Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3031 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי,

חבר הציע לי לטוס איתו ל-5 ימים בורנה בשישי הקרוב (הוא כבר הזמין כרטיס).

כ-1300 שקל לטיסה, מלון (מלון אינטרנשיונל - 5 כוכבים, חצי פנסיון) והעברות.

התכנון הוא לטייל קצת במהלך היום (הבנתי שיש מסלול קארטינג לא רע באזור ורנה), לשחק פוקר (אם משחקים 4 שעות ביום אז מקבלים החזר של 160 יורו, אבל כמובן שזה "בונוס" ולא משהו שאנחנו בהכרח בונים עליו) ולצאת למועדונים/פאבים בערב.

הבעיה שמקריאה באינטרנט נראה שדי משעמם בורנה בסוף מרץ (באזור המלון בכלל אין מה לעשות, אבל זה לא משהו שמונית ב-70 ש"ח למרכז ורנה לא תוכל לפתור).

מישהו היה שום שלא בעונת התיירות, ויכול לחוות דעה (אטרקציות, מועדונים וכדומה)?

אני בהחלט בקטע של לנוח, לשחק קצת פוקר ולצאת להשתכר בערב, אבל מצד שני לא רוצה להשתעמם 5 ימים כשהאופציה היחידה היא קזינו.

פורסם

כמה אפשר לנוח? הייתי שם עם המשפחה בקיץ, השתעממתי למוות.

זה נראה כמו אילת, זה מרגיש כמו אילת וזה נשמע כמו אילת (לפחות בקיץ, בקושי תשמע בולגרית, רק עברית).

אם אתה מתכוון לצאת משם ולטייל מסביב, אולי כדאי (לא יודע מה יש מסביב), המקום כמקום... אילת.

פורסם

אני אישית חוזר לורנה ב-28.03, הייתי שם באוקטובר האחרון במשך שבועיים (ורנה, וליקו טרנובו, פלובדיב, סופיה, בנסקו - כל אלה היו מקומות שישנו בהם) והחלטתי לחזור לשם בסוף מרץ (פשוט היה זול ומוציאים אותנו לחופש פסח בכל מקרה).

המטרה היא שוב להסתובב בבולגריה ולאו דווקא להיתקע בורנה.

לדעתי אתם חייבים לשכור רכב ופשוט לטייל. יש המון לראות בבולגריה, היא ענקית!

אני לא בחור של בטן גב אז לא יכול לתת דעה איך זה בכל אופן.

אני אוהב לטייל והרבה... ובולגריה בול בשבילי בתכלס.

פורסם

לפני 6 שנים הייתי עם אשתי וזוג חברים,

בחודש מאי.

יש המון מה לעשות ומה לראות מסביב ורנה,

שכרנו רכב וכל יום נסענו למקום אחר ותאורתית יש

מצב לשוב שנית לורנה ולעיר העתיקה נוסיבאר שממש

התאהבנו בה(כ 120 ק''מ נסיעה מורנה)

פורסם

מסלול הקארטינג מאוד חמוד ויש שם גם אירועי דריפטים, יש לשם הסעה חינם ממש מתחת למלון אינטרנשיונל. בנוסף אפשר לקחת שם באגי לטיול שבילים בשטח.

בכללי אחלה אוכל ובזול, המקום עצמו קצת מת כשלא בעונה.

פורסם

אני הייתי שם בתקופה הזאת בפסח לפני 10 שנים.

היה מאוד מאוד קר ו4 ימים די הספיקו.

בקיץ למשל הכול פתוח שם ויותר תוסס לעומת עכשיו.

*pontiac tempest 1992 V6 3.1 liter

Pontiac - we are driving excitement

פורסם

הייתי שם בינואר שנה שעברה באותו המלון.

נהנתי מאוד, אני שונא חופשות סגנון אילת, אבל הגעתי בלי ציפיות.

המלון עם אוכל אחלה ואם אתה באזור ההימורים גם בלי להמר אתה יכול לקבל כרטיסים לארוחת ערב, ככה שיוצא לך 3 ארוחות ביום.

הסתובבנו במרכז העיר ובקניונים והיה נחמד מאוד, לא אטרקציה מיוחדת, אבל היה הרבה שלג ונחמד.

ב 1300 ש"ח במידה ואתה מגיע עם ציפיות לחופשת מנוחה וניקוי ראש זה מעולה.

האזור שבו נמצא המלון אגב,בחודשי החורף, נראה כמו צ'רנוביל, חוץ מהמלון הזה שום מלון אחר לא פועל, כולל חנויות.

Miata ND2

• תוכן חדש...