Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2991 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
לדעתי הדרישה לטסט פעמיים בשנה מרכב בן 20 ומעלה איבדה ממטרתה. בעבר אנשים היו מחזיקים רכבים כאלו מאחר וזה מה שידם הייתה משגת, ולכן הייתה איזושהי הצדקה להחמיר.

היום ניתן לרכוש באלפי שקלים בודדים מכוניות בנות כעשר שנים, והתפרנים או החסכנים האמיתיים נוסעים בכאלו. מההתרשמות שלי, מכוניות בנות 20 פלוס לרוב מוחזקות על ידי מי שאוהב אותן ומטפל בהן. הפתרון שלי הוא ללכת למכון שבודק רק דברים חשובים ואינו מציק או לתת למוסך להעביר את האוטו טסט מאחר הם ופעמים רבות הם מכירים את המכון וזוכים לבדיקה הוגנת יותר.

שי

בפריפריה יש המון רכבים משנות ה90 שעדיין נוסעים, אצל קהל שידו לא ממש משגת טיפול בחלפים מקוריים לפי שגרת טיפולים של היצרן, והם לא בדיוק במצב תצוגה מוזיאוני (יותר לכיוון תחזוקת שבר), אז לגביהם הדרישה הזאת מאוד רלוונטית.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

• תגובות 34
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

מה רע ברכב שלי?

המדינה מעדיפה שתחליף לרכב חדש, תשלם יותר מיסים, תסע ברכב בטוח יותר, גם אקטיבית וגם פאסיבית, ותזהם אויר פחות.

מדינות אחרות בעולם, שיש להם תעשיית ייצור רכב מקומי, אף מעודדות בהקלות מיסים, קניית רכב חדש מקומי.

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

פורסם
אתה בצפון לא? לך לטסט בירכא ביום שישי בשעות הצהריים, שם אין את השטויות האלה. ככל שהתור עמוס יותר, ככה תצא משם מהר יותר.

זה אכן סידור מזורגג לבעלי רכבים ישנים שמחזיקים בהם מרצון ולא מאילוצי תקציב. מה גם שלאדם שלחוץ בכסף ורוצה לחפף בתחזוקה לא באמת משתלם כלכלית להחזיק רכב בן 20 מאשר רכב בן 10 כי מחיר הקנייה כמעט זהה, הרכב בטיחותי ומאובזר יותר ופוטנציאל התקלות דומה. כמו שכבר נאמר היגיון אין פה.

לא נורא, עוד 4 שנים ו8 טסטים לטייטל המיוחל!

ומדוע שהם יהיו יותר צדיקים מאחרים?

"אני מתחפש לטיפת שמן במערכת ההנעה ומתחיל לזרום בתוך כל הצינורות, השסתומים והקופסאות ואז אני מאתר את התקלה"

ישראל טילן, המיתוס והאגדה, מגדולי מהנדסי ישראל.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

לא יודע, ככה זה.

כנראה באים אליהם מספיק מכוניות ישנות וזה לא אירוע מיוחד שגורם להם להתרגש שם.

או שהם פשוט מקצועיים, גם יכול להיות.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
המדינה מעדיפה שתחליף לרכב חדש, תשלם יותר מיסים, תסע ברכב בטוח יותר, גם אקטיבית וגם פאסיבית, ותזהם אויר פחות.

מדינות אחרות בעולם, שיש להם תעשיית ייצור רכב מקומי, אף מעודדות בהקלות מיסים, קניית רכב חדש מקומי.

הרכב שלי היה איתי כרכב שני כמה שנים, נסעתי ברכב ליסינג חדש ובטוח, שילמתי מיסים ועשיתי טסטים פעמיים בשנה.

How'd you get so strong mcduck?

- By lifting money bags

פורסם

לא קראתי את כל מה שכתבת אבל אתייחס לכותרת:

היום הרבה דברים פועלים כמו עולם תחתון, זאת בחסות החוק.

עומר :-)

פורסם

1. כל אלו שמציעים להגיע רבע שעה לפני הסגירה, אני לא יודע איפה אתם מעבירים אבל זו עיצה לא טובה.

אני מכיר מכון טסטים שמכשיל רכבים שעושים את זה, ובעיקר אם תגיע רבע שעה לפני הסגירה ביום שישי. רוב הסיכויים שתצא עם רשימה מכובדת.

2. מכוני הטסטים הם מכה לכולם.

רכבים בני 10, 15, 20, 25 (ואני מעביר כאלו כל שנה).

תמיד מוצאים (או ממציאים) משהו, תמיד וויכוחים, תמיד לקרוא לרב בוחן ולריב איתו. תמיד צעקות, תמיד לפנות אחד לשני בצורה שמביישת גם קהל במשחק כדורגל טעון. (כל זה קורה ברגע שאתה לא מוכן להחליף חצי רכב כפי שהם דורשים)

3. יש מכון טסטים שמכיר ג'יפים, יש מכון טסטים שמכיר רודסטרים ומכוניות חמות, יש מכון טסטים שמכיר אספנות. אם אתה נמנה על אחת מהקבוצות הללו, תפנה לאנשים בקבוצה שימליצו לך על מכון מתאים.

4. העצה הכי טובה שלי, פשוט תשלם למישהו שיתעסק בזה עבורך. וככל שהוא בעל ניסיון, כך כמות הליקויים תרד.

קל להגיד קשה לבצע - אבל קח את זה בקלות. זה באמת לא שווה את העצבים.

לכל הצדקנים שלא מכירים מקרוב וממשיכים לשכנע אנשים שאין תקלות .

בסוף מאחוריי הייעוץ יש בן אדם שיפגע.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

לתת למוסך 250 שקל שיקח את האוטו לטסט בעצמו זה אחלה רעיון. שווה את העצבים.

פורסם
לתת למוסך 250 שקל שיקח את האוטו לטסט בעצמו זה אחלה רעיון. שווה את העצבים.

בטח, ואז המוסכניק מתקשר "הכשילו על שקר כולשהו, בדקנו, שיחקנו עם זה, הכול בסדר, נסענו שוב פעם ועברנו" חשבונית? 600 שקל.

How'd you get so strong mcduck?

- By lifting money bags

• חברי המעגל הראשון
פורסם

תלוי כמה אתה סומך עליו ומכיר אותו. חוץ מזה, אם אתה בא אליו קבוע, האינטרס שלו לא לעשות כאלה דברים כדי שתעדיף ללכת דרכו.

פורסם

אני יודע שאנחנו סוטים טיפה אבל אין כמו מוסך שאתה סומך עליו.

יש לי אחד כזה לידי.

התקשר חבר עם a5 שגמר את הקלאץ (כן ידנית בבריטניה) האמת הוא לא יודע לנהוג. הוא היה לחוץ גגר את האוטו למוסך של הדילר. הורידו גיר, ועשו לו הערכת מחיר של £2500.

ביקשתי שישלח לי בוואטסאפ את ההצעת מחיר כדי שטוני במוסך שלידי יוכל לתת לו הצעה נגדית במידה וירצה את העבודה (בלי שפירק את הגיר), שתכלול עבודה וחלקים.

טוני נתן לו הצעה של כמה לדעתכם?

פורסם

מהמר על 250 פאונד. אם זה היית אתה 150.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

חברים, אם כל הכבוד, רק להחזיר גיר של a5 דיזל זה כמעט יום עבודה.

הבחור שרף את האמאמאמא של הקלאץ, עד כדי כך הוא הכניס חום למערכת שאפילו המזלג המפריד התעקם מחום.

איך גלגל תנופה+ קיט קלאץ+ מזלג+ משאבה תחתונה שהתפרקה ב£250 לישט+ כל שאר העינינים (1500 שח?) אנחנו בבריטניה, גם כאן דברים עולים כסף.

בקיצור לשים סוף לסיפור טוני קיבל את הפירוט של הדילר כולל המחיר של £2500 וביקש סהכ £1100 עבור חלקים עבודה ומעמ.

הרי היה יכול גם להגיד £1900, £1600 ועדיין היה זוכה בעבודה שהיא כאב ראש לא קטן שכן זה לא אוטו שהוא פירק.

כששאלתי למה ככ מעט בהתחשב במחיר שדרש הדילר (מדובר על פחות מחצי מחיר) (אני אגב לא מתקן מכוניות חדשות, האוטו משנת 2011) הוא ענה - אלו החלקים, אלו השעות, זה המחיר.

פורסם (נערך)

אני אמרתי 500 והנחתי שלא היה נזק מעבר למצמד אז בלי מזלג לא חושב שהייתי מאוד מאוד רחוק.

ואגב, ציינת שכבר הורידו גיר. אז לטוני נשאר להחזיר אותו.

אין ספק שאתה מתאר פה איש ובעל מקצוע הגון.

נ.ב. זה 3 ליטר tdi?

עריכה אחרונה על ידי פריג'י

• תוכן חדש...