Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3037 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אישית מסקרן אותי לראות את המתיחת פנים של הדגם הזה ב-2022 עם גרסה חשמלית. כל הדגמים החדשים עם מנוע בעירה פנימית, אפילו הברידיים הפסיקו לסקרן (אותי) אפילו בקצת.. וטוב שרוצים לאסור למכור כאן (שמעתי את שטייניץ נדמה לי מדבר על זה) רכבים עם מנוע בעירה פנימית ב-2030 כמו בגרמניה. אחרת היצרנים ימשיכו להאכיל אותנו בזבל ששייך למאה הקודמת. לדוגמה קיה סיד סטיישן "חדשה" שתגיע או כל דגם חדש אחר שיוצא עם טכנולוגיה עתיקה, פשוט חסר כל ערך.

פורסם
יפה מאוד. סוף סוף טויוטה עם לוק ספורטיבי.

כנראה לא שראית הטויוטה אבלון החדשה אז, ממליץ בכל זאת להתאפק אם לא ראית

פורסם

כשזה יגיע לחברת ליסינג בעבודה שלי, אני רץ לקחת את זה בשתי ידיים.

אני מעדיף את זה על איוניק/נירו בכל רגע נתון.

האמת מעדיף עליהן גם את האוריס הנוכחית.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם (נערך)
מה המציאה הגדולה במנוע חשמלי?

אני כנראה פספסתי.

1. אפס זיהום אויר בעיר. 2. אפס רעש מנוע. 3. עם הנדסה טובה כמו זו של טסלה ביצועים בקו ישר כמו רכבי בנזין שעולים הרבה יותר. 4. אין סרחון של דלק בשום שלב של שימוש (לא נכנסים לתחנות דלק) או של גזי פליטה ליד האוטו (לא קיימים).

אולי שכחתי משהו, מוזמנים להוסיף..

כבר יש רכבים עם טווח של מעל ל-400 ק"ם (לא בארץ), הראשון שצריך להגיע זה הג'יפון הסיני Roewe ERX5.

עריכה אחרונה על ידי arco1
פורסם

מאחורה זה ממש חיקוי של המאזדה 3 הצבק 2 דורות אחורה,מקדימה הכונס אויר התחתון בגודל של משאית,העיצוב לא מוצלח.

פורסם

יהיו מנועי הייבריד 1.8 עם 122 כ"ס (זה שנמצא בפריוס מ2009 ועד היום, כי אם זה עובד, אל תגע בזה) ו2.0 הייבריד חדש עם 180 כ"ס, בנוסף למנוע בנזין 1.2T עם 114 כ"ס.

צפי להשקה סוף 2018

https://www.whatcar.com/news/2018-toyota-auris/#1

The new Toyota Auris has been revealed at the Geneva motor show, and the big news is there will be two hybid options but no diesel.

You can have the 121bhp powertrain from the Prius, which combines a 1.8-litre petrol engine with an electric motor, plus a new 2.0-litre hybrid producing 178bhp. However, the only conventional engine is a turbocharged 1.2-litre petrol with 114bhp.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

הטויוטה הזאת כנראה הולכת להרשם בהיסטוריה בתור הראשונה שמציעה שני גרסאות היברידיות בתחום העממי.

בדומה ל-1.6 וה-2 ליטר שהיה בעבר במשפחתיות.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

• תוכן חדש...