Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2055 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

במישור לא, אבל הגעתי פעם אחת לטעינה מלאה בירידה מחיפה לכיוון צ׳ק פוסט.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם
תהיה - מישהו מכם הצליח להגיע בשוטף לשליש העליון של מד הטעינה (או לטעינה מלאה) במצב ECO בנסיעה במישור? במצב זבורט הטעינה מהירה משמעותית אבל נעצרת באמצע השליש העליון ולא מגיעה אף פעם למצב מלא ; במצב איקו נראה שבלי מזגן הטעינה המירבית שניתן להשיג בנסיעה נינוחה במישור היא לכל היותר בגבול העליון של השליש האמצעי (75%~ טעינה בהערכה).
אני הגעתי כמה פעמים. לטף את הברקס שאתה בירידה ארוכה מהר מאוד הסוללה תתמלא

Sent from my SM-A530F using Tapatalk

פורסם

תופעה מעצבנת אצלי ברכב - כפתור הסירקולציה של המזגן חי חיים משל עצמו.

ז"א, כששמים את המזגן על Auto, ושמים טמפרטורה מסויימת, בדיפולט הוא מכניס אוויר מבחוץ.

כששמים אותו על סירקולציה, הוא נשאר על זה, עד שטמפרטורה בחוץ משתנה, הסירקולציה מתבטלת, ואתה מקבל לפרצוף עשן אגזוז של מובילי שב"חים וריחות ביוב של טול כרם וקלקיליה (אני מרבה לנסוע בכביש 6).

באף רכב אחר לא היה לי דבר כזה, במונדאו או בפריוס, עם בקרת אקלים דיגיטלית, אתה סוגר את הפתח, והוא נשאר סגור. באיוניק הוא חי חיים משל עצמו.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

ז"א, כששמים את המזגן על Auto, ושמים טמפרטורה מסויימת, בדיפולט הוא מכניס אוויר מבחוץ.

כששמים אותו על סירקולציה, הוא נשאר על זה, עד שטמפרטורה בחוץ משתנה, הסירקולציה מתבטלת, ואתה מקבל לפרצוף עשן אגזוז של מובילי שב"חים וריחות ביוב של טול כרם וקלקיליה (אני מרבה לנסוע בכביש 6).

באף רכב אחר לא היה לי דבר כזה, במונדאו או בפריוס, עם בקרת אקלים דיגיטלית, אתה סוגר את הפתח, והוא נשאר סגור. באיוניק הוא חי חיים משל עצמו.

אותו הדבר ב i20 2015 ללא בקרת אלקים.

במיוחד בחורף.

במרכז שירות לקוחות אמרו שזה ככה by design.

לא מצליח להבין מה ההיגיון של זה, מה גורם לזה להתבטל.

89' Citroen Ax Sport 1.6 8v Twin Weber - נמכר.

פורסם

מזל שאני מקבל התרעות לפלאפון, בדקתי את זה תוך כדי נסיעה גם אצלי הוא יוצא ונכנס ממצבים כשהוא על auto כנראה ככה זה.

לי זה אף פעם לא הפריע אני תמיד מקבע לי טמפרטורה קבועה שנוח לי

Sent from my SM-A530F using Tapatalk

פורסם

מבחינתי - ההתנהגות הזו של כפתור הסירקולציה היא דיל ברייקר - מה שפוסל מבחינתי את כל רכבי ואג שזו ההתנהגות שלהם (ומסתבר שגם לפחות חלק מרכבי יונדאי).

זה אחד הדברים הקריטים שאני בוחן לפני רכישת רכב חדש.

פורסם
לחיצה ארוכה על כפתור הפשרת שמשה קדמית
תודה. אבדוק

פורסם

אז מה היה לנו?! סוללות, טעינה חכמה, מנועים חשמליים, טעינה רגנרטיבית, עצור וסע, סע ועצור, מחזור אטקינסון, תזמון שסטומים משתנה, גיר רובוטים מרובי מצמדים ומרובי הילוכים, כן קרינה, לא קרינה, מחשב i7 ששולט על הכל..

וכל זה בשביל להתאמץ להגיע לצרחת דלק של דיזלית פשוטה מלפני עשור פלוס..

ספרו לי שוב כמה טכנולוגיית הרכב התקדמה, וכמה שהישראלי לא פראייר [emoji23]

יום טוב גם לך

פורסם

לא קראתי את כל השרשור, אבל היום נהגתי עליה בפעם הראשונה (החליפו למפקדת שלי רכב כחלק מהחוזה החדש והייתי חייב לנסות).

בדומה לרוב הרכבים היפנים "החדשניים" שנסעתי עליהם בזמן האחרון. הרמה ללא ספק השתפרה. הכל עובד, הכל יפה, אבל זה פשוט לא. אין לי איך להסביר את זה. הכל מפונפן אבל עמוק בפנים זה עדיין יונדאי, וזה עדיין קוריאני וזה עדיין זבל. מצטער. אני יודע שהתגובה הזו תקבל הרבה שנאה אבל זו ההרגשה שלי ואני כל פעם מתאכזב מחדש ופשוט מסרב להיכנע לזה. כמובן חלילה שאני לא מכליל. יש אין ספור חברות שאני מאוד מעריך שהן לא גרמניות. אבל מצטער, זה בחיים לא יגיע לרמה של הגרמנים לא משנה כמה פונקציונליות/דאשבורד יפה יהיה להם.

2016 BMW M235i.

• תוכן חדש...