Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3046 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

אני מעוניין לטוס מאירופה למזרח הרחוק.

האם אפשר ובטוח לישראלים עם דרכון ישראלי לקחת טיסת קונקשן עם אמירייטס או קטאר איירליינס דרך דובאי או קטאר, כאשר אין לי שום כוונה לצאת משדה התעופה?

מישהו בפורום פעם התנסה בזה?

עריכה אחרונה על ידי bobi
פורסם

ידידה טובה מעבודה חזרה לפני מספר שבועות מסרי- לנקה והמלדיביים; טסה עם קטאר איירווייס מדוחא לבנגקוק, נדמה לי.

מספרת שלא נתקלה בשום בעיות כלל והתלהבה מאוד מחברת התעופה הקטארית (ישראלית עם דרכון ישראלי, כמובן).

Opel Astra K 2018 1.4T Enjoy

פורסם

נחתתי בדוחא לקונקשן של כמה שעות כל כיוון. היה מדהים. והטיסות בקטאר אירוויז הכי טובות שהיו לי עד היום.

Sent from my VKY-L29 using Tapatalk

"when you see a good move, look for a better one..."

Mazda 2 2014

Kawasaki Z400 2020

פורסם

הייתי בדובאי בקונקשן, בעלים של דרכון ישראלי בלבד - אפס בעיות.

Time is never time at all, you can never ever leave without leaving a piece of youth

• חברי המעגל הראשון
פורסם

סתם שאלה, מישהו מכם גם יצא מהשדה בדובאי וטייל בעיר?

זה בכלל אפשרי?

מכוסה בצד:

🚗 .Alfa 147 2.0 Manual With B12 Pro- Kit+ Eibach Antiroll kit+ EBC Yellowstuff brakes kit+ 17" GT wheels with Toyo R888R+ Red leather seats|

נוסעת כל  יום:

Alfa 159 TBi  With Bilstein B6+ Ragazzone Exhausts+ K&N Filter

פורסם
ועשית את הכל עם הדרכון הישראלי?

כן, עם הדרכון הישראלי.

לא יצאתי מהשדה תעופה אבל הדיוטי מרשים מאד,

לא היתה לי שום בעיה.

טסתי עם טורקיש איירליינס אגב.

• תוכן חדש...