Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2055 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

זה תלוי, אצלי בגשם עבדה אבל אם יש גשם חזק והמצלמה לא מזהה נתיבים היא לא תעבוד.

Sent from my iPhone using Tapatalk

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

יש כבישים בהם העין האנושית לא מצליחה להבחין בסימונים ע"ג הכבישים בגשם שוטף, אז אין סיבה שהעיוני תצליח. תחת ערפל כבד היא דווקא עובדת סבבה.

Sent from my OnePlus 6T 128\8

פורסם

למה עתיד מעורפל? בעוד שנה וחצי-שנתיים מגרשי ליסינג יהיו מוצפים בה (ובקיה נירו).

ואז, תלוי איך האמינות תהיה לאורך הזמן, זה יהיה או להיט יד2, או שחברות ליסינג יתחננו שיתנו להם לייצא מכוניות למצרים ועיראק, או שיהיה כמו פוקוס 2011-2014, שאף אחד לא רוצה לגעת בהן עם מקל.

בדיוק כמו כל להיט ליסינג אחר שהוא לא קורולה.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

לבינתיים יאמר לזכות מקס שהוא מבצע Q.A מוצלח למדי לרכבים האלו והנתונים רחוקים מלעודד, כך שכוכבת אמינות היא ככל הנראה לא תהיה, קל וחומר לאחר שתצא מתקופת האחריות.

עם קצת מזל בבוקר ראשון הקרוב אתעד את האיוניק שלי מתקשה להניע בבוקר, בין אם זה בגלל בעיה של בניית לחץ דלק (משאבת דלק תקולה?) או משהו אחר ; זו תופעה שהחלה לקרות באופן די שיטתי, כל עוד הרכב לא מונע במשך יומיים או שלושה ומתבטאת במנוע בנזין שפשוט נחנק למשך מס' שניות מיד עם ההנעה הקרה, על סף דימום מוחלט עד שמתעשת וחוזר לרוץ בסל"ד יציב.

כל התהליך לוקח משהו כמו 5-6 שניות וכמו תמיד, ללא שום נורות תקלה או דרמות מלוח המחוונים מה שהופך את הדיאגנוסטיקה במוסך לבלתי אפשרית אז אני אפילו לא טורח.

פורסם (נערך)

עד כדי כך שהמנוע יתקשה להסתובב? הרכב עם פחות מ 12,000 ק"מ.

מה גם שלעיתים די נדירות כשמנוע הבנזין נכנס לפעולה ת"כ נסיעה אני חווה קרטוע דומה שמזכיר תופעות של הרעבת דלק (נתקלתי בזה לראשונה באיזור ה 5,000 ק"מ).

עריכה אחרונה על ידי ALÞћÃ
פורסם

ייתכן שהתופעות נובעות מהממיר הקטליטי שהתגלה כתקול בחלק מהאיוניקים.

בתאריך 12.1.2025 בשעה 14:51, Shmelov כתב:

בשורה התחתונה כנראה שגם אתה תקנה טסלה בשלב מסוים ותתאהב.

כרגע אתה משחק אותה קשה להשגה אבל ככה זה בתחילת כל קשר טוב וארוך טווח.

פורסם
עד כדי כך שהמנוע יתקשה להסתובב? הרכב עם פחות מ 12,000 ק"מ.

מה גם שלעיתים די נדירות כשמנוע הבנזין נכנס לפעולה ת"כ נסיעה אני חווה קרטוע דומה שמזכיר תופעות של הרעבת דלק (נתקלתי בזה לראשונה באיזור ה 5,000 ק"מ).

קרה לי משהו כזה בזמן הרצה, אבל מאז זה לא חזר

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם (נערך)

אני קיבלתי את שלי בתחילת יולי עם 27 ק"מ, ועכשיו הגעתי ל12 אלף.

חוץ ממולטימדיה מתרסטת לפעמים, ומדי פעם נקישה מהגיר, לא היו בעיות.

בטח לא ברמה של קושי להתניע, קירטועים בנסיעה, או תקלה משביתה אחרת.

שלי זה מודל אמצע 2018, יכול להיות שיונדאי סידרו משהו עד אז.

עריכה אחרונה על ידי vadim6385

• תוכן חדש...