוס / ייטי - אבל אני משתעשע ברעיון של פינוק לנפש אחרי שנות מדבר קשוחות.

לכן, אני חושב על אלפא. עקב התקציב (עד 70) זו תהיה ג'ולייטה ישנה יותר (מעדיף בגלל גודל הרכב), או מיטו חדשה יותר (מעדיף בגלל השנתון).

אני לא מבין דבר וחצי דבר בסגמנטים הללו, ולכל אני פונה לעזרתכם והמלצותיכם:

אמינות?

תקלות נפוצות?

המלצות אחרות לרכב מהסגנון?

תודות!

----------------------

Peugeot 308
SW
1.2
T

:lol::twisted::lol:
!Family man

פורסם

לא הסברת שימוש אך יכול להגיד ששתיהן אמינות עם מחלות כמו לכל רכב עם כמעט ללא תקלות. במידה ותרצה יש לי הסבר מפורט יותר לגביהן. תזכור שזה רכב לא זול להחזיק כמו הC1 שלך ומצריך יותר תשומת לב במרווחי טיפולים ואיכות חלקים. דבר נוסף זה ביטוח לא זול.

לא חסר רכבים סביב ה70 שיתנו לך פאן. אפילו מזדה 3 צורה חדשה. הכל תלוי מה אתה מחפש, אלפא לרוב קונים בשביל הנשמה.

פורסם

תודה. לאחר מחשבה נוספת לאורך היום, המיטו תהיה קטנה מדי, וככל הנרא גם הג'וליטה, אלא אם יש ממנה סטיישן. אפתח שרשור חדש בעניין, ניתן לנעול.

----------------------

Peugeot 308
SW
1.2
T

:lol::twisted::lol:
!Family man

• תוכן חדש...