Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3078 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אמנם הנבואה ניתנה לשוטים אבל בכל זאת יש פה מביני עניין - כמה אתה מעריכים שתעלה הקיה סטוניק? על גרסאותיה השונות (מנוע קטן או היברידי).

היא צריכה לעלות פחות מהנירו לדעתי.

מצד שני היא תתחרה בKONA של יונדאי שיש לה תג מחיר לא נמוך. ומצד שלישי גם תתחרה בסיאט ארונה שנמכרת סביב 110,000

יש פה איזה לינק מוזר שמדבר על מחירי הסטוניק ביורו -

http://royallahainachallenger.com/47002

 

מישהו גם שמע מתי סטוניק צריכה להגיע, ובאיזה תצורת מנוע?

 

והאם קיה נוהגת לעשות מחירי השקה?

פורסם

הסיבה שהקונה יקר זה כי מדובר בגרסה בכירה (וכי אין גרסה עם מנוע ליטר טורבו וגיר אוטומט עדיין שניתן לייבא) ונראה שגם הסטוניק ממתין לשידוך של תיבת 7 הילוכים רובוטית למנוע הליטר טורבו של קונצרן יונדאי.

פורסם

לסטוניק יש תיבה אוטומטית גם למנוע 1.4 האטמוספרי.

אני מאמין שהם ינסו לשבור את השוק כמו שעשו עם הספורטאג'.

המחיר בטח יתחיל ב-105 אלף ל-1.4 אוטומט.

 

ואולי תהיה גם גרסה ידנית מוזלת מול הקקטוס.

 

מה שבאמת אני מקווה - שיהיו מערכות בטיחות מקוריות.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם

מאז שחרב בית המקדש ניטלה נבואה מחכמים ונמסרה לשוטים.

 

רצוי להתאזר בסבלנות עד שהרכב יוצג בארצנו.

 

נציגי עיתונות הרכב בישראל וגם carsforum,

יוזמנו להשקה וישמחו לדווח את כל הפרטים לחברי הפורום.

פורסם

מצטרפת לשאלה - מתי בערך לדעתכם/מנסיונכם הסטוניק תתחיל להימכר.

 

אומרים בכתבות שהסטוניק תגיע לארץ ברבעון השלישי של 2018. אז מנסיונכם (למרות שהנבואה ניתנה לשוטים וכל הבלה בלה אבל בטח יש פה בפורום אנשים זוכרים את השקת הנירו, השקת הספורטאז, ויודעים להגיד איך תאריכים של קיה מסתדרים בסופו של דבר) - זה בדרכ מתאחר? אומרים שתגיע רבעון שלישי ומגיעה ברבעון רביעי? מרגע שמגיעה, מכירה בפועל זה מיידי או שוב מחכים כמה חודשים?

×
×
  • תוכן חדש...